מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליאת31/01/2008
אני מעוניינת לצרוך אומגה 3. איזה תוסף מזון מומלץ מכיל אומגה 3. הפשר לקבל המלצה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3
איציק ברדה03/02/2008שלום לך
תוסף תזונה המכיל אומגה 3 הוא שמן דגים אני ממליץ על שמן דגים מדג הסלמון המכיל ריכוז של אומגה 3 איכותי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחיקה בסחוסדרור28/01/2008
אמא שלי( בת 65 ) סובלת בשבועיים האחרונים מכאבים בברך ובימים האחרונים גם נפיחות בברך
רופא אורטופד שבדק אותה אמר שיש לה התחלה של שחיקה בסחוס
מה ניתן לעשות או לקחת על מנת להקל עליה כרגע ולשפר את המצב ברגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריפלקס
איציק ברדה29/01/2008שלום לך
המצב שאתה מתאר מתאים לתוסף תזונה המכיל גלוקוזמין מסוג HCL כונדראיטין וMSM להפחתת כאבים ולמניעת שחיקת סחוס המוצר נקרא טריפלקס של GNC המינון 2 טבליות ביום למשך חודש לאחר מכן ניתן לעבור לטבליה אחת ביום.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דרור29/01/2008תודה רבה על התשובה
לא ראיתי את המוצר באתר של GMC ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ30/01/2008דרור שלום
חשוב לדעת כי קיים גם תוסף של חברת GRAMSE שהוא נוזלי. היתרון, קלוץ בלקיחה - כף אחת שוו עד 4 טבליות, המוצר מכיל גלוקוזאמין , כונדראוטין, MSM ובפעם הראשונה בישראל - קולגן סוג 2 הידוע כחומר אנטי דלקתי חזק במיוחד המשתתף בתהליכי עצירת הדלקת ושיקום חלקי של המפרק.
כל טוב
בועאז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של חומצה פולית ומינרלים.לילך27/01/2008
שלום.
בחודש האחרון התחלתי לקחת חומצה פולית בהמלצה של רופא הנשים שלי עקב רצון להרות. נשירת השיער שלי מאוד חזקה והייתי רוצה לדעת האם ניתן לקחת במקביל גם ROOTS HR?
ידוע לי שגם בחומצה פולית יש 15 מ"ג של אבץ אך האם זו כמות מספקת שיכולה לעזור לי ? (אולי לאחר תקופה מסויימת של לקיחת הכדורים?)
בנוסף עלי לציין שאני לוקחת כ150 מ"ג ELTROXIN מידי יום להשלמת חוסר הפעילות של בלוטת התריס.
אודה לעזרה,
תודה רבה והמשך יום טוב
לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
איציק ברדה29/01/2008שלום לך
כמות של 15 מ"ג של אבץ ביום בפרוש מספיקה בכדי למנוע נשירת שיער כך שאם התכשיר שלך מכיל גם חומצה פולית וגם 15 מ"ג אבץ וסיבת הנשירה כתוצאה מחוסר אבץ התוסף יכול לעזור לך.
לא הייתי ממליץ להשתמש בתכשירים המכילים צמחי מרפא אשר לא מיועדים לתקופת ההריון.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים במיץ רימונים קפואנעם26/01/2008
שבת שלום לכולם,
אמא שלי קראה שמיץ רימנוים בריא כי יש בו ויטמינים ששומרים על הזיכרון/ צלילות המוח.
מאז היא שולחת לי מדי שבוע בקבוק מיץ רימונים. על מנת שהמיץ לא יתקלקל, היא מקפיאה אותו ושולחת לי. אני מפשיר ושותה.
ושאלתי- האם ההקפאה לא פוגעת בחלק מהסגולות הבריאות של הרימון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאה
איציק ברדה27/01/2008שלום לך
כידוע כאשר סוחטים את הפרי מתחיל הרס של החומרים הפעילים שהיו בפרי ,אם ההקפאה נעשית מיד סביר להניח שיש מינימום נזק לחומר הפעיל כמו כן על ההפשרה להיות טבעית ולא בחימום בכדי לשמור על החומרים הפעילים ברימון,
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורטל25/01/2008
שלום רב לכם !יש לי שאלה , אני נוטלת תוסף של רימונים לשיפור פיגמנטציה בפנים כבר יותר מחצי שנה ואין שום שיפור , אולי טעיתי והייתי צריכה משהו אחר .אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי שכן שמעתי שרימונים מעולה לעור הפנים בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
הרימון נחשב כאנטי אוקסידנט חזק ויש לו מגוון של תכונות רפואיות במידה והדבר לא עוזר לך לגבי פגמנטציה את יכולה לנסות מוצר בשם פיגנוגינול הידוע במסייע במצבי פיגמנטציה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהנילי23/01/2008
שלום
מאיזה גיל נחוץ לקחת תוספי תזונה? האם יש כאלו המיועדים לנשים המורגלות לתזונה מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה
איציק ברדה24/01/2008שלום לך
התזונה המערבית היום הינה תזונה חסרת ויטמינים ומינרלים תהליכי גידול הירקות והפירות גורמים לכך שכמות הויטמינים והמינרלים הולכת ויורדת מדי שנה וזאת כתוצאה מריסוסים והוספת חומרים כימיים נוספים.
לכן יש צורך להוסיף תוספי תזונה כבר בגיל הילדות.
אופציה נוספת היא להתחיל לאכול אורגני .
גם תרבות האכילה משפיעה רבות לדוגמה נשים צריכות לפחות 1200 מ"ג של סידן ביום מתי בפעם האחרונה אכלת כמות כזו של סידן מהמזון?
לגבי נשים מומלץ על תוסף תזונה המתאים לנשים כגון אולטרה מגה לנשים של GNC המכיל 500 מ"ג של סידן ציטראט,ברזל ,חומצה פולית ריכוז של פירות וירקות ועוד.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ24/01/2008שלום
בהמשך לדברי איציק. הכל נמדד בקשר אלייך, כלומר: הרגלי התזונה שלך, פעילות ספורטיבית -כן או לא ואיזו, גיל, היסטוריה רפואית, גנטיקה משפחתית ועוד.
ככלל הרגלי התזונה בעולם המערבי מביאים לצורך תחוף בחיזוק ע"י תוספי תזונה . העדיפים הינם אלו הדומים למזונות מרוכזים, מזונות על. כזהו הפלורדיקס: תוסף ברזל וטוניק כללי כמובן לטיפול ותמיכה במצבי חסר במשק הברזל, או המולטי ויטמין של חברת GRAMSE העוזר בתמיכה בתפקודי הגוף, גם כלורופיל לניקוי ותחזוקת הגוף או אומגה 3 נוזלי העשיר באומגה 3 ובויטמין E יכולים להילקח בחשבון.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים לשיפור הזיכרוןצביקה21/01/2008
שלום, האם יש ויטמינים הידועים כמשפרים את הזיכרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ24/01/2008היי
אומגה 3 מאוד חשוב לתמיכה בתקודי המוח והזיכרון כמות: 1-2 גרם אומגה 3 ליום ( סיכום של EPA+DHA). אומזה 3 נוזלי של חברת GRAMSE מומלץ. כפית אחת ביום.
צמח מרפא בשם ג'ינקו בילובה (חברת GNC) יכול לעזור
פוספוליפידים כגון: פוספוטידיל סרין או פוספו טידיל כולין יכולים גם לתמוך.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממורל לשיפור הזכרון
חברת GNC פיתחה פורמולה חדשנית ויחודית המכילה גם שמן דגים אומגה 3 גם פוספוסדיל סרין וגם את צמח הגינקו בילובה והכל בכמוסות גל לספיגה מהירה היכולים לסייע לך כמסיעים לשפור הזכרון. הפורמולה נקראת ממורל.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת ויטמיניםvitaly8719/01/2008
שלום אני חולה סכרת סוג 1 בן 20. יש ברשותי 3 סוגי ויטמינים קומפלקס ויטמינים ,כרום,ויטמין B1. רציתי לשאול כל כמה זמן אני צריך להחליף מויטמין אחד לויטמין השני? האם מומלץ לשתות רק סוג אחד של ויטמין ? אני עוסק גם הרבה בספורט כגון חדר כושר הרמת מישקולות ריצות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת ויטמינים
איציק ברדה20/01/2008שלום לך
כעקרון במידה והימליצו לך לנטול את תוספי תזונה אלו אין צורך להחליף בינהם אפשר לצרוך את שלושתם באותו יום .
במידה ונוצרת בעיה עם רמות הסוכר כגון היפו יש להפסיק את השימוש בכרום.
הייתי ממליץ לך להיועץ עם נטרופת או דיאטן על מנת שיסביר לך באופן אישי את צורת הלקיחה של הויטמינים שהומלצו לך
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תוסףליאור18/01/2008
שלום רב,
יש תוסף הנקרא Prime Time. מחירו גבוה מאוד ולפיכך מסקרן אותי לדעת האם יש בו חומרים המועילים לבריאות במידה כה רבה עד כדי כך שכדאי לאדם הממוצע, כמוני, לשלם תמורתם את המחיר הנדרש. לאילו היבטים תורמים החומרים הללו? אודה על התייחסותך.
שבת שלום. ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ24/01/2008שלום
המוצר שציינת עשיר בנוגדי חמצון התורמים לתחזוקת הגוף, הוא מוצר טוב.
לא ציינת בן כמה אתה כך שקשה לי לומר באם הוא מתאים לך.
צריך לצרוך היום אומגה 3 חשוב ביותר לבריאות הלב וכלי הדם. המלצה חמה על אומגה 3 נוזלית של חברת GRAMSE מוצר מעולה ומרוכז במיוחד. מינון כפית ביום .
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף P.T
ליאור28/01/2008בועז שלום,
לא ציינתי את גילי, כי זה לא עלה בדעתי, אך אני בן 73. אז האם התוסף הנ"ל מתאים לי, לדעתך? תודה. לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון16/01/2008
אני בת 30, ואני רוצה להתחיל לקחת תוסף מזון באופן קבוע, אבל יש כל כך הרבה בשוק ואני לא יודעת מה לבחור.
אפשר לקבל המלצה מכם המומכים ללא אינטרנט, איזה תוסף מזון באמת איכותי וטוב?
אני בריאה ואין לי שום אלרגיות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף תזונה
איציק ברדה17/01/2008שלום לך
הייתי ממליץ לך להסתכל על הרכיבים של תוספי התזונה ולראות איזה תוסף מכיל את הכי הרבה רכיבים העונים לדרישתך.
אני ממליץ על מולטי ויטמין לנשים של GNC המכיל את כל הרכיבים הדרושים לנשים כולל סידן מסוג ציטראט ,ויטמין C וB בשחרור איטי להגברת הספיגה ,פירות וירקות ועוד.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהירון14/01/2008
אני בן 30. לקחתי עד עכשיו תוספי תזונה צנטרום. לפני חודש עברתי לתוסף תזונה אומגה ויט לגבר עד גיל 50 (קונים בסופר פארם). בחודש הזה לפתע יוצאים לי הרבה חצקונים על הפנים. רציתי לדעת האם זה בגלל הויטמינים השונים?
אם כן אני מיד מפסיק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
איציק ברדה14/01/2008שלום לך
סביר להניח שאם השתמשת כבר במולטי ויטמין אז הדבר לא קורה מהויטמינים עצמם אך יתכן שהאומגה ויט מכיל רכיב כזה או אחר שגופך אלרגי אליו ואתה מפתח כתוצאה מכך פיצעונים ,
אני ממליץ לעשות הפסקה מהאומגה ויט למשך שבועים ולבדוק אם הפצעונים יורדים .
במידה וכן יתכן שאתה אלרגי לאחד מהרכיבים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנישחר12/01/2008
שלום,
יש לי כבד שומני מאוד, רציתי לדעת אם יש בעיה עם נטילת ויטמינים מסיסים בשומן?
תודה,
שרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים מסיסים בשמן
איציק ברדה13/01/2008שלום לך
מיכיוון שויטמינים מסיסים בשמן בכמויות עודפות יכולים להאגר בגוף ניתן להשתמש בהם אבל רצוי לעשות הפסקות בכדי שהגוף ישתמש במאגרים.
מומלץ על כל חודשיים נטילה שבוע הפסקה או נטילה במשך ארבע ימים בשבוע ואז אין צורך בהפסקה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שחר14/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ15/01/2008בנוסף לדברים שנאמרו, ממליץ עלשימוש בכלורופיל, תומך בפעילות הכבד. 1-2 כפית כלורופיל לערבב בכוס מים פעמיים ביום.
כמו כן ממליץ על תרפיית הידרו קוללוניקס יכולה להועיל מאוד כסדרת טיפולים.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לציטין ניאצין והנקהתמר11/01/2008
אני סובלת מכולסטרול גבוה, ואני מניקה. נאמר לי שלציטין ןניאצין מסייעים להורדת כולסטרול. האם הם מותרים בהנקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצטין והנקה
איציק ברדה13/01/2008שלום לך
ניתן להשתמש בזמן הנקה גם בלצטין וגם בניאצין רק את צריכה ניאצין אמיד ללא תופעת פלאש.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגשה של עליה במשקלשרה10/01/2008
אני בת 25 שוקלת 52 גובה 1.68. ירדתי כ- 4 קילו. כבר שנה ללא וסת. עושה 5 פעמים בשבוע כ- 50 דק' על מכשיר סקי. נדמה לי לפעמים שאני עולה במשקל. זה קורה לי למשל שאני לובשת גינס ופתאוםם הוא יותר צמוד עלי. אך מה שמפתיע זה שכעבור יומיים למשל הוא פתאום קצת פחות צמודד עלי. אייך אני יודעת אם מדובר בעליה בשומן או בהצטברות נוזלים או בפיתוח שריר? חשוב לי לציין שאני חשה בעליה במשקל לרב בסופי שבוע- כאשר אני כל היום בבית ורק עושה פעילות על המכשיר סקי הביתי. באמצע השבוע יש לי קצת יציאות מהבית לפה ולשם ואז אני במצב של יותר שעות ללא אוכל. האם יש קשר לדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגשה של עליה במשקל
איציק ברדה10/01/2008שלום לך
הדרך הטובה ביותר לבדוק עם היתה עליה במשקל היא לעלות על משקל ולבדוק.
לגבי הפעילות גופנית שאת עושה מומלץ לעשות יום פעילות ויום מנוחה בכדי לתת לגוף הזדמנות לבנות אותו.
בכל אופן אני ממליץ לך להיועץ בדיאטנית על מנת לבנות תוכנית מסודרת לעליה במשקל.וזאת בייחוד מיכיוון שאת מדווחת על הפסקת הווסת.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3שרה10/01/2008
איפה אפשר לקנות שמן דגים אורגינלי. כזה שהיו נותנים לי כשהייתי בבית ספר בילדותי. היו נותנים לכל תלמיד כף של שמן דגים בתחילת כל יום. אני יודעת שאפשר לצרוך קפסולות של אומגה 3 או לצרוך אצות ים, זרעי פשתן וכד' כמקור לאומגה 3, אך אני מעוניינת לדעת אייך אני יכולה להשיג שמן דגים אורגינלי. ממש בקבוק עם שמן דגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן דגים
איציק ברדה10/01/2008שלום לך
ניתן לקנות היום בבתי טבע ובחלק מבתי המרקחת שמן דגים בבקבוק נוזלי.
מיכיון שכפי שאת יודעת שלשמן דגים יש טעם וריח חזק רוב החברות המיצרות את השמן דגים בבקבוק ינסו לשפר את הטעם.
הכמוסות מכילות את השמן דגים המקורי ללא תוספות,את יכולה לפתוח כמוסה ולבלוע רק את השמן אם תרצי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ15/01/2008ניתן להשיג שמן דגים כשמן, לא כסירופ בכל חנות טבע או פארם - הוא של חברת GRAMSE המדע עשה צעדים ענקיים בתחום הזה מאז היית ילדה, חשוב לדעת כי היום לשמן שבא כשמן אין כמעט ריח וטעם מגעיל, הוסף שמן לימון הידוע ביכולתו לספוח טעמים וריחות, בנוסף היום ידועים החומרים הפעילים והכמיות היעילות לטיפול ומניעה. על כן חברת GRAMSE הוציאה מוצר מתקדם מאוד שלא רק קל לנוטלו אלא שכל כפית מכילה חומר פעיל שווה ערך ל- 3-6 כמוסות של המוצרים המוכרים. את השמן יש לשמור במקרר מרגע פתיחתו, טפשר לערבבו בסלט או לטפטף על לחם או ליטול אותו ישירות מהכפית.
כמות מומלצת: 1/2 כפית 1-3 פעמים ביום
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)