אשך טמיר

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• אשך טמיר
    אינה
    08/03/2010

שלום רב!
    בני בן ה9 חודשים נולד עם אשך טמיר מצד ימין. לא מזמן היינו אצל כירורג ילדים שמישש את האשך בתחילת התעלה. להבנתי צריך לנתח ועדיף בסביבות גיל שנה כדי להוריד את האשך לשק.
    יש לי כמה שאלות:
    1)מהו הגיל האופטימלי לניתוח? האם כדאי לחכות לפחות עד גיל שנה (האם יש סיכוי שהאשך ירד לבד?)
    2)איפה אפשר למצוא באינטרנט חומר רלוונטי לגבי הניתוח עצמו (אפשר באנגלית או עברית, העיקר שהוא רלוונטי לאיך שהדברים נעשים בארץ). לגבי ההכנה לניתוח, מהלך הניתוח, מהלך ההחלמה, מה מותר ואסור וכוי
    3)האם יש בדיקת מקדימות שכדאי ומקובל לעשות? האם יש איזשהו הליך טרום ניתוחי צמוד לניתוח עצמו? מתי והאם מדברים עם רופא מרדים, מנתח, מקבלים את כל ההסברים?
    4)לגבי ההרדמה - איך יודעים שלילד אין אלרגיה - הרי הוא פצפון ועוד אין מספיק היסטוריה רפואית?
    5)אנחנו בקופת חולים מכבי ונראה לי שנלך על ניתוח פרטי (בכל מקרה במכבי מנתחים באסותא). האם יש משהו שכדאי לדעת כשמנתחים בבתי חולים פרטיים (נראה לי כל התהליך איכשהו פחות "רשמי" ויותר נתון פרשנויות של כל מקום ומקום - האם יש משהו חשוב בכדאי לשאול לפני/כדאי שיהיה)? אנחנו שוקלים לנתח בהרצליה מדיקל סנטר או באסותא, לא יודעת מה יותר טוב...

מצטערת על האורך, תודה רבה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשך טמיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך טמיר

פרופ' רפאל יודסין
    09/03/2010

להדסה ולי הסכם עם מכבי ואת יכולה לבחור כירורג ילדים פרטי ללא עלות וספת בהדסה.
    לשאר הפרטים אשמח להפנות אותך לאתר מאד מפורט.
    אנא צייני כתובת דואל ואשלח לך קישור

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשך טמיר

אינה
    09/03/2010

תודה רבה, הכתובת שלי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו