אשך טמיר

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• אשך טמיר
    הדס
    08/03/2009

שלום רב בני נולד עם אשך טמיר. מאז הלידה ועד היום אנחנו במעקב אינטנסיבי אחרי התופעה. ביקשו מאיתנו להמתין עד גיל שנה שיתחיל ללכת ואולי זה ירד מעצמו אך הוא לא ירד כי מכן נתבקשנו להמתין עד גיל 3 . בעוד חודשיים הוא יהיה בע"ה בן 3. היינו אצל כירורגית ילדים של בי"ח שניידר שטענה כי הגענו מאוחר מידי וניסתה להוריד את האשך בכוח רב אך ללא הצלחה. היא החליטה כי השק של האשכים סגור וחייבים לנתח. לאחר ההקדמה הארוכה, מגיעות שאלותיי: הייתי מעוניינת לקבל מידע כיצד הניתוח מתבצע (אפילו אתרי אינטרנט שניתן לקרוא שם את המידע) ולאילו כירורגים אני יכולה לפנות באופן פרטי לגביי הניתוח (אם אפשרי לקבל שמות של רופאים מומלצים). תודה מראש על ההתיחסות הדס ברנס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשך טמיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טמירות

פרופ' רפאל יודסין
    08/03/2009

אם תכתבי כתובת דואל אוכל לשלוח לך חומר כתוב בעברית לגבי הניתוח וכן אתר הכנה לניתוח.

לגבי מנתחים פרטיים - כמובן שאני מכיר את המערכת שלי שבה השר"פ מובנה ויש הסכמים עם כל קופות החולים וחברות הביטוח ולבטח שאני מכיר איכות עבודתי אך אני מתאר לעצמי שאת מחפשת מנתח פרטי בשפלה. כל מנהל מחלקת כירורגיית ילדים (כמעט ללא יוצא מן הכלל) מנתח באסותא ותוכלי לגשת למרפאת כל אחד מהם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו