איחוי שפתיים

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• איחוי שפתיים
    אמא מודאגת
    10/05/2009

לבתי בת השלוש יש איחוי שפתיים (Labial fusion) איבחון זה נעשה עוד בהיותה תינוקת, אז טופלה במשחה אובסטין, אשר גרמה לפתיחה. לאחר מס' חודשים נסגרו שוב השפתיים.
    לפני כשבוע התייעצתי עם כירורג ילדים שהמליץ על פתיחת השפתיים בניתוח הרדמה כללית. לדעתו, אין טעם לנסות שוב עם משחה, כי המצב רק יחמיר (העור רק מתעבה עם הזמן) ובגיל מאוחר זה כבר חיתוך.
    רופאת המשפחה לעומת זאת, לא ממהרת לניתוח ומבדיקתה את הנושא המצב מצריך ניתוח רק ובמידה יש בעיות במתן שתן ובדלקות.
    מה לעשות? אני מבולבלת וחוששת.אשמח לקבל חוות דעתך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחוי שפתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Ovestin

פרופ' רפאל יודסין
    10/05/2009

הנסיון שלי הוא שתמיד כדאי לנסות שוב את המשחה שהזכרת והתמיד בתכיפות הולכת ופוחתת לאורך זמן לאחר השגת פתיחה מלאה.

אם תרצי - אוכל גם לבדוק אותה בעצמי 026778899

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מגיעים

אמא מודאגת
    11/05/2009

אשמח לדעת כיצד אפשר להגיע אליך? האם באופן פרטי או אפשר גם דרך הקופה? (אני מבוטחת בלאומית).

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה

פרופ' רפאל יודסין
    12/05/2009

לאומית (רח טרומפלדור ירושלים, אחת לשבועיים) 1-700507-507

בהדסה 02-6778899

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו