מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיסורהג'ני06/12/2009
שלום רב !
יש לי תינוקת בת 4 חודשים אשר סובלת מפיסורה פנימית בפי הטבעת כתוצאה מעצירות ומטחור חיצוני.בזמן עשיית הצרכים -אחת ל-6 ימים הדבר מלווה בבכי קשה ובדימום בזמן העשייה.בגלל שכואב לה היא עושה את הצרכים "במנות".
היא אוכלת רק מטרנה.
לאחר התייעצות עם כירורג באזור מגורינו הנ"ל אמר "שאין מה לעשות".
כאמא מיואשת פניתי לרפואה משלימה והילדה התחילה טיפול הומיאופתי ורפלקסולוגיה,אך גם הם ללא הצלחה ושיפור.
הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת והאם יש משהו שאפשר לתת על-מנת לרכך את הצואה.
תודה מראש
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Fissure ?
פרופ' רפאל יודסין06/12/2009לא כתבת אם היא יונקת, אם היציאות במרווחים של 6 ימים הם כבר מיומה הראשון, האם יציאותיה קשות או רכות, האם נתנה יציאה רגילה ביומה הראשון, האם מישהו בדק רקטלית שאין היצרות.
חסרים לי פרטים רבים. בכל מקרה - אין ספק שניתן תוך מספר ימים להביא אותה לחיוך במתן יציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ני07/12/2009הילדה ינקה עד גיל 3 שבועות והיציאות היו סדירות.בגיל 3 שבועות אני אושפזתי בגלל בעיות בכבד וכיס מרה והילדה עברה לאכול סימילאק בשילוב חלב אם פעם ביום כשיכולתי לשאוב.פה מתחילות הבעיות.יציאות קשות(גללים)אחת ל-8 ימים.כשהיתה בגיל 10 שבועות נגמר לי החלב והיא קיבלה סימילאק בלבד.המצב לא השתפר.בהתייעצות עם רופא ילדים עברנו למטרנה וכפית עגבניה מרוסקת ביום.כיום היציאה שלה בין 6-8 ימים קשה(פלסטלינה-סליחה על התיאור)מלווה בדימום ,בכי עד אפיסת כוחות ,ובמנות.
כירורג ילדים עשה לה בדיקה רקטלית ואמר שיש לה פיסורה ואין מה לעשות.בגיל שלה(4 חודשים)אין טיפול.
מבקשת ייעוץ נוסף
תודה מראש
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פיסורה
פרופ' רפאל יודסין07/12/2009עכשיו אני יכול להגיב:
הייתי מתחיל מיידית ב PEGLAX של מבוגרים כפית בבקר וכפית בערב.
המוצר של הילדים זהה לזה של המבוגרים אבל עם טעמי לואי שהתינוקת תמד ותדחה. מכאן ההעדפה למוצר של המבוגרים.
זהו תכשיר שאינו תרופה, לא מתרגלים אליו והוא תמיד עובד.
ניתן לערבב בכלכלה שלה או במים.
אנא כתבי לי (לאחר לפחות 3-4 ימים) שיש שיפור.
הטיפול לפחות לחודשיים ואין בעיה להמשיך שנים אם יש צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)