מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דליפהקעדאן מג'די07/11/2009
בוקר טוב פרו'
אני כתבתי אליך מקודם על המקרה של התינוקת שלי של אטרזיה של הוושט הבעיה שנוצרה אחרי שעשו לה את החיבור והותאששה היא דליפה במקום ההשקה שתי בדיקות של ההדמיה העידו שיש מעבר לקיבה אבל בכל זאת יש דליפה . הנקז שהשתילו אותו יצא ושמו במקומו זונדה רגילה שמוציאה מדי פעם רוק .
החשש שלי הוא שנאמר לי שבמידה והדליפה תמשך הפתרון היחידי הוא העלאת הקיבה ומאז אני בטראומה .
מה החשש בהעלאת הקיבה ומה ההשלכות ?????
האם ניתן לחכות זמן מסויים על שהדליפה תפסק לבד ????
עזור לי !!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דליפה
פרופ' רפאל יודסין07/11/2009כל זמן שיש חיבור בין קצות הושט הייתי מחכה אפילו חצי שנה ולא מחליף את הושט. אם יש רפלוקב מהקיבה לושט הייתי מתקין צנור מהקיבה למעי הדק (דורש מיומנות ברנטגן ולא דורש ניתוח) וכך מזין אץ התינוקת כמה זמן שצריך. תינוק שעולה במשקל סוגר נקודות דליפה.
החלפת הושט בקיבה אפשרית ומביאה לחיים רגילים אבל העקרון שהושט הטבעי הוא הכי טוב עדיין עומד וכל מאמץ שווה. אני בטוח שהרופאים בשניידר עושים כמיטב יכולתם.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)