מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דם בצואהא22/12/2010
שלום רב,
לביתי בת השלוש היה בעברה דם טרי בצואה כשהיתה תינוקת ורופא אמר לנו שמדובר בפיסורה.מאז ועד היום זה מידי פעם (כמה חודשים,חצי שנה בערך) חוזר על עצמו (בעיקר כשיש לה יציאות קשות יותר). אף פעם לא עשו לה בדיקת צואה או משהו כזה,לדעתך יש צורך?
היום שמתי לב ששוב בצואה היה מן קווים מעטים של דם טרי,אדום. אני ממש מתחילה להיות מודאגת....האם יש אפשרות לבדוק בצורה מקיפה יותר ואם כן, מה צריך לעשות? או שבגיל כזה מדובר תמיד בפצע ואני יכולה להיות יותר רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דם בצואה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין22/12/2010התיאור הוא די קלאסי לפיסורה רק שלא שמעתי שנבדקת על ידי כירורג ילדים (אם את עדיין מודאגת) ובעיקר, לא הבנתי ממה שתיארת שהיא מקבלת טיפול הולם למניעה קבועה של צואה קשה _לטעמי, פגלקס).
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדם בצואה
א22/12/2010כירורג ילדים מומחה בדק אותה כשהיתה ממש קטנה, בערך בגיל חצי שנה.
ומאז זה קרה עוד פעמים ספורות.
הבנתי שאם רואים דם טרי ולא בתוך הצואה זה פיסורה ואין ככ מה לעשות בנושא...
זה ממש קורה פעם,פעמים ואז מפסיק לכמה חודשים (עד כמה שאני יכולה לעקוב וזה ניגלה לעין). היום זה קרה שוב לאחר תקופה של מספר חודשים.
מה לדעתך עלי לעשות? האם יש צורך בבדיקות מקיפות יותר? (עד כמה שניתן לייעץ עפי תיאורי...) האם היא צריכה טיפול נגד צואה קשה אם זה קורה לעיתים רחוקות כפי שתיארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לדם בצואה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין22/12/2010פרזיטים בצואה נבדקו ?
נשמע כמו פיסורה וכן הייתי מטפל לריכוך הצואה. אפשר להתחיל במינון נמוך של כפית מחוקה פגלקס ליום (בכל בית מרקחת ולא צריך מרשם) וכשהצואה קשה לעלות לשתי כפיות גדושות, אחת בבקר אחת בערב, כל יום
ותמיד, כדאי לראות כירורג ילדים שיאשש אבחנתך מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
א05/01/2011היום,לאחר נתינת צואה קשה מאוד של מספר ימים (לאחר תקופה של צואה רכה וסדירה יותר) הבחנתי שוב בקו קטן של דם בצואה. הרופאה שאליה אני מעונינת להגיע תוכל לקבל אותנו רק בעוד כשבוע וחצי. האם זה ניראה לך בסדר או שעלי לקחת אותה לבדיקה תחופה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין05/01/2011בהחלט תוכלו לחכות (או להגיע למרפאתי לדעה נוספת מוקדם יותר). מה שלא בסדר זו היציאה הקשה. אתם לא נותנים פגלקס ובנדיבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)