מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבסס שלא מחליםדולב09/08/2010
שלום, בני בן 6 שבועות, לפני כשבועיים עבר ניתוח לניקוז אבסס ליד פי הטבעת, הוא קיבל שבוע אנטיביוטיקה ושטפנו לו את הישבן לאחר כל יציאה במים זורמים. הוא יהיה כבר בשתי ביקורות, כשהאחרונה הייתה היום- אני הבחנתי בקצת "קשה" באזור החתך ואדמומיות- הכירורג טען שזה בסדר- כנראה קשור לצלקת מהחתך ושזה מבריא ואין צורך בכלום חוץ מלהמשיך בהגיינה טובה.
לאחר כ4 שעות, שמתי לב כי בחתך ישנה מוגלה, אדמומיות מסביב וקצת בליטה. לי זה נראה שהאבסס לא נעלם לגמרי ומתפתח שוב. מה לעשות? נמאס לי כבר לרוץ איתו לרופאים שאומרים שהכל בסדר ולא פותרים את הבעיה כמו שצריך. האם המוגלה באמת יכולה להיות קשורה רק לצלקת ? האם יש דרך ביתית (כמו קומפרוסים חמים או פיצוץ ידני של האבסס?)
בבקשה עיזרו לי, אני די מיואשת.
תודה , דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מורסה פריאנלית
פרופ' רפאל יודסין09/08/2010אין דרך לפתרון מיידי לבעיה למעט ניקוז בחתך גדול ושטיפה בכל החתלה ושוב ניקוז בכל הצטברות מוגלה בין אם על ידי רופא ובין אם ב"פיצוץ ידני" כפי שאת כותבת.
הרבה סבלנות והרבה נקוי מקומי וניקוז מקומי.
רק אחרי 4 חודשים של הפרשות לסירוגין ניתן להגדיר פיסטולה וזו - דינה להיות מטופלת בחדר ניתוח.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)