מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקע תבורי לילדה בת 4דני ס27/09/2010
שלום,
בתי בת 4 בעוד מס' חודשים ויש לה בקע תבורי.
הרופאים ממליצים על ניתוח לכשתגיע לגיל 4.
יש לי בקשה ושאלה:
1. אשמח להמלצה על בית חולים / רופא כירורג בצפון לצורך ייעוץ + ניתוח ( אנחנו חברי כללית אם זה משנה).
2. לצערי בתי גם סובלת מכאבי שיניים וככל הנראה תצטרך לעבור טיפול בהרדמה מלאה. האם זה בעייתי 2 ניתוחים סמוכים בהרדמה מלאה? האם מומלץ לחכות?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בקע טבורי
פרופ' רפאל יודסין27/09/2010שילוב של טיפול בהרדמה בשיניים ותיקון בקע טבורי מחייב ניתוח במקום ששני אלו קיימים כשרות.
ייתכן ובבית חולים רמבם.
תשאלי את רופא השיניים שלבטח יודע היכן ניתן לשלב בין השניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון בקע תבורי
דורון07/05/2015איך יודעים מתי ניתן ללחוץ את הבקע פנימה, לתוך חלל הבטן, על ידי מדבקה כירורגית מתאימה ומתי חייבים ניתוח?
יותר נכון אני מבקש לדעת מה הקריטריונים האוביקטיבים בשיקול הדעת לקבלת ההחלטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיקון בקע טבורי - תגובה
פרופ' רפאל יודסין10/05/2015אין שום סיבה ללחוץ על הבקע ולבטח שאין סיבה להשתמש במדבקה כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין מדבקה כירורגית
דורון25/06/2015כאמור , אובחן אצל ביתי בקע טבורי, היא בת 4 ו4 חודשים נאמר לנו שככל הנראה הבקע שלה, למרות שהוא קטנטן לא ייסגר כבר ורצוי לבצע ניתוחון לסגירת הבקע כדי למנוע ממנה בעיות בעיקר בעת הריונות.
כמובן שאני חושש מניתוח ( בעיקר מההרדמה )
קראתי על מדבקה כירורגית אודה על תגובה לעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעניין מדבקה כירורגית - תגובה
פרופ' רפאל יודסין25/06/2015אין לי שום מושג למה כיוון המשורר. שלחתי דואל למנהל כירורגית ילדים בדנה ואלמד ממנו מה הכוונה. לי לא מוכרת שום מדבקה. להיפך, ההגיון אומר שאין מדבקה שתזרז כוחות איחוי שפועלים 90 מעלות לכיוון הלחץ שלה ושיש סכנה לכניסת מעי בינה לבין דופן הבטן ולחץ עליו.
כשאקבל תשובה אכתוב פה.
להגיע לייעוץ - בשמחה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין מדבקות לבקע !!
פרופ' רפאל יודסין25/06/2015כבר ענו לי - האמירה הכתובה באתר אינה נכונה ותוסר בקרוב מהאתר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)