מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קינדר ויטלשמוליק14/02/2008
ברצוני לדעת האים מותר להשתמש בקינדר ויטל אצל ילד בן 11 חודש כמו כן אם ךא מה ניתן להשתמש לחיזוק מערכת חיסונית למנוע מחלות חורף בתדירות גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ14/02/2008היי
ניתן להשתמש במוצר לגיל המצויין. יש לזכור כי המוצר משמש כמולטי ויטמין מחזק כללי, לא ספציפי של מע' העיכול.
הקינדר ויטל ישפר את התיאבון ותפקודי מע' העיכול.
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יכול להסבירידין13/02/2008
למה בחשיפה לשמש הגוף משתחרר ונרגע. ויותר נעים
וכשאין שמש הגוף מתכווץ.
וכבד יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ14/02/2008שלום
מדובר במנגנוני שחרור הומונים בעיקר ובקשרים בין סרטונין למלטונין, שניהם קשורים לרוגע , תחושת היי, נמרצות ותחושת ציערות ורעננות.
מעבר לכך חשיפה לשמש עוזרת לייצור ויטמין D הקשור לבריאות העור והעצמות.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה מונע דיכאון
ידין14/02/2008זה הויטמין D?
או החום של השמש?
אם לוקחים למשל ויטמין F כשיש חסר, ולא נחשפים לשמש,
גם נרגיש את אותה התחושה מרגיעה כמו מהשמש?
או שהשמש זה משהו שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לגבי ויטמין Eליאור13/02/2008
אומרים שויטמין e מרפה או מטשטש צלקות האים זה נכון?
ואים לא אז יש לזה טיפול אחר כמו משחות או כדורים .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E
איציק ברדה13/02/2008שלום לך
ויטמיןE יכול לשמור על גמישות העור ואולי בכך אם הצלקת קטנה יכול לסייע בטשטוש הצלקת, אך בפרוש לא בהעלמתה.
השימוש המומלץ הוא שימוש פנימי וחיצוני.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Eנועם12/02/2008
מהי תרומתו של ויטמין E לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ14/02/2008ויטמין E נחשב נוגד חמצון חשוב ביותר.
נחשב כמגן על הלב וכלי הדם בעיקר הודות להאטת תהליך חמצון של ליפידים-שומנים במחזור הדם.
חשוב לפעילות תקינה של שרירים.
זאת ועוד
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3+ויטמין d ביחדיפה10/02/2008
רצתיתי לדעת אם אפשר לקחת אומגה 3 וויטמין די ביחד
בועז שוורץ13/02/2008שלום
לא ידוע לי על מוצר כזה
יחד עם זאת יש מוצר המכיל אומגה 3 וויטמין E המידוע בתכונות נגידת החמצון החזקות שלו.
מוצר נוזלי של חברת GRAMSE, ניתן לרכישה בכל החנויות
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב
איציק ברדה13/02/2008שלום לך
אם את מתכוונת לצרוך אומגה 3 + ויטמין D בו זמנית הדבר אפשרי שניהם מסיסים בשמן וניתן לצרוך אותם יחדיו מומלץ בארוחה שומנית.(עיקרית)
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הויטמינים של GNCשמחה10/02/2008
שלןם רב
האם חברת הויטמינים של GNC זו חברה שלא מוכרת לי
האם תוכל לתת לי קצת מידע בבקשה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת GNC
איציק ברדה10/02/2008מוצרי GNC מיוצרים במפעל Nutricia שבדרום קרוליינה בארה"ב והינו המפעל הגדול בעולם לייצור ויטמינים ותוספי תזונה. ייחודו של המפעל הוא בייצור עפ"י כללים ונהלים של מפעל תרופות ולא של מפעל לתוספי תזונה. דבר זה מבטיח שכל מוצר עובר בדיקה קפדנית במעבדות מתקדמות לבקרת איכות. היכולת של GNC לייצר בעצמה תוספי תזונה העומדים בסטנדרטים המחמירים ביותר, מאפשרת לחברה לענות על דרישות השוק והחידושים בו ולהפוך לגורם המוביל בעולם בתחום.
מוצרי GNC נחשבים למתקדמים בעולם בענף תוספי התזונה. הפורמולות ממוקדות ומותאמות לקהלי יעד שונים - נשים, גברים, ילדים ,נוער, מבוגרים וספורטאים. מגוון המוצרים של GNC בישראל כולל כ- 300 מוצרים שונים הכוללים: מולטי ויטמינים, פורמולות אנטי-אוקסידנטיות, ויטמינים,מינרלים, חומצות אמינו, צמחי מרפא, מוצרי ספורט ומוצרי דיאטה .
את מוצרי GNC ניתן להשיג בכל רשתות הפארם בתי מרקחת ובתי טבע נבחרים
בברכה
איציק ברדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה לגבי מערכת העיכולשמחה10/02/2008
שלום רב
אני בת 65 סובלת המון מהיצטברות של גזים בקיבה.
גם מצרבות שכנראה מתגובה של פוסלאן.
ואני לוקחת מידי פעם אומפרדקס. הגזים מאוד מפריעים ומכאיבים לי בגוף.
ובשנה האחרונה החלתי לסבול מדלקות בדרכי השתן. שאף פעם בחיי לא היו לי.מה הסיבה
וטופלתי באנטיביוטיקה כפעמיים בחודש בערך. מה הסיבה לבעיה ומה תוכל להמליץ לי
כתוסף טוב לגוף שישפר את המצב.
מה לגבי אצה כלורלה. ומה לגבי חמוציות.
אשמח מאוד לקבל תשובה בנידון.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת העיכול ודרכי השתן
איציק ברדה10/02/2008שלום לך
לגבי הגזים והנפיחות בבטן הייתי ממליץ על פורמולה פרו ביוטית בשם מגה אצידופולוס של GNC המכילה שילוב של חידקים טובים היכולים לסייע בתהליך העיכול מניעת גזים ונפיחות בבטן ובייחוד לאחר לקיחת אנטיביוטיקה.
לגבי דלקות בדרכי השתן פותח במעבדות GNC בארה"ב פורמולה המכילה רכז מיץ חמוציות בכמוסות במינון 500 מ"ג.
אני ממליץ בזמן אקוטי 3 כמוסות ביום ולמניעה 1 כמוסה ביום.
האצה כלורלה תוכל לשמש לך כמולטי ויטמין להשלמה תזונתית.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לטיפול שהוצע לאחר תאונת דרכיםדרור09/02/2008
להזכירכם לפני כחודש פניתי אליכם לאחר שהאורטופד הודיע לי שמאחר שהעצם נמתין חודש נוסף ואז אם אין שינוי נבצע ניתוח השתלת עצם .
פניתי אליכם והצעתם לי לקחת: וונדר מומיו ותוספת סידן חזק ( לקחתי את של GRAMSE לפי הצעתו של בועז )
בביקורת שנערכה השבוע הרופא הביע פליאה רבה על מצב העצם והודיע לי שההתקדמות בחודש האחרון פשוט מדהימה ויש שיפור ניכר
כמובן שהניתוח ירד מהפרק ואני צריך להתקדם עד לאיחוי מושלם
שאלתי אליכם
בנוסף למה שאמרתם לי אני לוקח גם קלמג בורון והתוסף הזה נגמר לי האם יש טעם להמשיך לקחת אותו
נאמר לי שהוא לא מועיל לי האם זה נכון
תודה על הכל אתם פשוט נפלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת סידן
הקלמג בורון הינו תוסף של קלציום מגנזיום ובורון אם אתה כבר לוקח סידן שלGRAMSE כפי שאתה מתאר אין צורך להוסיף מעבר לכך עוד סידן.
כן הייתי ממשיך עם תוסף המומיו עד למצב של איחוי.
שמחתי לשמוע על התקדמות במצבך .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה של ויטמיניםשמחה08/02/2008
שלום רב
אני בת 38 אסטמה מילדות לא שמנה וגם לא אוכלת מכל המיגוון למרות שמישתדלת.
כרגע אובחן אצלי דלקת ריאות ואני מטופלת באנטיביטיקה ללא פניצילין.
אני מרגישה הרבה עייפות וחוסר חשק לעשות דברים.
הייתי מוכנה לקבל עצה לגבי ויטמינים שכדאי שאצרוך.
ואם אפשר לפרט איזה וכמה וכו'.
או אולי מולטי ויטמין באופן כללי.
לפי בדיקות כלליות בשנה שעברה לא היה חסר לי ברזל.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה חמה
גבריאל09/02/2008
שלום לך
אני ממליץ בחום ובאהבה
1. טבליות של אצה כלורלה. ( 4-6 כדורים ליום אחרי אוכל )
2. מינרל msm של GNC ( מינון גבוה ) - לפחות 2-3 כדורים ליום.
הערה: את הטיפול יש לבצע בהשגחה צמודה של נטורופט מוסמך.ולא על דעת עצמך !!!
יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה- פרוביוטיקה
לאחר נטילת אנטיביוטיקה חשוב לקחת תוספת של חידקים טובים אני ממליץ על מגה אצידופולוס של חברת GNC תוסף זה מכיל את כל החדקים הטובים הדרושים לאחר לקיחת אנטיביוטיקה.
בנוסף לבקשתך חברת GNC פיתחה מולטי ויטמין לנשים בגילאי 20 עד 50 המכיל את כול הויטמינים והמינרלים להשלמה תזונתית מלאה הכולל אנטי אוקסידנטים מפירות וירקות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותמיכל07/02/2008
שלום רב
הנני בת 24, נוטלת גלולות למניעת הריון מסוג דיאנה כ 6 שנים.
התחלתי ליטול אותן כטיפול באקנה
כיום ידועה לי רמת הנזקים שהגלולות עלולות לגרום, ואני ממש רוצה להפסיק ליטול אותן
אני מאוד מפחדת שהגוף שהורגל כל כך הרבה שנים ייצא מאיזון כתוצאה מהפסקתן ושהאקנה יחזור.
אילו תוספים מומלץ ליטול בכדי למנוע מצב זה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות
איציק ברדה11/02/2008שלום לך
הייתי ממליץ לך על כמוסות גדילן המסיעות בתהליך ניקוי כבד וזאת בשל הזמן המרובה בו את משתמשת בגלולות.
לגבי איזון הורמונלי הייתי ממליץ לך על שמן נר הלילה של חברת GNC במינון של 1300 מ"ג כמוסה אחת ביום.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין D בבדיקת דם כמה זה תקין?2307/02/2008
יש פה תוצאות B12 ,חומצה פולית. ו D
Vitamin B12 291 pg/ml 211 - 911 .(*.........).
Folic Acid 10 ng/ml-מ לודג
:סוחי יכרע
5.4 ng/ml-מ לודג :המרונ
3.4 - 5.4 ng/ml :ילובג
Vitamin D 25 (OH) 15.90 ng/ml
תעצובמ הקידבה 19.11.06-מ לחה
יונישל בל םיש .השדח הטישב
.סוחייה יכרעב
:סוחייה יכרע
Deficiency: 10 ng/mL - מ ןטק
Hypovitaminosis: 10 - 40 ng/mL
Sufficiency: 40 - 100 ng/mL
Toxicity: 100 ng/mL - מ לודג
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה רואה שם Vitamin D 25 (OH)?
2312/02/2008לא מצאתי.
אתה רואה משהו?
אגב מה גורם מחסור בויטמין הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני1805/02/2008
היי, אני סובלת מריח גוף רע ורציתי לדעת האם יש תוספי תזונה או ויטמינים שיכולים לעזור לי למנוע את הריח הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאפיה
איציק ברדה06/02/2008שלום לך
לריח גוף יש סיבות רבות אחת מהבעיות נובעת כתוצאה מעודף חלבון או בעיה בפרוק חלבונים .
הייתי ממליץ לך לנסות טבליות פאפיה ללעיסה יש ללעוס שתי טבליות ליפני כל ארוחה עד 6 טבליות ביום.
אני לא מבטיח אבל שווה לנסות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר להשיג את הטבליות האלו?
אני1808/02/2008שלום לך
ניתן להשיג את טבליות הפאפיה של GNC בכל אחת מרשתות הפארם בתי טבע ובתי מרקחת נבחרים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גבריאל09/02/2008
שלום לך
ניקוי גוף עם תמצית צמחים + כמוסות של אצה כלורלה לפחות 4 - 6 חודשים.
יום טוב
גבריאל בן סימון
נטורופט מוסמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן דגיםמירי05/02/2008
האם שמן דגים בנוסף לכל היתרונות הידועים שלו יש לו השפעה גם על עור הפנים והשיער? או עדיף להשתמש בכמוסות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין E
איציק ברדה05/02/2008שלום לך
יתכן ולשמן דגים תיהיה השפעה חיובית על עור הפנים אך מניסיוני לויטמין E יכולת טובה בשמירה על גמישות העור ומראהו ,לגבי השיער ישנם רכיבים כמו סיליקה ביוטין ועוד התומכים בחיזוק השער לכן את יכולה להשתמש במולטי ויטמין לנשים של GNC המכיל גם ויטמין E וגם את כל הרכיבים התורמים לחיזוק השיער.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 וויטה די.דיקלה03/02/2008
האם אומגה 3 וויטה די גורמים להשמנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תשובה
בועז שוורץ03/02/2008שלום
אומגה 3 במינונים המקובלים הנלקחים( סביבות 1-2 גרם ליום) לא אמור לגרום להשמנה. יש לזכור כי מדובר על שומנים טובים. מאוד ממליץ בהזדמנות זאת על ליקוויד אומגה 3 של חברת GRAMSE - מכיל מינונים גבוהים של אומגה 3- EPA+DHA בנוסף לויטמין E שנחשב לאנטי אוסידנט חזק במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 + ויטמין דידיקלה02/02/2008
בת 61 וצורכת סופר אומגה 3 של דרך-חיים. כמו כן צורכת ויטה קל-די-
מינרלים. מתי לקחת? בוקר או צהריים? האם משמינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד נוטלים ויטמינים?
איציק ברדה03/02/2008שלום לך
אומגה 3 מומלץ לנטול לאחר ארוחה שומנית היות והאומגה 3 הוא על בסיס שמן.
מינרלים מומלץ לנטול ליפני השינה זהו זמן הספיגה הטוב ביותר למינרלים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)