מידע רפואי
פורומים
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אורולוגיה, סרטן הערמונית, סרטן האשכים, סרטן שלפוחית השתן
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- סיעוד
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- אף אוזן גרון
- התמכרות, התמכרויות
- כאב
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- מחלות חניכיים
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- הפרעות שינה ועייפות
- טרשת נפוצה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- חוסר תחושת שובע לאחר אכילהמארי ארוך03/03/2020
שמי מארי ומזה עשר שנים אני סובלת מחוסר תחושת שובע.
גם אם אני אוכלת איני מרגישה שובע.
הרופאים אומרים לי שאין מה לעשות.
האם יש פתרון לבעיה?
אני ממש סובלת על בסיס יום יומי וזה משהו שאני לא יוצאת ממנו.
תודה מארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היעדר תחושת שובע
דנה לוי ינקולוביץ04/04/2022היי מארי,
יכולים להיות גורמים רבים לאכילה שאיננה מווסתת. יתכן וקשור להרגלי אכילה בלתי מאוזנים או אכילה שמקורה רגשי או שמדובר בקושי ממקור גופני.
מומלץ לבחור במזונות שיגרמו לתחושת שובע לאורך זמן - מזונות עשירים בסיבים כגון דגנים מלאים, קטניות, פירות וירקות ולהקפיד על שתייה מרובה של מים.
מומלץ המשך בירור רפואי ותזונתי .
בהצלחה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד