עושה ניתוח פוחד

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• עושה ניתוח פוחד
    דוד
    31/01/2011

היום הולך להתאשפז מחר הניתוח,
    ואני כולי בפחד שיכאב לי אחרי זה.
    מה אני מרגיש בהרדמה? חולם מה?
    תעזרו לי בבקשה ניתוח ראשון שלי.
    וריצוקאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עושה ניתוח פוחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עושה ניתוח פוחד - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    31/01/2011

נשמע שאתה צריך לדבר ארוכות עם המנתח וצוות ההרדמה כדי להבין בדיוק למה אתה בכלל מנותח (לעומת פרוצדורה רנטגנית עם תוצאות לא פחות יעילות) ובמה זה כרוך.
    אני אישית עזבתי את נושא הניתוחים לוריקוצל מאחר ובמקרים הנדירים שיש סיבה לטיפול (והם נדירים) מצאתי שהפרוצדורה הרנטגנית יעילה לפחות כמו ניתוח ועם אחוזי חזרה נמוכים יותר וסיבוכים פחותים יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס שוב

דוד
    31/01/2011

מה זה שהפרוצדורה הרנטגנית
    ?
    והיום אני מתאשפז ב8 וצריך לצום מ12 עד הבוקר ובבוקר הניתוח אני כולי מפחד, בבקשה עזרה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס שוב - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    31/01/2011

אין מצב ששוב נעבור עשר תגובות כמו בפעם הקודמת בזמן שלא בררת בכלל עם הרופא לגבי אלטרנטיבות. לבטח גם הוא וגם אתה יודעים למה נבחרה הפרוצדורה.

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו