מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מזונות המכילים ויטמין Cאורנה לביא04/04/2008
שלום
הרוםאה ההומאופטית שלי מסרה למעבדה ההומאופטית של מכבי טבעי הוראות הכנה לתרופה עבורי. היא מסרה לי שבתקופה זו עלי להימנע ממאכלים מסוימים, ובין השאר כל מה שמכיל ויטמין C.
אני מבקשת ממך רשימה כמה שיותר רחבה של מה יהיה מותר ואסור לי לאכול.
בברכה
אורנה לביא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין C
איציק ברדה07/04/2008שלום לך
לפי דעתי התכוונה ההומאופתית שלך להמנע מויטמין C אך אם גם למזון אז ויטמין C נמצא ב:פירות הדר, קיווי, גויאבה ,תות שדה ופלפל.
בדר"כ אוסרים על מנטה(כולל במשחת שינים) וקופאין לסוגיו כולל קולה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה עונתיתנועה קוסמטיקה04/04/2008
אני סובלת מנשירת שיער (בכל שנה בעונה הזו וכנראה גם קצת ממתח) .
המליצו לי על תוסף roots HR .
רציתי לשאול :
1. אם הוא מותר לנטילה לחולי צליאק ואינו משפיע על מערכת העיכול.
2. האם מותר לקחת יחד עם טיפול תרופתי של : אלטרוקסין וסימבסטטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
מיכל בן חור07/04/2008בשביל לטפל בנשירה שהיא גם על רקע סטרס צריך לשלב גם קומפלקס B.מתוך נסיון שלי השתמשתי בשלושה מוצרים- B קומפלקס, ביוטין ודקל ננסי. הם עשו עבודה מצוינת. הם גם של חברת פרידה ויטמינים כך שמתאימים לחולי צליאק ולא יקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי תזונה ללא גלוטן
תוספי התזונה מחויבים ברישום של המרכיבים שלהם כמו מזון לכן אם לא מצוין ללא גלוטן לא הייתי משתמש במוצר.
לא הייתי ממליץ לך על מולטי ויטמין כי ברוב המולטי יש יוד ולך אסור.
כן הייתי מנסה תוספים כמו B קומפלקס ביוטין סיליק וכו.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נועה קוסמטיקה07/04/2008למה אסור יוד ? בגלל הבעייה של השימוטו, בגלל אלטרוקסין?
מה זה ביוטין ולמה מיועד ? בקיצור: על מה אתה ממליץ ספציפית ובאיזה מינון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף לטיפול טחוריםאליעזר02/04/2008
שלום,
בהמשך לתשובתך אביא לידיעתך שהרופא כבר רשם לי משחה, ולכן אינני רואה אפשרות להשתמש במשחה חלופית או נוספת - רופאי בוודאי לא יאשר זאת. מאידך, יש לי ספק ביכולתה של משחה לפתור את הבעיה, ולפיכך שאלתי, ואני עדיין שואל, האם אין לדעתך שום תוסף יעיל שיכול לפתור את הבעיה (בנוסף לכמה איסורים דיאטטיים שהיטיל עלי רופאי, ובנוסף למשחה שנתן לי, ובנוסף לאבקה מסוימת + פראפין שרשם לי). אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
אתה יכול להשתמש ברוטין במינון של 500 מ"ג פעמיים ביום בוקר וערב לאחר האוכל,ניתן גם להשתמש בצמח בוטשרס ברום שהוא מכיל פלבונואידים , ספונינים ורוסקוגנינים לכולם יש יכולת לחזק ולכווץ דפנות כלי דם וורידים נפוחים ולהקל על דלקת ורידים, לכן הוא מתאים לטיפול בטחורים, ורידים, דליות ודימומים מהאף.
המינון המומלץ הוא 500 מ"ג 3 פעמים ביום.
המשחה שהמלצתי לך היא על בסיס צמח ההממליס והיא גם מסיעת לכיווץ הטחורים שווה לנסות
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאליעזר01/04/2008
ערב טוב,
ניסיתי לשלוח תגובה על תשובתך לשאלתי מהשבוע שעבר בעניין טחורים, אך היא כנראה לא נקלטה. אנסה לשלוח אותה עתה כהודעה חדשה.
לשאלתך בעניין גילי - אני בן 73.
באשר לתרופות, אני נוטל רמיפריל, סטטין, אבודארט ואלפא די. וכן תוספים - סידן, ויטמין די, קיו 10, כמוסת שמן דגים, ומולטי מסוג פריים טיים או מולטיוויז'ן, לסירוגין.
שלישית, האם בוטשרס ברום אינו רלוונטי לטחורים? ואיזה מכל התוספים נמצא ממש יעיל כטיפול לטחורים? כמה זמן צריך ליטול אותו כדי להצליח בסילוק המצב המכאיב הזה? תודה. אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
איציק ברדה02/04/2008שלום לך
לאחר שקראתי איזה תרופות ותוספי תזונה אתה לוקח הייתי ממליץ לך לנסות ולהשתמש בתכשיר חיצוני הנקרא משחת הממליס במריחה מקומית פעמיים ביום (לאחר שטיפה מקומית).
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3רינת01/04/2008
שלום, אני לוקחת אומגה 3 ותהיתי אם התוסף מכיל יוד, מאחר ויש לי נטייה להיפרתירואיד זה אמור להיות לי לא מומלץ. האם יש מניעה שאקח אומגה 3 ואם אין אז כמה מומלץ ושל איזו חברה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ01/04/2008שלום רינת
רוב מוצרי האומגה 3 אינם מכילים יוד.
המוצר אותו אני ממליץ בדר"כ הוא של חברת GRAMSE והוא בא כשמן נטול ריח או טעם של דגים. למה? פשוטו עניין של מינונים. כל כפית שוות ערך ל -3-6 כמוסות וזה כבר מאוד משמעותי.
לגבי המוצר שמגיע כשמן אומגה 3 אני יודע בוודאות כי אינו מכיל יוד בכלל זאת לאחר אנליזה כימית שנעתה למוצר.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטיויטמיןקרן30/03/2008
שלום רב,
ברצוני לדעת תוך כמה זמן ניתן לשער שרמות הויטמינים והמינרלים בגוף התאזנו כאשר צורכים מולטיויטמין פעם ביום? אם התחלתי ליטול מולטי' פעם ביום לפני מספר ימים, תוך כמה זמן, אם בכלל, ארגיש שינוי?
תודה
קרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולטי ויטמין
איציק ברדה31/03/2008שלום לך
תוצאות ממולטי ויטמינים הם מאד אישיות זה תלוי מה רמת החוסר ובאיזה מולטי ויטמין את משתמשת,ישנם מולטי ויטמינים עם צמחים מעוררים כמו גינסנג שאז ניתן להרגיש תוך מספר ימים שינוי ברמת האנרגיה, ישנם אנשים עם חוסר גדול שלוקח להם זמן רב להרגיש בשינוי,ישנם מולטי ויטמינים במינונים נמוכים מאד שכמעט ולא ניתן להרגיש שינוי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת הילד לקראת טיפול בהורמון גדילהדינה30/03/2008
דחוף ! יש לי תאומים בני 5 שאושר להם טיפול בהורמון גדילה. רציתי לדעת כיצד מומלץ להכין אותם לקראת ההליך שכולל הזרקה כל יום. מה לאמר וכיצד לעשות את זה הכי קל עבורם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון הגדילה
הייתי ממליץ לך להיכנס לפורום רפואי ולא לפורום של תוספי תזונה
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B-complex וצבע השתןאלון29/03/2008
לאחרונה התחלתי לקחת כדורי b-complex+vitamin c מתוצרת מוכרת בשל עייפות וקצת כאבי ראש.
אני נוטל אותם מיד לאחר ארוחת בוקר או צהריים.
שמתי לב שכמה שעות לאחר נטילת הכדור צבע השתן משתנה למשהו יותר זרחני ועל גבול הירקרק...
אני משער שזה עודפים שלא נספגו אבל האם זה מקובל? ואולי זה סימן לעומס יתר על הכבד-כליות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע השתן
ויטמין מסוג B2 גורם לצבע הצהוב בשתן,הדבר מקובל היות וויטמיני B מסיסים במים ולא נשארים בגוף לאןרך זמן.
אתה יכול להמשיך ולהשתמש תופעה זו תיהיה גם לאחר שימוש במולטי ויטמין המכיל ויטמיני B במינון של 30 מ"ג לפחות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5htpיונתן25/03/2008
שלום רב,
אולי פה יוכלו לעזור לי. אני מעוניין להזמין את התוסף הנ"ל באינטרנט כיוון שהוא לא נמכר בארץ.
מישהו יכול לכוון אותי?
איזה אתר אמין וטוב עושה משלוח של תוסף זה לארץ.(עדיף של חברת gnc או now)
אני לא כ"כ מבין בפרוצדורות האלה, ניסיתי באתר אמזון, אבל זה לא הצליח, הוא רשם שאי אפשר לשלוח ליעד אותו אני רוצה.
אשמח לכל הכוונה ועזרה. תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תוספים מחול
איציק ברדה25/03/2008שלום לך
מיכיוון שתוספי תזונה צרכים אישור של משרד הבריאות הדרך המהירה לקבל מוצרים שלא נמצאים בארץ היא על ידי מישהו שנוסע לחול ומביא לך את המוצר לשימוש אישי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאליעזר25/03/2008
שלום רב,
האם יש תוספי מזון שהוכחה יעילותם במקרה של טחורים? האם הגיל משנה בעניין זה? האם נדרשים נתונים נוספים לצורך התאמת הטיפול בתוספים? תודה. אליעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים
ישנם תוספי תזונה המסיעים לחיזוק כלי דם כמו פיקנוגנול ורוטין הגיל חשוב כמו כן חשוב לדעת אם אתה משתמש בתרופות נוספות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזניים וירידה בשמיעהגלית24/03/2008
בתי אובחנה שיש לה ירידה בשמיעה עקב נוזלים באוזניים.
הרופא אמר כי הוא "בעד" לייבש את הנוזלים עם היסטפד.
רציתי לדעת האם יש בתחום ההומואפטיה טיפול לבעיה זו, ואם כן הכיצד ומה עלי לעשות?
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ24/03/2008שלום
מכוון שאנני הומאופת קשה לי לענות לך למרות שאני בטוח שיש טיפול שאם הוא יותאם ע"י הומאופת איכותי הוא יהיה מוצלח מאוד.
שתי המלצות נוספות:
1. טיפול בנר הופי - מבחינתי היעיל ביותר אם יש נוזלים באוזן.
2. אם הילד מעל גיל שנה, שימוש בסירופ "אלפנקרפט" של חברת GRAMSE יכול לכייח ולהוציא את הנוזלים, כמו גם להפסיק את תהליך הנזלת שככל הנראה גורם לבעיה.
בהצלחה, אשמח לשמוע פידבק
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
גלית24/03/2008הילדה בת שלוש וחצי.
היכן אני רוכשת את המוצרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ01/04/2008שלום גלית
את המוצרים ניתן לרכוש בכל בית טבע, את האלפנקרפט ניתן למצוא גם בכל הפארמים ובתי המרקחת
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזניים
בנוסף לנר הופי אותו גם אני ממליץ יש מכשיר בשם Ear popper
ממחקר שבוצע בבית חולים בניו-יורק בכ- 100 ילדים (ושתוצאותיו פורסמו ב- Nose and Throat Journal בספטמבר 2005), עולה כי השימוש במכשיר שיפר את מצב השמיעה בכ- 80% מהילדים, לפחות באוזן אחת, עד כדי כך שלא נזדקקו לניתוח "כפתורים". המכשיר הינו קטן, קל ונייד, המאפשר החדרת אוויר באופן מבוקר לתוך האף, ומשם במעלה חצוצרת השמע, אל האוזן התיכונה, כך שהאוזן מתאווררת והנוזלים נספגים.
המכשיר ממולץ גם על ידי מספר רופאים בארץ.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצות אגםרונה23/03/2008
האם אצות אגם יכולות לעזור בדיאטת הרזייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצות אגם
איציק ברדה24/03/2008שלום לך
רוב אצות האגם משמשות כמזון על כמו מולטי ויטמין החשוב לצריכה יומית בתהליך דיאטה
אך רובם לא מכילים יוד הגורם לזירוז חילוף חומרים כמו אצת הים מסוג קלפ.
כך שבדרך עקיפה הם נותנות תמיכה לגוף בזמן דיאטה בלבד.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תשובה
בועז שוורץ24/03/2008היי רונה
אני מפנה אותך לאתר של חברת GRAMSE.COM לקרוא על המוצר החדש הפטנטי להרזייה שמגיע ממש בימים אלו לארץ.
מדובר במוצר המבוסס על אצה חומה שבתהליך פטנטי גורם לתחושת שובע ומקטין בצורה משמעותית את כמות המזון אותנו אנו צורכים במשך היום, כל זאת מבלי להיות רעבים.
מדובר במוצר ברמה רפואית, מבוסס מחקרית , המוצר המקובל ביותר כיום באירופה שנבדק מול תרופות כמו קסניקל ורדוקטיל ויצא לא פחות טוב בתוצאות מהן אך ללא שום תופעת לוואי.
שם המוצר CM3 ישנו המון חומר עליו גם באתר החברה ובכלל באינטרנט
זה המקום להדגיש שאין שום מוצר פלא, וכל המוצרים כדי להשיג תוצאות טובות צריכים להצמד לתזונה נכונה, תפריט נכון ומאוזן ופעילות ספורטיבית
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזוןאירין23/03/2008
האם כמוסות סבוקלם לעור בריא -האם אתה ממליץ או מכיר את התוספ מזון והאם הוא באמת יעיל לאקנה ושיפור העור
מולטי ויטמין האם מומלץ ליטול זאת לאקנה ובעיות מחזור וסתם כדי לחזק את הגוף והאם יכול לעורר אקנה או לעודד התפרצות יותר ממה שכבר יש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ24/03/2008שלום
אכן זהו מוצר שיכול לתמוך ואף לעזור.
שלב מקדים לטיפול הנ"ל חייב להיות שלב ניקוי הגוף מפסולת. את זאת ניתן לעשות ע"י משקה כלורופיל של חברת GRAMSE. 1 כפית בכוס מים X 2 ביום לפחות לשמך חודשיים.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מולטיויטמין גורם לי לגרדשלמה20/03/2008
אני גבר בן 40, לאחרונה אני סובל מנשירת שיער ובעקבות כך החלטתי ליטול מולטי ויטמין.
כבר לאחר יומיים אני מרגיש שיש שיפור בעניין נשירת השיער, כלומר, השיער הפך להיות חיוני יותר בעל יותר נפח והנשירה אכן התמעטה, אך לצד זאת אני מרגיש שלאחר נטילת קפליית המולטיויטמין מתחיל לי גרד מציק במקומות שונים בגוף. בגב, באיזור הצלעות במרפקים וברגליים.
מה הסיבה לכך??
האם עודף בויטמין כלשהו גורם לכך??
האם המותג של הויטמינים שאני לוקח לא בסדר ואולי כדאי לנסות מותג אחר??
האם זו תופעה חולפת עד שהגוף מתרגל לויטמינים (כאמור, אני לוקח את הויטמינים זה פחות משבוע)??
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ23/03/2008שלום שלמה
במולטי בטבליות ישנם גם חומרים המשמשים לציפוי והדבקה שיכול להיות שהינך רגיש אליהם.
המלצה שלי נסה את המולטי ויטמין של חברת GRAMSE, הוא מגיע בנוזל, אורגני, על בסיס פירות וצמחי מרפא, למוצר הזה ספק אם תפתח רגישות.
התחל ממינון של 10 מ"ל X 2 ביום לחודש הראשון ולאחר מכן עבור ל-10 מ"ל פעם אחת ביום.
מולטי מומלץ לקחת בבוקר או בצהרים.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשמן בוראג'אירין19/03/2008
האם יכול להיות שכתוצאה מנטילת קפסולה אחת מחמיר אקנה בפנים והאם הוא יעיל לאקנה ולסידור הוסת? (שמן הבוראג')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן בורג
איציק ברדה19/03/2008שלום לך
כמוסה אחת של שמן בורג לא יכולה להגביר אקנה שמן הבורג מכיל חומצות שומן היכולות לסייע לסידור הוסת.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)