מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סרטן השד אצל ילדותמירי13/01/2011
שלום רב,
בתי בת 9. טרם התפתחו לה השדיים. לפני למעלה משבועיים היא התלוננה על כאבים בפטמה השמאלית. הפטמה היתה נפוחה וכואבת. פניתי לרופא ילדים שאמר שמדובר בזיהום ונתן לה אנטיביוטיקה. מאחר והמרשם היה לשמונה ימים בהם לא הקפדנו כראוי על מתן האנטיביוטיקה (8 cc שלוש פעמים ביום, צפורל) כאשר ראיתי שהנפיחות לא ירדה, דיברתי שוב עם הרופא והוא אמר לקחת אנטיביוטיקה שבוע נוסף. אנו מסיימים היום את השבוע הנוסף, אך הפטמה עדיין נפוחה ביחס לשניה. אציין כי הכאב חלף כיומיים לאחר שהתחילה את הטיפול. עם זאת, עדיין יש נפיחות.
שאלתי: מאחר ולאחרונה אימי חלתה בסרטן השד ומאחר וכידוע זה הפך אותי ואני מניחה שגם את בתי לקבוצת סיכון, האם יכול להיות שחלילה מדובר בסרטן שד? ראיתי באינטרנט כי בגיל זה זה נדיר ביותר, אולם אני חוששת לאור הרקע המשפחתי.
האם כדאי לי לפנות לכירורג שד עם הילדה? האם זו תופעה מוכרת?
אודה על מתן תשובה בהקדם, בדר"כ אני רגילה שאנטיביוטיקה פותרת בעיות במהירות, והעובדה שהמקום עדיין נפוח מדאיגה.
בתודה,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סרטן השד אצל ילדות - תגובה
פרופ' רפאל יודסין13/01/2011לעיתים יש תגובת רקמות השד גם לפני שמופיע ניצן השד והתופעה כואבת. הרבה פעמים רק בשד אחד.
מציע בדיקה על ידי כירורג ילדים. במקרים שאני מתאר אין לאנטיביוטיקה שום השפעה.
אם תרצי - אשמח לראותה בעצמי באחת ממרפאותי.
לא נשמע מדאיג !
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)