מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע סרעפתי מורגניניצן07/01/2010
שלום רב,
לביתי בת ה שנה אובחן בקע סרעפתי מורגני.
יש לציין שהאבחנה התגלתה ממש במקרה....
הילדה בריאה ולא נראה שמשהו מפריע לה...
האם ההמלצה היא לנתח??
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע
פרופ' רפאל יודסין07/01/2010חד משמעית כן. הניתוח הלפרוסקופי הינו פשוט ומאד יעיל. במחלקתי כבר ניתחנו עשרות ילדים עם אבחנה זו ואני בטוח שכך גם במקום שבו אובחנה.
לא לנתח פרושו לחכות ליום בו ייכלא מעי, יהיה לחץ על הלב ועוד. ממש לא מתאים !!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין ההבחנה
ניצן08/01/2010תודה רבה על תשובתך.
מצורפים הצילומים של עדי.
בעיקרון הזמנתי תור אצלך לשבוע הבא.
אתה חושב שיש למה להגיע ... אנחנו מגיעים מהצפון הרחוק או שכדאי להמשיך שלב ולקבוע תור לניתוח??
אני רוצה את הכי טוב לבת שלי!! האם אתה יכול לנתח??
אם אפשר לקבל פרטים על הניתוח כמו האם מנשימים את המנותח? מאיפה נכנסים לתיקון הבעיה?
כמה זמן אישפוז?כמה זמן אחלמה? והאם לא כדאי לחכות לקיץ כדי לבצע הניתוח??
תודה תודה ושוב תודה ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקע
פרופ' רפאל יודסין08/01/2010אני חייב גם את הצילום הלטרלי (מהצד).
אם אמנם זו האבחנה אני בהחלט יכול לנתח וכל הביטוחים השמשלימים מכסים את מירב העלות.
הכניסה היא בחתך בטבור שבהמשך לא נראה, שני חתכים זעירים, אחד בכל צד מספר ס"מ מהטבור, וקו חתך קצר ברום הבטן בקצה עצם החזה. הניתוח עצמו אורך כשעה. סביר שכבר באותו יום ניתן לשתות ולהשתחרר מבית החולים למחרת או יום לאחר מכן.
מאחר וזו אבחנה מקרית אין בעיה לחכות עד הקיץ. יש סיבה ספציפית לדחיה ?
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ושאלה
ניצן08/01/2010תודה רבה על תשובתך..
חשבתי שעדיף לעשות בקיץ כאשר הוירוסים קצת פחות בשיא
מה דעתך בנושא?
מצורף הצילום צד של עדי.
אני ממש אודה לך אם תוכל לומר לי אם כדאי שנגיע ביום שני הקרוב להפגש או שכדאי להתחיל בשלב ההכנות לניתוח.
בעיקרון אני ממש לחוצה ומעדיפה לסיים עם זה כמה שיותר מהר!!
אולי כדאי שנגיע מוכנים עם הבדיקות הדרושות??אם כן מהן?
אני מאוד מודה לך!!!!
שבת שלום
ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקע
פרופ' רפאל יודסין08/01/2010הצילום מאשר את האבחנה (אם כי ארצה לראות את המקור).
לא הבנתי מה פרוש להתחיל בהכנות לניתוח. איזה הכנות ?
אם בחרת לבצע הניתוח בהדסה - כמובן שצריך לבדוק את הבת, לראות הצילומים ורק אז לתכנן מועד עם מזכירת המחלקה. כפי שציינתי, אין דחיפות אבל לפי מה שאת כותבת הלחץ הוא בעיקר שלך לטפל בנושא מיידית.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)