מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות קטנהניצן נעים25/11/2010
פרופסור יודסין שלום
עדי ביתי כבת שנתיים עברה בשבוע שעבר ניתוח "בקע סרעפתי מורגני" במחלקתך.
ביומיים האחרונים עדי משתעלת יתר על המידה וקצת מנוזלת.
האם לדעתך אני צריכה לקחת אותה לרופא?
במידה ולא היינו אחרי ניתוח אני משערת שלא הייתי לוקחת אותה, בגלל זה אני רוצה את יעוצך בנושא.
בברכה,ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות קטנה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין25/11/2010כמו אחרי כל הרדמה כללית יש סיכוי לפתח משהו בריאות. הייתי מרגיש יותר נוח אם תיבדק על ידי רופא המשפחה ובספק - לבצע צילום חזה.
חוץ מזה היא מרגישה טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון אחרי ניתוח- עדי
ניצן נעים26/11/2010תודה רבה על תשובתך.
עדי באופן כללי מרגישה ומתפקדת מעולה.
אתמול התווספה לה הנזלת - ירוקה ולא שקופה כך שהלילה היה קצת קשה כי היה לה
קשה לנשום- האף סתום.
אני מרגישה שהיא מלאה בליחה והשיעול הפך מיבש ללח.
אקח אותה לרופא,אני מקווה שזהו רק צינון קל שיחלוף...(כבר שלושה ימים!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צינון אחרי ניתוח- עדי - תגובה
פרופ' רפאל יודסין26/11/2010הנזלת דוקא מכוונת לסתם צינון ללא קשר לניתוח. אשמח לשמוע שבדיקת הרופא תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)