מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח הרניה בפגקרן04/04/2011
שלום,
בני אמור לעבור ניתוח הרניה בשניידר בעוד עשרה ימים. הוא בן 4 חודשים (5 שבועות מתוקן, נולד בשבוע 27) ושוקל 3.1 ק"ג. אני מאוד חוששת מהניתוח ולא יודעת בדיוק מה לשאול בטרום ניתוח. האם חשובה בחירת הרופא המנתח? או שאולי המרדים? אמרו לי שכל סטאז'ר יכול לבצע את הניתוח ושאפילו עדיף, אך זה מדאיג אותי. מה אני צריכה לדעת על הליך הניתוח? אילו דברים עליי לברר?. בנוסף היינו רוצים שיבצעו באותה הזדמנות ברית מילה. האם צריך רופא מוהל מיוחד או שכל כירורג יכול לבצע זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח הרניה בפג - תגובה
פרופ' רפאל יודסין04/04/2011למה יש לי הרושם שלא נפגשתם בכלל בכירורג ילדים במרפאה ? כל המידע הזה צריך להיות מועבר כבר בפגישה הראשונה.
אם אתם לא מוצאים משום מה ישע - אשמח לראותכם במרפאתי ולתת כל המידע.
מה שברור, ניתוחים בילדים קטנים הם ממש לא למי שאינו מאד מיומן בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן עדיין לא הגענו למרפאת טרום ניתו
קרן04/04/2011תודה רבה פרופסור יודסין על תגובתך המהירה. אתה צודק בהחלט, כפי שהזכרתי, עדיין לא הגענו למרפאת טרום ניתוח (אמור להיות ביום רביעי אם לא תהיה שביתה). העניין הוא שרציתי להגיע מוכנה עם כל השאלות שצריכות להישאל לאותו תור במרפאת טרום ניתוח, כי עד הניתוח עצמו לא תהיה עוד פגישה חוץ מזו.
לצערי אנו נמצאים בשניידר לא מעט וכל פעם אני מקבלת תשובות בסגנון "תסמכי עלינו אנחנו יודעים את העבודה". ברור לי שיש שם רופאים מעולים ואני לא מזלזלת בכך, אך כשמדובר בהתערבות כירורגית בילד שלי שעבר בחייו הקצרים סבל פיזי רב יותר ממה שרוב בני האדם עוברים כל חייהם, אני פשוט לא אסבול שיפתרו אותי שוב ב"אל תדאגי, תסמכי עלינו"... שמעתי את זה מספיק בשלושת החודשים ששהינו בפגייה.
רופאת הילדים אמרה לי שעדיף שסטאז'ר יבצע את הניתוח כי מדובר בהליך כל-כך פשוט שהרופאים הבכירים לא הטריחו את עצמם בו כבר שנים, ושאם משהו צריך להטריד אותנו זה שהמרדים יהיה טוב. ועדיין אינני שקטה.
האם תוכל בכל זאת להשיא לי עצה?
תודה רבה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן עדיין לא הגענו למרפאת טרום ניתו - תגובה
פרופ' רפאל יודסין04/04/2011תכתבי לי את הדואל שלך ואשלח לךהמידע שאת זקוקה לו.
ואין סטג'רים שיכולים לנתח פגים לשעבר !! פשוט לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר הצלחת להרגיע אותי
קרן04/04/2011המייל שלי הוא:
[email protected]
תודה רבה על ההיענות והרצון לעזור.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)