מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים מציקותעפרה15/07/2011
עברתי בדיקת מעבדה all isolates & sensitivity בעיניים מאחר והן דומעות ומטרידות אותי כבר שנים רבות. קיבלתי כבר טיפות מכל המינים והסוגים...
להלן התוצאות chloramphenicol - R
ciprofloxacin - I
gentamicin - S
ofloxacin - R
tetracycline - R
tobramycin - S
התוצאות זהות בשתי העיניים.
מה הטיפול שהייתם ממליצים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים מציקות - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011אין טיפול בלי בדיקת עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת -דליה14/07/2011
אימי חולת LYMPHOMA מלפני 6 שנים בימים אלו אובחנה גם ב-SCC בלשון
בבדיקת PET/CT שנעשתה לה רשום באחד הסעיפים :-
"מוקד בעל עוצמת קליטה גבוהה הודגם כחופףלחלק תחתון של ארובת העין משמאל ללא ממצא מקביל ב-CT של ה- PET/CT "
אודה לכם על הסבר מה מהשמעות של איבחון זה
מי אמור לבדוק .או לטפל -
עד שנמצאה בעיה SCC לקח לנו כ-שנתיים הועברנו מרופא לרופא בין כל מיני מחלקות בית החולים
תודה רבה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת - - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011צריך לראות את הצילומים ולבדוק קחינית ואז לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת - - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011צריך לראות את הצילומים ולבדוק קלינית ואז לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת - - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011צריך לראות את הצילומים ולבדוק קלינית ואז לאבחן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך בבקשה ,השאלה -האם רופא
דליה16/07/2011עיניים או רופא ספציפי צריך לראות אותה
מלבד ה-PET/CT אין ולא נאמר לנו לבצע צילום כלשהו
מה ואלו צילומים עלי לבקש עבורה
היא עדיין מאושפזת בבית החולים לאחר הניתוח בלשון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך בבקשה ,השאלה -האם רופא - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/07/2011בקשי בדיקה של אוקולופלסטיקאי (רופא עיניים שהתמחותו בין השאר בבעיות בארובת העין) ו/או רופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטינופתיה סוכרתיתעליזה14/07/2011
אמי סובלת מרטינופתיה סוכרתית. היא התחילה לעשות טיפולי לייזר כל שבועיים בעין ימין. היא עשתה כבר שני טיפולים . הטיפול האחרון היה לפני עשרה ימים. לפני יומיים היא הרגישה ירידה רצינית בראייה בעין . היא אומרת שהיא רואה ממש מטושטש . לקחתי אותה לרופא עיניים והוא אמר שזה שטף דם פנימי בעין . אנו לא רואים כתם אדום בעין.
שאלתי היא
ממה נובע שטף הדם?
האם זה יעבור לבד עד הטיפול הבא בעוד חמישה ימים??
ואם לא האם יבצעו עוד טיפול לייזר?
תודה רבה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטינופתיה סוכרתית - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011בעקבות טיפול לייזר ייתכן בצקות זמניות ברשתית. ייתכן ויש לה דימום מכלי דם בתוך העין ברשתית עקב חומרת הסכרת. לא רואים זאת חיצונית. הדימום לאט לאט נספג ואם לא יראו עקב הדימום את הרשתית ייתכן וישקלו ניתוח בהמשך לניקוי הזגוגית אך מוקדם לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייהה14/07/2011
שמעתי ש6\6 זו לא הראייה הכי טובה שיש ויש 6\4 גם שזה מעל הממוצע
מהי הראייה הכי טובה שנמדדה אצל אדם כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011לא ידוע לי יותר מ3/6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עכירות בזגוגית העיןדינה14/07/2011
מזה 3 חודשים אני סובלת מארועים חוזרים של עין אדומה ורופא העינים קבע שיש עכירויות בזגוגית העין
הופניתי לרופא נבכיר נוסף עדיין התור לא הגיע
ברצוני לשאול מה זה ומה הטיפול?
תודה דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכירות בזגוגית העין - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011יש הרבה אפשרויות לא יכול לייעץ בלי בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבנימני14/07/2011
שלום, למרות שכשהייתי אצל רופאת עיניים היא אמרה לי שיש לי תגובה אלרגית בעין ונתנה לי דתאמיצין שבאמת עזר - אני לא משוכנע שזה נובע מאלרגיה ואני אסביר: 1. כל האדמומיות התחילה רק אחרי שאיזו ילדה דחפה לי אצבע ישר לתוך עין שמאל, קיבלתי מכה מאוד חזקה. על זה לא כל כך סיפרתי לרופאה שבדקה אותי. 2. רוב האדמומיות היא בעין שמאל, ולכן פחות סביר שזו אלרגיה שאמורה לפגוע בשתי העיניים באופן 'שיוויוני', גם בַמקום הפגיעה יש מה שהיא קוראת לו תגובה לאלרגיה, אבל זה יכול להיות גם איזו צלקת.מעין בליטה על העין. 3. שמתי לב שיש השפעה ישירה בין הזמן שבו אני יושב מול המחשב וגם כמות התאורה למצב העיניים.
לכן אני מבקש מרופא שמבין בתחום הזה של בריאות העין שייתן לי אבחנה אלטרנטיבית בנוסף למה כדאי לעשות אם אני בכללית, האם לבקש תור במקום עם יותר אמצעים מהבדיקה הפשוטה שעברתי ואיפה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011כדי לאבחן צריך לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני - תגובה
ד``ר יורם שוחט16/07/2011אמנם לא ניתן לאבחן בוודאות ללא בדיקה, אך רוב הסיכוי שמדובר באי-סדירות של פני שכבת האפיטל בקרנית, עם או בלי יובש. תחושת גרגרים או "חול" בעין נובעת מחיכוך בין העפעף לעין. בישיבה מול מחשב העיניים נוטות להתייבש יותר. בהחלט יתכן קשר לחבלה מהאצבע. אם זו אכן הבעיה, טיפול בתכשירים נגד יובש (תחליפי דמעות) אמור לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות במספר במשקפיםליליה14/07/2011
לבן שלי בן 3 התאימו משקפים 0.5+ וצלינר 2 -
באחד מהעדשות במשקיפים במקום 0.5 + שמו 0.5 -
הוא הלך ככה חודשיים .
איזה נזק זה יכול לגרום.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות במספר במשקפים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011טעות כזאת יכולה למנוע שיפור בעין עצלה. מעבר לכך שלא ראה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CME ובצקתאלמוני א13/07/2011
שלום,
מה ההבדל בין CME ברשתית לבין בצקת ברשתית לבין נזולים תת רטינלים? האם הטיפול דומה בשני המקרים? במה לרוב יותר קשה לטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CME ובצקת - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011מילים נרדפות לאותו דבר. יש אפשרויות טיפול שונות תלוי במצב הקליני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בקרנית,שאלה על פקקיםאסי13/07/2011
שלום רב,
לפני כשנה בערך התחיל לי יובש בקרנית שמלווה בגירוד וטשטוש ראייה,השתמשתי בטיפות עיניים 'ג'נטיל' ו'ריפרש' בתקווה שזה יעזור ולאחר שזה לא עזר פניתי לרופא עיניים שבדק אותי וקבע שאני סובל מיובש בקרנית,קיבלתי מירשם לטיפות עיניים F.M.L והילוקומוד.
לאחר כמה חודשים של שימוש בתכשירים: הילוקומוד,ג'נטיל,ג'נטיל ג'ל,ריפרש אין שיפור במצב,העיניים עדיין שורפות ומגרדות והראייה מטושטשת.
אני מרכיב משקפיים,פניתי לאופטימטריסטית שקבעה שהראייה שלי בסדר גמור ואין טעם להגדיל את המספר בגלל שהיובש הוא מה שמפריע לי לראייה.
כרגע אני משתמש בטיפות עיניים ג'נטיל וג'נטיל ג'ל עושה קומפרסים מדי פעם,עובד הרבה מול מחשב ולא יודע מה לעשות לגבי זה..
קראתי שיש אפשרות לעשות 'השתלה' של פקקים בעיניים ושזה טיפול פשוט שאורך דקות ספורות,
אני מתכוון לגשת לרופא עיניים כמובן אבל עד שיגיע התור שלי יקח זמן אז אני שואל פה בינתיים,
האם יש עלות כלשהי לפקקים?
יש לכם מושג אם הביטוח של כללית מושלם מכסה את זה?
יש סיכונים כלשהם?
האם אני ארגיש בשיפור מיידי לאחר השתלת הפקקים?
והאם יש טיפולים נוספים שמומלץ לבדוק לפני שאני פונה להשתלת הפקקים?
תודה רבה,אסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה בכל מקרה
אסי15/07/2011הסתדרתי..
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בקרנית,שאלה על פקקים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011השתלת פלקים היא תחילה פלקים זמניים אם אכן יעזרו לך. אם אכן כן שמים פלקים קבועים. הפרוצדורות בתשלום. תלוי המחיר ברופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסי16/07/2011תודה ד"ר,קבעתי תור לרופא העיניים שלי אני אשאל אותו על כל התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאליאור 5512/07/2011
היי לכולם
היתי בבדיקת רופא עיניים ונכתב זגוגית עכירויות מינמליות עליונות מה זה ?
רשתית היקף צמוד חור עם היפרדות מוגבלת מוקף לייזר בשעה 8 מה זה ?
רשתית שמאל היקף צמוד חורים תחתונים מוקפיים לייזר
ברקע יש גלאקומה בעין שמאל מטופלת בקסלטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופא - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011משמע רשתיות צמודות . יש עכירויות ללא משמעות קלינית בזגוגית העיניים. החור ברשתית סגור מטיפול לייזר מוצלח בו. מצבך טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בדרכי דמעות לילד בן יותר משנהברק12/07/2011
שלום.
הבן שלי (שנה וחודש) נולד כשצינורית הניקוז/הדמעות שלו סתומה.
כמובן שהוא במעקב ומאז נולד, אמרו לנו תמיד שזה נפוץ בתינוקות ושדרך הטיפול הנהוגה היא להמתין עד גיל שנה או יותר ולקוות שהצינור יפתח מאליו. בין לבין יש להשתדל לעשות לו עיסויים (שהסבירו לנו איך לבצע, אבל זה קשה מאוד להתמיד) ולבוא לביקורת.
הכל טוב ויפה, אלא שכבר שנה ויותר אנחנו מתמודדים עם ילד שיש לו הפרשות קבועות בעין (משתמשים במגבונים מיוחדים לשם כך), דלקות וחוסר ודאות מתי אם בכלל תיפתח הסתימה.
בהתחלה אמרו לנו עד גיל שנה, עכשיו אומרים שנתיים..
הייתי שמח לשמוע דעתך בנושא. ההפרשות הקבועות, הדלקות החוזרות וחוסר הודאות, הפכו למצב מטריד..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר יורם שוחט12/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_עיניים_ילדים' id=link]רפואת עיניים ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונטור מקולרי מיושר ע"ר ERMד``ר יורם שוחט12/07/2011
אמי בת 86 חולת סוכרת עברה צינתור והתקנת סטנטים וקוצב לב, עשתה קטארקט בשתי עיניים. בצילום OCT הממצאים הבאים:
עין ימין: קונטור מקולרי מיושר ע"ר ERM
אין פתולוגיה ברמת PR-RPE
אין עדות לנוזלים
אין משיכה ויטראלית
עובי רשתית מרכזית 353 מיקרון
עין שמאל
אובדן קונטור והווצרות פסאודוהול ע"ר ERM
בחתך אחד נצפית ציסטה תוך רשתית
עובי רשתית מרכזית 290 מיקרון
דרוזן קטנים בודדים
אין משיכה ויטראלית
שאלותי:
מה הכוונה לאובדן קטונטור והווצרות פסאודוהול?
מהם דרוזן קטנים ?
מה ניתן לעשות לגבי ציסטה תוך רשתית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת OCT - תגובה
ד``ר יורם שוחט12/07/2011ERM היא ממברנה אפי-רטינלית, כלומר קרום דק הצמוד לרשתית ומפעיל עליה משיכה, הגורמת לשינוי צורת הרשתית. זה מתבטא בשינויים הרשומים (שינוים בקונטור וצורה של פסאודו-חור).
דרוזן קטנים הם שינויים של גיל, שבמקרים רבים השפעתם על הראיה מוגבלת.
לגבי הציסטה דרושה קורלציה לממצאים הקליניים בבדיקת העין. יתכן מאד שאין צורך לעשות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי זריקת אווסטין, דחוף!!!רונית11/07/2011
בבקשה עזרה בעניין תופעות לוואי אחרי זריקת אווסטין
אני בת 62 סובלת ברקע מסכרת עברתי ניתוח קטרקט ולייזרים למכביר לפני שנים
לאחרונה עקב הדרדרות הומלץ לי עי הרופא לעבור הזרקות אווסטין לעין
עברתי 2 כאלה והיום קיבלתי את השלישית.
2 הראושונות עברו חלק ובקלות ללא תופעות לוואי,
היום, הזריקה השלישת כאבה נורא, הרופא חבש לי את העין מיד לאחר ההזרקה (פעם ראשונה שחובש) ולשאלתי ענה סתם שיהיה לך יותר נוח בשמש. וביקש שאחזור מחר על הבוקר לביקורת (גם פעם ראשונה שמזמין לביקורת)
כעת כואב לי מאוד מתוך העין פנימה עד הצוואר ואני רואה בועות שחורות כמו בלונים מרחפים
פליז... בבקשה עזרה... מה לעשות? זה נורמאלי? מוכר? לגשת למיון? זו העין הטובה שלי, מהשניה לא נשאר כבר כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי זריקת אווסטין, דחוף!!! - תגובה
ד``ר יורם שוחט11/07/2011מציע לגשת למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עניים אדומותדוד11/07/2011
העניים שלי תמיד אדומות הייתי אצל רופא מספר פעמים והוא הביא לי טיפות עניים אפטילסט וזה לא עוזר המצב נשאר אותו הדבר..אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניים אדומות - תגובה
ד``ר יורם שוחט12/07/2011יתכנו סיבות רבות לאודם בעיניים. לא ניתן לענות ללא בדיקה. אם לא קיבלת מענה מספק מהרופא שלך יש מקום לשקול פניה לרופא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים רוקדותטליה11/07/2011
אני מרגישה פתאום שהעיינים שלי "רוקדות" כאילו זזות מהר מצד אל צד, מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים רוקדות - תגובה
ד``ר יורם שוחט12/07/2011יתכן שמדובר בבעיה במיקוד. מעבר לכך לא ניתן לענות ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)