מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קושי ביציאות אצל ילד בן 3 וחצ יליבית04/07/2010
שלום רב,
בני בן 3 וחצי. גמול פיפי וקקי (גם בלילה רוב הזמן). לפני כמה חודשים טופל במשחה בגלל פיסורה (קודם גם טופל בתרופה לתולעים, כי חשבנו שזה מה שיש לו), הוא כל הזמן היה מגרד. לאחר טיפול בפיסורה, עדיין ממשיך לגרד והמשיך לקבל משחה בגלל הגירודים. כל הזמן הזה הוא לא הולך לבד לשירותים. כשהוא צריך לעשות קקי הוא לא רגוע, אומר שכואב לו בטוסיק. מאוד מפחד לעשות קקי הוא מכווץ את כל גופו וסוגר את הטוסיק. לפעמים אני מספיקה להושיב אותו בשרותים והוא עושה . לפעמים יוצא לו בתחתונים או שהוא לא עושה. לא חושבת שיש לו פיסורה אבל הגירודים עדיין ממשיכים. אציין כי אין לו אדום בפי הטבעת.
מה לדעתך הסיבה לגירודים? אציין כי בגלל כל המצב יש ריגרסיה בגמילה והוא לא הולך לשרותים.
תודב רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרד
פרופ' רפאל יודסין04/07/2010גירוד בפי הטבעת הוא או בגלל ממצא בעור או בגלל פרזיטים או פסיכולוגי. ראשית - כדאי ללכת לרופא הילדים שיסתכל ויבדוק וגם ישלח לבדיקת צואה.
בכל מקרה, ילד בן 3.5 שנים לא צריך להיות בעל יכולת אצירת (ב"א") צואה. לקיחת היכולת הזו חשובה וניתן לבצעה ללא הכרזה רשמית על ידי ריכוך היציאות עד ניזולן. אני מעדיף שימוש בפגלקס קבוע.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליבית05/07/2010תודה על תשובתך
ניסיתי פגלקס, לא מוכן לשתות
אני אקבע תור לרופא משפחה ואבקש בדיקתת צואה
האם אתה ממליץ להבדק גם אצל כירוג ילדים?
תודה רבה ליבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
פרופ' רפאל יודסין05/07/2010מו\ר שלא מוכן לקבל את הפגלקס. זה של המבוגרים הוא חסר טעם ולא ברור לי כיצד הוא בכלל מזהה אותו בבקבוק השתיה או באוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליבית05/07/2010שלום,
ניסיתי את הפגלקס בטעם בננה
הבנתי שיש ללא טעם אני אנסה אותו
האם אני צריכה ללכת לכירוג ילדים או להמתין לתוצאות בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
פרופ' רפאל יודסין06/07/2010אחרי שבוע של PEGLAX NATURALE , אם לא נפתרה הבעיה או הוטבה דרמטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליבית06/07/2010תודב רבה על התייחסותך
לגבי הפגקלס - האם אפשר להכניס לאוכל ולא רק בשתיה או שצריך קודם להמיס
האם אפשר גם עם מיץ או פטל?
תודה ליבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
פרופ' רפאל יודסין06/07/2010למיטב ידיעתי ניתן להכניס לאוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התייחסותך
ליבית06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)