מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גוש בבית השחי אצל ילד בן שנתיים...שרית18/07/2010
שלום רב
ביום שישי בצהריים הבחנתי כי לבן שלי בן השנתיים ועשרה חודשים יש גוש גדול בבית השחי פניתי איתו לביקור רופא שם ביצעו לו ספירת דם שיצאה תקינה מדדו חום שהיה 37.6 ואמרו לי לגשת לרופאת משפחה ביום ראשון להמשך ברור.
הילד מתלונן כי הגוש כואב לו וכשאני ממשת את הגוש ביד אני מרגישה ממש גולה. היום בערב מדדתי לו שוב חום והחום נשאר 37.6 (אני יודעת שזה לא נחשב חום גבוה בגיל הזה אבל זה בכל זאת לא חום גוף רגיל) .
רציתי בבקשה לשאול מה זה יכול להיות לפי התאור שנתתי ???
כמובן שמחר נלך לרופאת המשפחה להמשך ברור אני פשוט נורא מודאגת ואני יודעת שהברור עלול לקחת זמן. אשמח מאוד לשמוע את דעתך בנושא. רוב תודות.שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גוש
פרופ' רפאל יודסין18/07/2010גוש בבית השחי שכואב בגיל הזה הוא במקום ראשון שני ושלישי בלוטת לימפה שעצרה זיהום חיידקי כלשהו משריטה או חתך ביד. עובר לבד למעט אם הבלוטה הופכת ממש למורסה ובאופן די נדיר יש צורך לנקז המוגלה.
רופא הילדים לבטח יבדוק וסביר שיאשר הנחתי זו.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך על תשובתך המהירה :)
שרית18/07/2010שיהיה גם לך שבוע טוב ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)