אבסס שלא מחלים

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• אבסס שלא מחלים
    דולב
    09/08/2010

שלום, בני בן 6 שבועות, לפני כשבועיים עבר ניתוח לניקוז אבסס ליד פי הטבעת, הוא קיבל שבוע אנטיביוטיקה ושטפנו לו את הישבן לאחר כל יציאה במים זורמים. הוא יהיה כבר בשתי ביקורות, כשהאחרונה הייתה היום- אני הבחנתי בקצת "קשה" באזור החתך ואדמומיות- הכירורג טען שזה בסדר- כנראה קשור לצלקת מהחתך ושזה מבריא ואין צורך בכלום חוץ מלהמשיך בהגיינה טובה.

לאחר כ4 שעות, שמתי לב כי בחתך ישנה מוגלה, אדמומיות מסביב וקצת בליטה. לי זה נראה שהאבסס לא נעלם לגמרי ומתפתח שוב. מה לעשות? נמאס לי כבר לרוץ איתו לרופאים שאומרים שהכל בסדר ולא פותרים את הבעיה כמו שצריך. האם המוגלה באמת יכולה להיות קשורה רק לצלקת ? האם יש דרך ביתית (כמו קומפרוסים חמים או פיצוץ ידני של האבסס?)

בבקשה עיזרו לי, אני די מיואשת.

תודה , דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבסס שלא מחלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורסה פריאנלית

פרופ' רפאל יודסין
    09/08/2010

אין דרך לפתרון מיידי לבעיה למעט ניקוז בחתך גדול ושטיפה בכל החתלה ושוב ניקוז בכל הצטברות מוגלה בין אם על ידי רופא ובין אם ב"פיצוץ ידני" כפי שאת כותבת.
    הרבה סבלנות והרבה נקוי מקומי וניקוז מקומי.

רק אחרי 4 חודשים של הפרשות לסירוגין ניתן להגדיר פיסטולה וזו - דינה להיות מטופלת בחדר ניתוח.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו