מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום לפני ניתוחקרן13/12/2010
שלום
בני בן השנה ו-9 חודשים אמור לעבור ניתוח תיקון ברית.
היום הודיעו לי מבית החולים שהתפנה תור לעוד יומיים, (15.12.10).
1. בשבת (11.12.10) היה לו חום: 38.6 בבוקר, 39 אחר הצהריים, 38.6 בערב.
אתמול בצהריים - 39, (שאר היום לא היה חום).
החום ירד לאחר מתן נר אקמולי, יש לציין כי רוב הזמן לא היה חום.
היום (13.12.10) לא היה חום בכלל.
בבדיקת רופא בשבת בערב, נמצא מעט אודם בגרון, הרופא אמר שלדעתו ויראלי.
האם זהו מצב תקין לבצע ניתוח?
2. לאחותי היה קושי בהתעוררות לאחר ניתוח קיסרי, לאחריו נמצא cholinesterase deficiency
בבדיקות דם שאני ביצעתי (true + pseudo) נמצא תקין. אכן לא היה לי קושי בהתעוררות לאחר ניתוח קיסרי.
האם יש לבצע בדיקות דם לילד לפני הניתוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חום לפני ניתוח - תגובה
פרופ' רפאל יודסין13/12/2010לגבי האנזים - מתישהו כדאי לבדוק לילד אבל אם את אומרת נתון זה למרדים הוא יודע מה לעשות. בכל מקרה, בניתוח מסוג זה אין שימוש בתרופות שזקוקות לקירון לאנזים זה.
לגבי המחלה הוירלית - בהחלט הייתי דוחה.
והעיקר, לפני ניתוח "תיקון ברית" הייתי שומע לפחות עוד דעה אחת. אני אישית סבור שרוב המקרים שיש רושם של עודף עורלה (בלי להתייחס לילד שלך) הם תקינים וניתן להראות זאת בנקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)