מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטהketi27/04/2011
לילה טוב לך יש לי שאילה. בת 25 אם לילד בן 4 שנתיים אחרי ניתוח וטיפול ביוד סרטן פפילרי בלוטת התריס כולל בלוטות צוואיריות. הריון קרה עם התקן הוצא בשבוע 5.היום אני קרובה לשבוע 16 ביצעתי שקיפות תקינה 1.4 והיום היתה סקירה.אצל העובר ציסטה קטנה בכבד.ללא שום הסתיידות. ציסטה היפוגנית רגילה 3 מ"מ.
פרופ' נכבד יש לך מה לומר לי בעניין מנסיון או שזכור לך מספרות?
חשוב לומר שלפני שבועיים שלוש היתה לי דלקת שקדים קשה כולל כמה ימי חום.
והסיפור של סרטן פפילרי שהבנתי שלזה אין קשר לנושא הריון כלל.
תודה על העזרה.לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין28/04/2011שאלתי מומחה בהדסה וזו גם הבנתי: אין לציסטה שום משמעות ורק נדרש מעקב US בעוד 4 שבועות.
כרוטינה (שאין לה הצדקה ברורה) נשלחת כל אם עם ממצא US לייעוץ גינטי.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאילה ברשותך
keti28/04/2011המון תודה לך על המענה.
אז לפי מה שהבנתי סכנה שתביא לדרישת הפסקת הריון אין לי נכון?או נמוכה?
חבל אני לא מאזורכם אלה מרכז.לא פעם אני מקבלת המלצות.אני מבינה שרופא מטפל אמור לשלוח אותי ליעוץ גנטי נכון? וזה אמור להיות במימון או שאני צריכה ללכת פרטי בלבד?אם ידוע לך כמובן.אין לי בעיה ללכת פרטי כי יש לי החזר מביטוח הפרטי, אבל אם מקרים כמו שלי במימון אז זה יחסוך לי בירוקרטיה של ביטוח שאיתה כל פעם אני נלחמת כי אני עושה המון בדיקות פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאילה ברשותך - תגובה
פרופ' רפאל יודסין28/04/2011לפי מה שבררתי אין שום סכנה להריון. רק צריך מעקב.
וגם אין סיבה אמיתי לייעוץ גינטי רק שזה נהוג לכסת"ח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה.סוף שבוע נעים
keti28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)