מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייקרןמ11/11/2007
קראתי על פרוביוטיקה שנקראת ביו פימייל לנשים האם ניתן לקנות גם בחול
ואם לא אז איזה כן ניתן לקנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ19/11/2007ביו פימייל הוא יצרן ישראלי ככה שלא תמצא בחו"ל אפשר מוצר של GNC או סולגאר וכו'
בארץ אני ממליץ בחום על מגה פרוביוטיק של חברת GRAMSE מוצר סופר מרוכז מכיל 10 זנים יחד עם FOS האוכל של החיידקים ובנוסף מחיר זול מרוב המתחרים. מומלץ בכל בית.
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ20/11/2007לחברת gnc יש פורמולה שנקראת מגה אולטרה לנשים האם ממולץ לי לקחת אותו.
כבר רשמתי שאני מנסה להכנס להריון שנתיים והיה לי עכשיו הריון מחוץ לרחם ואני מטופלת ברפלקסולוגיה שחושבת שיש לי קנדידה.
קראתי על מגה פרוביוטיקה,מה אתה חושב על המוצר שאני רשמתי לך?
פירוט על המוצר
פורמולה על בסיס טבעי,ייחודית לנשים,המכילה 37 ויטמינים,מינרלים,צמחי מרפא ותוספי תזונה. עשירה במיוחד בויטמיני B קומפלקס ,27 מ"ג ברזל עדין , 500 מ"ג סידן ו- 400 מק"ג חומצה פולית. פורמולה זו חשובה לתחזוקה יומית ומושלמת התומכת במערכת הנשית.WOMEN'S ULTRA MEGA מכילה את כל הויטמינים והמינרלים החיונים לתזונת האישה. לייחודיות הפורמולה תורמים גם צמחי המרפא שהוספו לה , על מנת לתמוך במערכת הנשית כגון: אנג'ליקה (דונג קוואי) הנחשבת לג'ינסנג הנשי ויעילה באיזון המערכת ההורמונלית , מזון מלכות ופולן דבורים , התורמים לפוריות האישה ועשירים בחומצות אמינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגה אצידופולוס
איציק ברדה20/11/2007שלום לך
כפי שבועז ענה המוצר שאת שאלת עליו הוא תחת מותג ישראלי לחברת GNC העולמית מוצר פרוביוטי יחודי ללא חלב והיפו אלרגני לאנשים רגישים במיוחד בשם מגה אצידופולוס.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ21/11/2007מה ההבדל בין מגה אצידופולוס לאולטרה מגה לנשים (מה שציינתי בהתחלה) שניהם של חברת gnc ויש אותם בחול .
חוץ מהעובדה שמגה לנשים לא מתייחס לקנדידה והשני כן
נכון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגה אצידופולוס
איציק ברדה25/11/2007שלום לך
נכון
מגה לנשים זהו מולטי ויטמין ללא פרוביוטיקה שקיים במגה אצידופולוס
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ25/11/2007מגה אצידופולוס טוב לקנדידה
ואולטרה מגה לנשים טוב למערכת ההורמונלית
אז אני יכולה לקחת את שניהם?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלורדיקסדיאנה11/11/2007
אתם ממליצים על פלורידיקס אך אינו נמצא בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ19/11/2007ברוב הפארמים אפשר למצוא אותו, אפשר במקביל לצרוך את הפלורויטל - אותו אפקט.
בנוסף הבנתי שהמוצר בארץ ובשחרור של המכס שזה אומר בעוד מס' ימים תוכל לראותו שוב.
ללא ספק המוצר המומלץ כתוסף ברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ09/11/2007
סבתא של בעלי בת 83 היא סובלת מעצירות כבר הרבה זמן,גסטרו נתן לה כדורים שלא עזרו,היא שתתה מיץ סלק ואכלה שזיפים מיובשים שום דבר לא עוזר האם יש לזה פתרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ19/11/2007אני ממליץ החום על טיפול בשם קולון הידרותרפיה, כתבי לי מאיזה איזור אאת ואני אפנה אותך למטפל מומלץ באיזורך.
בינתיים צריך לצרוך מגה פרוביוטיק 2-4 ביום
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס ווטימיניםיעלי3808/11/2007
אתמול הייתי אצל רופא עור , אובחן אצלי פסוריאזיס קרקפתי עם קשקשת. הוא המליץ לי ליטול ויטמין E ויטמין C ואומגה 3. אם אטול ויטמינים אלו תהיה הקלה בבעית הקרקפת?
האם מותר לבן 15 ליטול את אותם הויטימנים שציינתי לעיל?
האם הוכח באופן מדעי שאומגה 3 אכן מסייעת ?
מודה מראש,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ09/11/2007התשובה היא כן לגבי כל שאלותייך
לגבי אומגה 3 ישנן הרבה עבודות המוכיחות את יכולתן לצמצם את התפשטות המחלה ולהפחית התקפים הגורמים להחמרה.
המוצר המומלץ כאומגה 3 הוא אומגה 3 נוזלית שעשירה בויטמין E, כן 2 מוצרים באחד במינונים פנטסטיים, אגב המוצר הוא של חברת GRAMSE
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ07/11/2007
לבעלי גילו שחסר לו מלטונין אז הוא התחיל לקחת כל יום כדור אחד של 3 מיליגרם במשך שבועיים לא היה שינוי אז החלטנו להגדיל את המינון ל 2 כדורים הבעיה היא שהוא נרדם בזמן אבל קשה לו לקום לדוגמא:הוא הלך לישון אתמול ב12 וחצי בליליה (מה שאף פעם לא קרה מאז שאני מכירה אותו) ולא הצלחתי להעיר אותו עד 10 בבוקר שהוא קם עייף.
האם זה צריך להיות ככה.
אני חייבת להוסיף שאני שמה לו את הכדורים בכוס מים שימסו כי קשה לו לבלוע אותם האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ09/11/2007זמן נטילת המלטונין צריך להיות עם השקיעה או קצת לאחריה ולא לפני השינה.
מינון של 6 מ"ג הוא יעיל ונכון יותר.
באם מה שהצעתי לא עוזר, נסי לשלב אומגה 3 עדיף בנוזל כי שם המינונים גבוהים, בנוסף נתקלתי באחרונה בחברה שמשווקת מדבקות בטכנולוגיה חדשה שעוזרות לשינה, צרי קשר בטלפון לבירור מעמיק יותר: 054-4563434* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ09/11/2007טוב,ננסה לקחת 6 מ"ל לפני השקיעה אבל יש בעיה אחרת למה הוא לא מצליח לקום בבוקר זה ממש מפיל אותו,הוא מרגיש כבד,אולי בגלל שהוא היה לוקח אותם ב10 בלילה?
ולא ענית לי אם זה בסדר שאני מרסקת לו אותם האם זאת אותה השפעה??
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג הויטמנים לאחר תקופהאופיר07/11/2007
שלום רב,
אני משמשת מזה כשנתיים בויטמנים ROOTS HR שעזרו לי בצורה משמעותית -לנשירה ואף מילאו לי את השיער.
שאלתי היא-האם לאחר תקופה כה ארוכה כדאי לי להחליף סוג,והאם יש המלצות בתחום? או שעדיף להישאר עם מה שעובד טוב?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ09/11/2007אם המצור עובד וטוב אין טעם להחליף , יש טעם לצמצם מניונים ולשקול הפסקתו באם אין רגרסייה לאחר הורדתו.
במקביל אני מציע לעשות בדיקת דם עם דגש על משק הברזל, באם ההמוגלובין נמוך או הפרמטרים אינם תקינית, מומלץ מאוד לצרוך פלורדיקס, תוסף ברזל אורגני. בדקי את תפקוד מע' העיכול האם היא תקינה, אל לא מושלם שווה לתקופה של 3 חודשים לצרוך משקה כלורופיל - תקפידו לנקות את הגוף מרעלים לתמוך בעור ולחזק את משק הברזל.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ06/11/2007
יש לי בבית מסטיק תימני בנוזל האם ממולץ לי לקחת את זה ואם כן מתי?
בועז שוורץ09/11/2007לא מכיר
ביי
בועז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סידןצילה05/11/2007
איך הכי טוב לקחת סידן כדי שהוא יקלט כמו שצריך? יש עוד משהו שכדאי לקחת איתו?
בועז שוורץ09/11/2007היי
הצורה הטובה ביותר ליטול סידן לשם אפטיביות מקסימלית היא סידן נוזלי - עדיף שהסידן יהיה ממס' סוגים בתוספת: מגנזיום, ויטמין D ואבץ.
את כל המרכיבית תמצאי במוצר של חברת GRAMSE ששמו סידן מגנזיום נוזלי. כף את בלילה לפני השינה תעשה עבודה נהדרת.
ביי
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת תריסאסתי03/11/2007
האם אבץ יכול להשפיע לטובה לבלוטת תריס עם גידולים שפירים?
בועז שוורץ09/11/2007אין לימספקי פרטים האם מדובר בהיפר או בהיפו של הבלוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה על "סקנדי שייק"שי02/11/2007
שלום, אני בן 19 ושוקל 51 ק"ג. רופא המשפחה המליץ לי על סקנדישייק במינון של לפחות פעם ביום. קראתי קצת על החבילה של האבקה ובין השאר רשום "ניתן להכיל סקנדישייק בדיאטה רגילה". השאלה שלי היא האם באמת אבקה זו, בנוסף לתזונה מתאימה כמובן, תביא לעלייה במשקל? ואם כן, אז לאחר כמה זמן אוכל להרגיש את ההבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה עדיין לתשובה
שי07/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציטוזיןלי30/10/2007
אני כבר שבועים משתמשת בציטוזין פלוס שותה הרבה מים,עושה ספורט (הליכה חצי שעה), עושה דיאטת לחם אוכלת כל 3-4 שעות ואינני מרזה רק ירדתי קילו מה אני אמורה לעשות? הציטוזן פלוס לבדו אמור לשרוף שומן לא.............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציטוזן
איציק ברדה30/10/2007שלום לך
קצב הירידה הוא אינבדואלי בין אדם לאדם ,קצב הירידה הממוצע הוא 8 אחוז ממשקל הגוף בארבע שבועות.
כמו כן הציטוזן סופח בעיקר שומנים ולחם עשיר בפחממות כך שיתכן שהבעיה היא בסוג הדיאטה שאת עושה.
בציטוזן פלוס יש ל קרניתין ש רק בזמן הפעילות הגופנית מסייע לשריפת שומן .
הליכה יעילה היא הליכה שבא מעלים דופק ונמשכת לפחות 40 דקות.(לקרניתין משתחררת רק לאחר 15 דקות אימון וכאשר הדופק עולה).
בהצלחה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משהו יודע היכן מייצריםאורי30/10/2007
כמוסות ג'לטין?
בועז שוורץ03/11/2007בכל העולם
בעיקר בארה"ב
ואירופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייקרןמ29/10/2007
יש לי משפחה שגרה בחול והבנתי שכל הויטמינים מאוד זולים שם אולי גם השמנים.
האם תוכלו לרשום לי מה כדי לקחת לנקות את הכבד ולחיזוק הרחם כדי שיביאו לי.
אם אפשר לרשום לי באנגלית עם פירוש בעברית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ03/11/2007liqiud chlorophyll
Herbal Detox Complex
milk thistle, dandalion' curcumin, artishock, gantian ועוד ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ07/11/2007אפשר תרגום בעיברית בשבילו תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חמורה-מקווה שהגעתי לפורוםקארין27/10/2007
שלום אני בת 18 ואני ממש מפחדת ושרויה בחרדה,השיער שלי הפך להיות דליל ביותר!אני מאבדת המון שיער ביום וזה נראה כאילו המצח שלי מתקרח.אני רוצה לדעת מה אוכל לעשות,האם לעשות בדיקות דם ולראות אם חסר לי משהו(אינני אוכלת מוצרי חלב כמעט כיוון שאני רגישה אליהם)או שתמליצו לי על כדורים,בתודה רבה.קארין.
בועז שוורץ03/11/2007היי
קודם בדקי מול רופא עור בדיקות מקיפות ושמעי את חוות דעתו.
בדקי האם חסר לך ברזל או רמות ההמוגלובין והפריטין-מחסני הברזל במצב נמוך. אם כן התחילי מיידית לצרוך את פלורדיקס וכלורופיל נוזלי של חברת GRAMSE.
יתכן כי חסרים לך ויטמיני B ואבץ, דורש תשאול מדוייק כדי להבין את התמונה המלאה
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- e211 באגל כמה זה יכול להזיק לילדיםאמא חרדה26/10/2007
שלום נתתי לבתי הפעוטה מוצר שאמור להיות ויטמין של אגל ,אקסו ,חברה הסבה את ליבי שהוא מכיל
. e211, פניתי לחברה שתחמקה ובסוף הודתה בכל קפסולה יש 3 מג מהחומר.
כמה הזקתי לבתי?
מי בעצם קבע ובדק שאכן המוצרים שאגל משווקת מומלצים לילדים כמו שהם כותבים.
מעבר לכך כחלק מההתגוננות שלהם הם טענו שהמוצר הוא בכלל על תקן מזון ולכן אינו צריך אזהרה,
מה ההבדל בין זה לבין תוסף מזון האם שניהם ויטמנים?
הבת שלי שוקלת 12 קילו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ03/11/2007שלום
לקיחה חד פעמית או מס' לקיחות לא תזקנה
אני לא בדעה שילדתך צריכה מוצר כזה בגיל כזה
מוצרי חברת AGEL מוגדרים וקיבלו אישור בארץ של תוספי מזון
לגבי E211 הכל שאלה של מינון, האמיני לי בכל מוצר צריכה קונבנציונאלי תמצאי חומרים יותר חמורים מאלה, לא שאני מצדיק לרגע את עצם המצאותו של החומר. דוגמא בדקי היטב מה מכילות הטיפות של ויטמין D שאנו נותנים לילדנו - מבטיח לך הזדעזעות
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי בתי צרכה חודש אגל
אמא חרדה08/11/2007כאמור היא שוקלת כ13 קילו ,אני גם יודעת שכל אנשי הרשת (המשווקים שיווק רשתי )נותנים את זה לילדים שלהם כי זה מה שמומלץ בחוברותש להם לכן נתתי לבתי ,,
אז איני מבינה e211 לא מסרטן או כן מסרטן ?,ויטמינים אמורים להכיל e211 ?
קראתי באינטרנט מחקר שבבריטינה רופאי הילדים אוסרים על זה לילדים ,האם אני סתם פראנואידית?
החברה של אגל אגב הגיבה באדישות ובציניות לשאלות שלי ,
אבל מי בעצם קבע שהמוצרים שלהם מומלצים לילדים ובכלל עוזרים?
האם אני יכולה לסמוך עליהם ועל משרד הבריאות הישראלי (אני עדיין זוכרת את הטיוח של פרשת רמדיה בהתחלה ...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ09/11/2007שלום
קשה מאוש לבודד את ילדינו ואותנו מכל החומרים הלא ממש מומלצים הללו, כמעט בכל מזון מוכן תמצאי את אחד מהחומרים הללו.
אנני מכיר מולטי ויטמין של חברת אג'ל המיועד ספציפית לילדים.
על תצפי לקבל תשובה מקצועית ממפיצה שרוצה למכור כמה שיותר מוצרים, אפילו אם היא חברתך, פשוט אין לה את הכלים וכנראה גם את המוטיבציה לבדוק לעומק תכולתו של כל מוצר שהיא מוכרת.
באם ילדתך גדולה מגיל שנה אני ממליץ בחום על מוצר הנקרא קינדר ויטל של חברת GRAMSE הנמצא בכל בית טבע או פארם. המוצר הוא אורגני העשוי ממיצוי של פירות וצמחי מרפא, מעורר תיאבון ללא חומרים משמרים. תקפידי מרגע הפתיחה לשם אותו במקרר ולסיים אותו תוך 4 שבועות מיום היפתחו.
בריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)