גוש בבית השחי אצל ילד בן שנתיים...

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• גוש בבית השחי אצל ילד בן שנתיים...
    שרית
    18/07/2010

שלום רב
    ביום שישי בצהריים הבחנתי כי לבן שלי בן השנתיים ועשרה חודשים יש גוש גדול בבית השחי פניתי איתו לביקור רופא שם ביצעו לו ספירת דם שיצאה תקינה מדדו חום שהיה 37.6 ואמרו לי לגשת לרופאת משפחה ביום ראשון להמשך ברור.
    הילד מתלונן כי הגוש כואב לו וכשאני ממשת את הגוש ביד אני מרגישה ממש גולה. היום בערב מדדתי לו שוב חום והחום נשאר 37.6 (אני יודעת שזה לא נחשב חום גבוה בגיל הזה אבל זה בכל זאת לא חום גוף רגיל) .
    רציתי בבקשה לשאול מה זה יכול להיות לפי התאור שנתתי ???
    כמובן שמחר נלך לרופאת המשפחה להמשך ברור אני פשוט נורא מודאגת ואני יודעת שהברור עלול לקחת זמן. אשמח מאוד לשמוע את דעתך בנושא. רוב תודות.שרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש

פרופ' רפאל יודסין
    18/07/2010

גוש בבית השחי שכואב בגיל הזה הוא במקום ראשון שני ושלישי בלוטת לימפה שעצרה זיהום חיידקי כלשהו משריטה או חתך ביד. עובר לבד למעט אם הבלוטה הופכת ממש למורסה ובאופן די נדיר יש צורך לנקז המוגלה.

רופא הילדים לבטח יבדוק וסביר שיאשר הנחתי זו.

שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך על תשובתך המהירה :)

שרית
    18/07/2010

שיהיה גם לך שבוע טוב ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו