ילד בן 7 - פנים צד גדול מהשני

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 - פנים צד גדול מהשני
    שלמה
    17/01/2010

שלום,
    בני בן 7 וחצי - כיתה ב' - לאחרונה |כחודשיים שלושה| שמתי לב שצד אחד בפניו יותר מפותח
    מהשני. תימוכין לכך קבלתי מהבן עצמו כשהוא בקש ממני לראות מדוע עין שמאל קטנה מהימנית
    ואכן, במבט קל נראה בברור ההבדל - צד אחד נוטה להיות מעט יותר גדול מהצד השני והעין אכן
    יותר גדולה. - מאחר והוא עצמו אותת לי על כך שהנושא מטריד אותו, ונראה לאחרונה בוחן עצמו במראה אינני רוצה להפוך את העיניין למשבר טראומתי עבורו, איך היית ממליץ לי לפעול בעיניין בדיקה, לאיזה רופא ילדים לפנות במקרה כזה - תחום המומחיות של מי - האם לאחר האבחון ידועים לך כרוניקות של טיפול לאיזון - טיפולי, התערבותי כירורגי וכו'. נציין שהילד בריא בכל המערכות
    אמנם בעקומה הוא לא מהגדולים אבל לא מתחת לעקומות. נכון לימים הללו הוא מהמצטיינים שבתלמידים, רשום באגודת ספורט ומצטיין בה. מצטלם (ילד יפייפה, השיער הארוך שלו עוזר לטשטש
    את ההבדל) לקטלוגים.
    הייתי שמח לקבל ממך עצה בשני מישורים
    1. תחום המומחיות ברפואת הילדים שעלי לפנות
    2. הדרך שבה אוביל אותו ולא אגרום לו טרואמה בבטחון העצמי
    כמו כן, כפי שכבר ציינתי, אשמח לדעת על ניסיון בטיפול במקרים כפי שתארתי.

תודה מראש
    שלמה
    נ.ב אוכל לשלוח אליך תמונ/ות של הילד - למרות שזה מינורי אולי יסייע בידך לאבחון ראשוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Facial asymmetry

פרופ' רפאל יודסין
    17/01/2010

אסימטריה בפנים דורשת בדיקה של פלסטיקאי ילדים. רק לאחר בדיקה מקצועית ניתן להשיב לגבי צורך בטיפול ודרך הטיפול.
    בהדסה - ד"ר אלכס מרגוליס 026778899

בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו