מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיסורה שכיחהל08/03/2010
אני ילדה בת 13 יש לי פיסורה (הובחנה ע"י כירוג ילדים) שהולכת וחוזרת מדממם לי ושורף אמא שואלת מאיזה גיל אפשר לנתח ילדים פיסורה ומה ההשלכות של זה האם זה מזיק אשמח לתשובה מהירה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Anal Fissure
פרופ' רפאל יודסין08/03/2010אני לא מאמין בניתוחים לפיסורות אלא בבדיקה שלי ומתן תכשיר שאינו תרופה לריכוך היציאות למשך חצי שנה - שנה. רק במקרים קיצוניים עוברים לתרופות שמרפות את שריר פי הטבעת ולניתוחים לא צריך להגיע בגיל הילדות.
כל מה שתארתי עוזר ב 99% מהמקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ל09/03/2010ביתי בת ה13 סובלת כבר מ27/5/09 שנה שעברה זה מדמם וכבר נתנו לה טיפולים כמו קערה עם מים שמן פראפין פגלקגס ומישחות פרטיות אבל זה לא עוזר זה חזר ובגדול יש לה יציאות בסדר גמור והפיסורה אצלה זה עם כפל האם אתה ממליץ לעשות את הניתוח או שאתה לא משנה את דעתך הכאבים איומים אצלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאב
פרופ' רפאל יודסין09/03/2010לא ברור כיצד יש לה כאבים אם היציאות רכות עד נוזליות באופן קבוע.
לא שיניתי דעתי - אם כי אני אומר זאת בלי שנתתם לי לבדוק אותה.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ל11/03/2010האם גסטרו יכול לדעת מה יש שם הוא עוזר במקרה של פיסורה והאם יש דבר כזה סטרפטוקוק בישבן? האם מגבונים משפיעים על הפיסורה או על פי הטבעת? ובקשר ליציאות הם לא שילשול ולא עצירות הם רכות לא מימיות ולא קשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
פרופ' רפאל יודסין12/03/2010רופא מומחה בנושא יכול לבדוק ולעזור. גם גסטרו.
על סטרפטוקוק בישבן - לא שמעתי.
הגיע הזמן להיבדק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
ל13/03/2010יש רופאים שאתה ממליץ עליהם והאם רופא עור קשור לנושא?
תשובה
פרופ' רפאל יודסין14/03/2010לנושאבדיקה כירורגית - אני בהחלט יכול לבדוק.
אין קשר לרפואת עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)