מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברזלעדי08/01/2008
איך אני יודעת איזה תוסף מזון הינו טבעי ואיזה סינטתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ15/01/2008עדיף שיהיה ברזל גלוקונט או סוג אחר של ברזל זמין,
רק לא סופאט- גורם לתופעות של עצירות.
עדיף שהוא יבוא מלווה בויטמיני B וויטמין C התומכים בספיגה ומשפרים את תפקודי הגוף.
תוסף הברזל הזמין ביותר והמזכיר ביותר מזון בשוק הישראלי נקרא פלורדיקס והוא של חברת GRAMSE, הוא מגיע בצורת סירופ המועשר בויטמינים וצמחי מרפא אורגניים המשפרים את הספיגה והזמינות של הברזל
ניתן לרוכשו בכל נקודת מכירה, הוא מאוד מוכר
10 מ"ל 1-2 ביופ לפני האוכל.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתנועה06/01/2008
עשיתי בדיקות דם עקב נשירת שיער.
בבדיקה נמצאה רמה גבוהה של חומצה פולית (17.4)
אני לא לוקחת תוספי תזונה, ויטמינים....אני אוכלת בשר.
רציתי לדעת האם העובדה שיש לי "טבעי" רמה גבוהה של חומצה פולית מסכן במשהו, או דווקא להפך...?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
איציק ברדה07/01/2008שלום לך
חומצה פולית בכמות עודפת אינה רעילה. עם זאת, כמות עודפת עלולה להחמיר תסמינים של מחסור בו-זמני בויטמין B12 .
לכן הייתי ממליץ לך לבדוק במקביל גם את רמת הB12 שלך.
בכל אופן החומצה הפולית מסיסה במים ולא מצטברת לכן הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה חוזרת כחודש לאחר הבדיקה שעשית .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפולית
ליאור22/01/2008שלום,
אצלי רמת החומצה הפולית בבדיקות הדם אף היא גבוהה (במקצת) מהגבול העליון הרשום על דף התוצאות. עם זאת, רמת ה-B12 אצלי גבוהה (אך בתוך ערכי המסגרת). כיוון שכך, האם יש כאן בעיה שצריך להתייחס אליה? תודה. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
נשירת שיער נובעת מסיבות רבות הקורות בעיקר בתזונה לקויה חסרת ויטמינים ומינרלים.
חברת GNC פיתחה פורמולה ייחודית בשם אולטרה מגה לנשים ,המספקת לאישה את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לחיזוק שורשי השיער מניעת נשירה והשלמה תזונתית מלאה.
בחודש הראשון הייתי ממליץ על טבליה אחת בבוקר ואחת בערב ולאחר מכן ניתן לעבור לטבליה אחת ביום.המוצר מכיל את כל ויטמיני הB , כל המינרלים כגון מינרלים כגון אבץ וסיליקה וריכוז של אנטיאוקסידנטים (מונעי חימצון) מפירות וירקות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
נשירת שיער נובעת מסיבות רבות הקורות בעיקר בתזונה לקויה חסרת ויטמינים ומינרלים.
חברת GNC פיתחה פורמולה ייחודית בשם אולטרה מגה לנשים ,המספקת לאישה את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לחיזוק שורשי השיער מניעת נשירה והשלמה תזונתית מלאה.
בחודש הראשון הייתי ממליץ על טבליה אחת בבוקר ואחת בערב ולאחר מכן ניתן לעבור לטבליה אחת ביום.המוצר מכיל את כל ויטמיני הB , כל המינרלים כגון מינרלים כגון אבץ וסיליקה וריכוז של אנטיאוקסידנטים (מונעי חימצון) מפירות וירקות.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהסיון06/01/2008
שלום, איזה ויטמין אפשר לקחת נגד נשירת שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
נדב אבני08/01/2008שלום,
שמי נדב אני לוקח כבר שנה ויטמנים ותוספי תזונה מסדרת Balance, בברושור שהם כתוב שיש להם גם דברים נגד נשירת שיער, יש המלצות, האתר שלהם זה www.balanceherbs.co.il* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ07/01/2008היי סיוון
התמונה הינה מורכבת וצריך הרבה יותר נתונים, תזונה, גנטיקה, בריאות העור וכו
יש לעשות בדיקת דם מקיפה כדי לבדוק רמות משק הברזל, ויטמינימ B ועוד.
באם חסר ברזל או רמות הפריטין -מחסני הברזל נמוכות, יש לקחת פלורדיקס -תוסף ברזל וויטמינים שיכול לתמוך לעורר ולעזור.
תוספת אבץ, וויטמיני B יכולים לתרום אך בהתאמה עם תזונאית או נטורופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ07/01/2008היי סיוון
התמונה הינה מורכבת וצריך הרבה יותר נתונים, תזונה, גנטיקה, בריאות העור וכו
יש לעשות בדיקת דם מקיפה כדי לבדוק רמות משק הברזל, ויטמינימ B ועוד.
באם חסר ברזל או רמות הפריטין -מחסני הברזל נמוכות, יש לקחת פלורדיקס -תוסף ברזל וויטמינים שיכול לתמוך לעורר ולעזור.
תוספת אבץ, וויטמיני B יכולים לתרום אך בהתאמה עם תזונאית או נטורופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לחלברוית04/01/2008
הילדה שלי בת שנתיים וחצי ולפני כמה חודשים התגלה אצלה אי סבילות ללקטוז הייתי מעוניית לדעת על תחליפים לחלב ועל דרך למלא את הברזל החסר בגופה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליפי חלב
איציק ברדה06/01/2008שלום לך
ראשית בחלב אין ברזל אלה עם מוסיפים לו כלומר חלב מועשר בברזל.
המינרל העיקרי בחלב הוא סידן , תחליפי חלב הם רבים ניתן להשתמש בחלב סויה,ישנם מוצרים על בסיס סויה דמויי גבינות ומעדנים כמובן ללא לקטוז.
ניתן להשתמש בחלב אורז או בשקד של משק לין המכיל ריכוז גבוה של סידן.
ממינרל הברזל נמצא בעיקר במוצרי בשר,עופות ודגים אשר לא מכילים לקטוז וניתן לתת אותם לילדתך בת השנתיים.
במידה ויש לה חוסרים של ברזל ניתן להשתמש בפלורדיקס ברזל בנוזל המיועד לילדים.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףדרור03/01/2008
אני חצי שנה לאחר תאונת אופנוע קשה , כרגע המצב שבעצם ברגל ( הטיביה) באחד המקומות לא מתאחה
התחלתי לקח קל-מג-בורון
הימליצו לי לקחת גם ויטמין A . אבץ ואומגה 3 .
אנא אני צריך עזרה ממשהוא שמבין
אם המצב לא ישתפר אאלץ להכנס לניתוח נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק העצמות
איציק ברדה06/01/2008שלום לך
עליך לשים לב למינונים שאתה לוקח אתה זקוק לפחות ל 1200 מ"ג של סידן ביום .
קיים תוסף תזונה בשם מומיו המכיל מינרלים הידועים כמאחי עצם, תוכל למצוא מינרל זה בבתי טבע אני ממליץ על וונדר מומיו על מוצר זה ישנם מחקרים שהוא מסייע לאיחוי העצם.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ06/01/2008היי קובי
א. צריך תוסף סידן בעל מינונים גבוהים ויכולת ספיגה גבוהים, כזה הוא סידן נוזלי של חברת GRAMSE. מוצר המכיל סידן, מגנזיום, אבץ וויטמין D.
מינון דרוש: כף בבוקר - לערבב עם מעט מים כוף בערב עם מעט מים.
ב. גלוקוזאמין נוזלי יעזור בשיקום מהיר ואיכותי יותר, מינון : 1 כף ביום .
ג. אומגה 3 אם יש לך דלקת במקום , ואז ליקוויד אומגה 3 של חברת GRAMSE, כל כפית שוות ערך ל- 3-6 כמוסות.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ06/01/2008היי קובי
א. צריך תוסף סידן בעל מינונים גבוהים ויכולת ספיגה גבוהים, כזה הוא סידן נוזלי של חברת GRAMSE. מוצר המכיל סידן, מגנזיום, אבץ וויטמין D.
מינון דרוש: כף בבוקר - לערבב עם מעט מים כוף בערב עם מעט מים.
ב. גלוקוזאמין נוזלי יעזור בשיקום מהיר ואיכותי יותר, מינון : 1 כף ביום .
ג. אומגה 3 אם יש לך דלקת במקום , ואז ליקוויד אומגה 3 של חברת GRAMSE, כל כפית שוות ערך ל- 3-6 כמוסות.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין איליאורה03/01/2008
האם זה טוב לקחת ויטמין e בקפסולה ולמרוח אותו ישירות על עור הפנים? יש לי פצעים וצלקות בעור. וקפסולות של שמן דגים טוב לקחת לנשירת שיער?
תודה מראש
יש לי מחסור בויטמין די ורציתי לדעת למה?
ומה כדי לעשות כדי לעשות ?
הדפסה שלח לחבר סגור
ויטמין A דינה
30.12.07 17:00
שלום, הומלץ לי על ויטמין A תוכלו להמליץ לי על חברה ומהי תרומתו לגוף?
הדפסה שלח לחבר סגור
תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמיןE במריחה
איציק ברדה03/01/2008שלום לך
ניתן לפתוח כמוסת ויטמין E ולמרוח על העור,לא מומלץ על פצעים כן ניתן למרוח על צלקות.
שמן דגים הוא לא המוצר הראשון שהייתי ממליץ לנשירת שיער.
הייתי ממליץ לך על מולטי ויטמין לנשים של חברת GNC המכיל גם סיליקה גם ויטמיני B המיועד ביחוד למניעת נשירת שיער וחיזוק הגוף.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ועישוןשירלי01/01/2008
שלום, ראיתי שאלה שנשאלה בעבר הקשורה לכך. הרוקח המליץ לי לקנות ויטמין A כיון שאני לוקחת גלולות נגד הריון ומעשנת כחצי קופסת סיגריות ביום. האם ויטמין זה אכן תורם במקרה זה וכיצד לא אגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ02/01/2008היי
המומלץ, מעבר להפסקת העישון היא צריכת פורמולה העשירה בנוגדי חימצון בעיקר: ויטמיני C, E, קיו 10, אבץ סלניום ועוד, דווקא ויטמין A או בטא קרוטן הייתי שמאיר בחוץ או מצמצם את נכוחותם.
כל וטב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ועישון
איציק ברדה03/01/2008שלום לך
בנוסף לדברי בועז השימוש בגלולות למניעת הריון גורם לגוף לצרוך יותר ויטמיני B לכן הייתי ממליץ בנוסף לאנטי אוקסידנטים (לעישון) גם לשלב פורמולה של B קומפלקס בשחרור איטי על מנת להגביר את הספיגה של ויטמיני הB בגוף.
בברכה
איציק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Aדינה30/12/2007
שלום, הומלץ לי על ויטמין A תוכלו להמליץ לי על חברה ומהי תרומתו לגוף?
בועז שוורץ31/12/2007היי דינה, אין הבדל משמעותי בין חברות בתחום הזה, ממליץ על GNC חברה מוכרת .
דעי לך כי שווה להתייעץ עם תזונאי או נטורופת לגבי צריכה ארוכת טווח מכוון שזהו אחד הויטמינים המסיסים בשמן שנאגרים בגוף או בכבד לייתר דיוק במצבי עודף.
בראיות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בויטמין Dsony27/12/2007
יש לי מחסור בויטמין די ורציתי לדעת למה?
ומה כדי לעשות כדי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ31/12/2007האם רק מחסור בויטמין D או פרמטרים נוספים?
אם התמונה יותר מורכבת וקשורה לבריאות העצם : מומלץ על צריכה של קלציום נוזלי של חברת GRAMSE בו תמצאי מינון יפה של ויטמין D יחד עם קלציום, מגנזיום ואבץ.
אם רק D חסר , אפשר למצוא בבתי המרקחת ויטמין D או בחברות כגון : GNC וסולגאר
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופהמורן27/12/2007
אני עושה עבודת חקר על הסוכרת ואני חייבת לדעת מהם המאכלים שמותר לחולי סוכרת לאכול ומה לא, בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר בבקשה.
בועז שוורץ31/12/2007היי מורן
הכנסי לקישור הבא וקראי:
http://www.gramse.com/GramseHeb/Templates/showpage.asp?TMID=108&FID=67&PID=0&IID=4471
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב עם צמחיםדוד27/12/2007
האם ניתן לשלב גאבה עם רודיולה
ויש לציין שאני לוקח רודיולה שבועיים 3 פעמים ביום ויש קצת שיפור , מתי זה יתחיל לעזור? יש לציין שאני סובל מחרדות כנראה בגלל שמישהו דחף לי משהו בהודו לפני חצי שנה , שאני חושב שזה היה LSD נראה לי , עד היום חשבתי זה בעייה רפואית היום נוכחתי לדעת שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ31/12/2007היי
אני מציע שתשאל אל חברת סולגאר לגבי השילוב של שני המוצרים.
בגדול אני חושב שאין בעיה כל עוד אתה לא לוקח איזשהי תרופת הרגעה, אבל תוודע את זה מולם. זה תפקידם, זהו מוצר שליהם כפי שאני יודע
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת קצב חילוף החומרים*24/12/2007
אילו תוספי תזונה אני יכולה לקחת בכדי להגביר את קצב חילוף החומרים?
האם הם באמת יעילים?
לאיזה תופעות לוואי גורם עודף ביוטין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חילוף חומרים
נדב אבני08/01/2008שלום,
שמי נדב במשך שנה אני כבר לוקח ויטמנים ותוספי תזונה מסדרת Balance.
בברושור שלהם כתוב שיש לם דברים שגם עוזרים לך, האתר של הוא www.balanceherbs.co.il
ממליץ בחום, אני מרגיש ממש טוב.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ31/12/2007אני מעריך שאם היה ממש אבל ממש כזה דבר הוא היה זוכה בפרס נובל ונהיה עשיר מהר מאוד, לדעבוני אין ניסים בתחום הדיאטה: שילוב של תזונה נכונה, פעילות ספורטיבית ומוצרים שייגבירו את תחושת השובע או שיגבירו הוצאת נוזלים מהגוף( לא לזמן רב) הם כל הסוד
ישנו עוד איזשהו מוצר שאני בודק בימים אילו שיודע או מתיימר לעזור בתחום המשיכה למתוקים ופחממות בכלל.
ליותר פרטים צרי עמי קשר במייל.
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב חילוף חומרים
איציק ברדה31/12/2007שלום לך
קצב חילוף חומרים תלוי בגורמים רבים.
ניתן להוסיף לתזונה חלבונים ,נראה במחקרים שתזונה דלת חלבונים מאיטה את קצב חילוף החומרים .כמו כן ישנם תוספי תזונה כמו אצות מסוג "קלפ" היכולות להגביר את קצב חילוף החומרים.
הביוטין הוא חלק מויטמיני B המסיסים במים ובספרות לא נראה רעילות מביוטין.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער-המשךסיגל22/12/2007
שלום לך,
בהמלצתך מה- 18.08.07, התחלתי להשתמש בפלורידקס, חדשיים במינון של 10 מ"ל פעמיים ביום,
ולאחר מכן במינון של 10 מ"ל פעם אחת ביום.
חל שיפור מסויים במצב נשירת השיער (בבדיקת דם לאחר 3 חדשים, אין שינוי בספירה, אולם יש שיפור מה במחסנים), העניין היא שבעיית העצירויות שלי, החריפה.(זאת הסיבה שבגללה נטלתי ברזל נוזלי, ולא תכשיר אחר).
האם אתה יכול להמליץ על תוסף תזונה אשר יפתור את בעית העצירויות, אך לא יפגע באפקט מניעת נשירת השיער?(פרט לסיבים תזונתיים אשר לא פתרו את הבעיה?).
ברצוני לציין כי הנני מקפידה על שתיה מרובה ותזונה נכונה, ע"פ תפריט דיאטנית.
לתשובתך המהירה אודה.
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
בועז שוורץ23/12/2007באם העצירות היא לא הכי קשה שיש אפשר להוסיף משקה כלורופיל של חברת GRAMSE משתי סיבות. :
1. כךורופיל עוזר בפינוי פסולת , משפר את תפקוד מע' העיכול ועוזר בעצירות קלה עד בינונית.
2. משפר את ספיגתו של הפלורדיקס ומעלה בפני עצמו את רמות ההמוגלובין.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- m.s.hעומר19/12/2007
שלום..
יש לי בעיה של היפו-פיגמטציה בחלקים מסויימים בגוף.
ורציתי לדעת איזה ויטמין\מינרל\חומצת אמינו או מה שלא יהיה גורמים להאצת הורמון המגרה מלנוציט (m.s.h)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא מגיבים להודעה?
עומר23/12/2007למה לא מגיבים להודעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו ברזל צמחי?דנהל'ה18/12/2007
שלום,
היום עשו לי דיקור בפעם הראשונה, והמליצו לי ליטול ברזל צמחי. רציתי לדעת מה זה ברזל צמחי. כלומר, מה זה אומר שזה "צמחי", להבדיל מ...מה? מברזל שמגיע מן החי כמו בשר אדום וכיו"ב? האם לא כל הברזל בכדורים הוא צמחי אם ככה?
תודה,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל צמחי
איציק ברדה19/12/2007שלום לך
לדעתי כאשר אמרו לך ברזל צימחי התכונו לברזל עדין אשר לא גורם לתופעות לואי במערכת העיכול לחברת GNC ישברזל עדין בשם IRON CHEL אשר לא גורם לתופעות לואי במערכת העיכול.וכמו כן בעל ספיגה מרבית .
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בועז שוורץ23/12/2007בהמשך לדבי איציק.
ברזל צמחי הוא שילוב של ברזל שקל לספיגה ולא גורם לעצירות, עדיף שיהיה עטוף עם עוד פקטורים שמשפרים את ספיגתו.
כזה הוא הפלורדיקס, סירופ נוזלי על בסיס מיצי פירות וצמחי מרפא המשפרים את הספיגה.
המוצר עשוי מחומרים אורגניים ללא חומרים משמרים כדין ביותר, מחזק בכלל ומשפר כללי של תפקודי הגוף.
בהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)