מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרכיב משקפיים חדשתומר28/05/2009
שלום!! מזה חודשיים אני מרגיש שיש לי בעייה כלשהי בעיניים וידעתי שאני זקוק למשקפים.
אתמול הלכתי לבדיקה מקיפה באופטיקה האזורית והאופטימטריסטית עשתה לי בדיקה מקיפה במכונה,בתוך החדר וכדו'..אני אכן הזדקקתי למשקפיים ובאמת הזמנתי משקפים בסף 650 היא הוציאה לי מין כזה עיכול שיש בתוכו שתי עדשות אחת אמצעית ואחת מסביב לאמצעית ואמרה שכדי לקחת את האמצעית שהיא אנטי משהו..בקיצור היום לקחתי את המשקפים המוכנות ואני מרגיש ממש ממש מוזר, כאילו היה עדיף כבר להשאר במצב שהייתי בו (שזה לא כזה גרוע)..היא אמרה לי לשים אותם ולהתרגל ואילו מישהי מהמשפחה הציע לי לשים אותם שעה ביום וככה להוסיף שעה כל יום עד שאני אתרגל כי אחרת זה באמת יהרוס לי את העיניים..אני מרגיש מוזר, אפילו מתחרט קצת שעשיתי ויותר מכך אני פוחד שהבעיה שהייתה לי היא כ"כ מזערית שאוליי המשקפים בעצמם יהפכו אותי לאחד שתלוי כל היום במשקפים ושבגלל שהייתה לו בעיה קטנה והוא והוא מרכיב עכשיו משקפים אז המשקפים יגרמו לי להיות באמת תלוי בהם..אני פוחד שאוליי יכלתי להשאר עם הבעיה. הבעיה הייתה כזאת: אני עוד מעט בן 18 ועדיין לומד בבית הספר. אני רואה טשטושים,היו לי כאבי ראש נוראיים, ואפילו לא יכלתי כ"כ לזהות מה רשום בלוח, ולעיתים רחוקות מאוד גם לא לזהות אנשים מרחוק. הייתי שמח לדעת אם יש אולי סיכוי שבאופטיקה בטעות עשו לי משקפים עם מידה קצת יותר גדולה?
תודה רבה!! אשמח לקבל תשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתומר
ד``ר יורם שוחט30/05/2009משקפיים אמורים לעזור, ולא לגרום סבל והפרעות אחרות. לכן יש מקום לחזור לאופטומטריסט ולבקש בדיקה חוזרת. ייתכן גם מצב שהמשקפיים הותקנו בצורה לא נכונה, או עם מספר לא נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרתתהילה27/05/2009
שלום אבי עשה ניתוח בעין בעקבות התנתקות של הרשתית ובצקת שהייתה לו מרטינופתיה סוכרתית שפגע לו בעין. רציתי לדעת, אם בעתיד יגדלו לו עוד כלי דם, איך הוא ישמור על העין. יש אפשרות לעשות לייזר על העין שעברה ניתוח? ומה הסיכוי שהוא יכול להיתעוור בעיניו, בעתיד? ניתן למנוע זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתהילה
ד``ר יורם שוחט30/05/2009אפשר לעשות לייזר גם אחרי ניתוח. אפשר גם להזריק אווסטין.
הסכנה לעוורון תלויה בגורמים רבים, ואין אפשרות לענות על שאלתך בנושא זה.
מעקב צמוד של רופא העיניים וטיפול בבעיות שמתעוררות מקטינות את הסיכון לעוורון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בראייה בלילהפאני27/05/2009
בני בן ה18 החל לנהוג והוא מתלונן על קושי בראייה בלילה בעת הנהיגה, כיצד בודקים מה הבעיה ומה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ27/05/2009פונים לרופא עיניים שמפנה לבדיקה שמתבצעת בכמה בתי חולים אחד מהם תל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר תיקון קרע ברשתיתשירלי26/05/2009
שלום האם ניתן לבצע פעילות אירובית לאחר תיקון בלייזר לקרע ברשתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
ד``ר יורם שוחט27/05/2009רצוי להמתין עד להווצרות צלקת סביב הקרע (הטיפול הלייזר נועד ליצור צלקת). הרופא ינחה אותך, על פי ממצאי בדיקת העיניים, מתי אפשר לחזור לפעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Uveitis Fuchsיוני26/05/2009
אני בן 40, ולפני מספר חודשים אובחנה מחלת עיניים מסוג Uveitis Fuchs באחת העיניים שלי, וזה מתבטא בראיית גופים כהים בשדה הראיה של העין. לאחר האבחנה הומלץ לי לא לעשות כלום בנידון (ניתוח לניקוי), ולנסות לדחות כמה שיותר, בהנחה שאני יכול לסבול את הפרעת הראיה.
השאלה שלי, האם המתנה ואי נקיטת טיפול היא באמת הצעד הנכון? האם דבר זה לא יכול להחמיר את המצב? האם יש משהו שאני יכול לעשות (תרופות או טיפולים למיניהם) שיכולים לשפר את בעיית הראיה ולמנוע ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני
ד``ר יורם שוחט27/05/2009המנעות מניתוח לא תחמיר את המצב. חשוב לזכור שלכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים. במקרים מסוימים טיפול תרופתי (כגון סטרואידים) יכול להקל. התייעץ עם רופא העיניים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר בעינייםתהילה26/05/2009
שלום רצית לדעת אדם שסובל מסוכר בעיניים רטינופתיה סוכרתית,
וקיבל טיפוליי לייזר נימרצים.(8 טיפוליים) ולעת עתה סיים אותם .שאלתי מתי הטשטוש בעין יעבור לו ? בעוד כמה זמן בערך? (הוא סיים את הטיפוליים לפני כחודש,)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתהילה
ד``ר יורם שוחט27/05/2009ישנם גורמים רבים לטשטוש הראייה, ואי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקה,
באופן כללי התהליך יכול לארוך אפילו מספר חודשים, קצב ההחלמה שונה מאדם לאדם, והתוצאה הסופית מותנית במידת הנזק שנגרם לרשתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר גבוה של משקפייםאהוד26/05/2009
בחורה עם מספר גבוה (עדשות), גם אביה ואחותה עם מספר גבוה. שאלותי לגבי זה:
1. האם יתכן שישנה מחלה הגורמת למספרים הגבוהים?
2. האם זה עלול להפריע בחיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסברת השאלה
אהוד26/05/2009השאלה קשורה לנישואין.
המספרים הגבוהים שלה ושל אביה ואחותה, אלו הנתונים הידועים לי, ואין לי מידע נוסף על המשפחה מבחינה בריאותית.
וחששתי שמא יש פה איזושהי מחלה קשורה (מחוץ למספר הגבוה כשלעצמו).
וכן שאלתי אם המספר הגבוה כשלעצמו עלול להפריע בחיים בהווה ובעתיד.
אודה מאוד על תשובתכם המהירה.
אהוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אהוד
ד``ר יורם שוחט27/05/2009בקוצר ראייה בהחלט יכול להיות אלמנט גנטי. קוצר ראייה לכשעצמו אינו מעיד על מחלה גופנית .
זה עלול להפריע בחיים רק מהבחינה שקיימת תלות באביזרי ראייה (משקפיים/עדשות), ואין כל מניעה לנהל חיים מלאים נורמליים.
אנשים עם קוצר ראייה עלולים לפתח שינויים ברשתית, ולכן יש צורך בביקורת תקופתית על ידי רופא עיניים.
לקבלת מידע נוסף תוכל לפנות ליעוץ גנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אהוד27/05/2009שלום ד"ר שוחט ותודה על תשובתך.
אני מבין שקוצר ראיה איננו מעיד בהכרח על מחלה אחרת, כי יתכן שזה קוצר ראיה גנטי בלבד. שאלתי היא
1. האם ישנו אחוז מסוים של קוצר ראיה שכן נגרם ממחלה אחרת.
2. אם התשובה לשאלה 1 חיובית - מהו האחוז של קוצר ראיה הנגרם ממחלה אחרת.
3. במקרים של קוצר ראיה משפחתי, מה האחוז אז שקוצר הראיה נגרם ממחלה אחרת (כלומר מחלה משפחתית אחרת הגורמת לקוצר ראיה במשפחה).
בתודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ27/05/2009רוב קצרי הראאיה הם על בסיס גנטי אך מרכיבים סביבתיים כעבודה מול מחשב וקריאה מרובה יוצרים או מחמירים קוצר ראייה. יש תסמונות שמלוות בקוצר ראייה כתסמונת דאון. קוצר ראייה זה מצב בו העין מקדימה אחורה ארוכה מעין רגילה משמע יש לה חוסר באמצעי שבירת קרני אור. אי אפשר לכמת באיזה אחוז אם הוריך מרכיבים משקפיים אתה גם תרכיב כי התורשה מולטיפקטוריאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה בעיקר על אפשרות למחלה קשורה
אהוד27/05/2009שלום ד"ר דומניץ ותודה על תשובתך.
שאלתי היא בעיקר אם יש מחלות הקשורות למספר הגבוה. מדבריך עולה שיש, וכדוגמה שהבאתי מתסמונת דאון. אמנם במקרה המדובר ודאי שאין תסמונת דאון, כי זו כמובן תסמונת ברורה שהייתי יודע על קיומה אצל הבחורה ואחותה ואביה. ולכן שאלתי היא האם יתכן שיש מחלות ( או תסמונות) נוספות (הנסתרות ממני) הקשורות לקוצר הראיה, מחוץ לתסמונת דאון.
ולכן אחזור על שאלותי בניסוח מוגדר יותר:
1. האם ישנו אחוז מסוים של קוצר ראיה שכן נגרם ממחלה אחרת, והכוונה למחלה מחוץ לתסמונת דאון (או מחלות "צועקות" אחרות).
2. אם התשובה לשאלה 1 חיובית - מהו האחוז של קוצר ראיה הנגרם ממחלה אחרת (מהסוג שיכול להסתר מעיני, ה"לא צועק")
3. במקרים של קוצר ראיה משפחתי, מה האחוז אז שקוצר הראיה נגרם ממחלה אחרת מהסוג הנ"ל(וכלומר מחלה משפחתית אחרת הגורמת לקוצר ראיה במשפחה).
בתודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ31/05/2009התשובה היא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוריתאורית25/05/2009
אז מדוע יש לי כאב קל בעין מזה שתלשתי את הריס אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ27/05/2009כי המקום מעוצבב ולכן יש לפעמים פגיעה בחיישנים של עצבוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בעיןנני25/05/2009
שלום לך,
אמא שלי בת 88 וסובלת כרגע מבצקת בעין ימין.
מעט רקע עיניים של אמי:
לפני כשנה וחצי אובחן וירוס האוביאיטיס בעינה הימנית,טופלה בבלינסון ע"י ד"ר מיכל קרמר.
לפני כחצי שנה עברה טיפול לייזר להסרת "עננות" שהפריעה לה באותה העין.
לפני כחדשיים אובחנה אצלה בצקת.
אמי קיבלה טיפות כדי לספוח את הנוזלים, ונבדקת אפשרות להשתלת קרנית בעוד מספר חדשים, היות ואמי עברה ארוע מוחי לפני כחדש.
הייתי מעוניינת לקבל חוות דעת על הטיפול שנעשה עד כה באמי,היות והיא כל יום מתלוננת שלא שופר מצבה בכלל.
האם חסכנו ממנה טיפול מסוים, שלא בוצע עד כה?
בכבוד רב , הבת המודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנני
ד``ר יורם שוחט27/05/2009בצקת קרנית היא תופעה ידועה, שיכולה להופיע באופן ספונטני עקב מיעוט תאים בשכבה הפנימית של הקרנית, או בעקבות ניתוח.
מקובל לתת תכשירים שנועדו לספוח נוזלים מהקרנית, אך השפעתם מבחינת השיפור בראייה מוגבלת. אין טיפול שיכול לשפר את הראייה באופן מיידי או בצורה מהותית, פרט לניתוח השתלת קרנית.
אם יש כאבים שנגרמו על ידי הבצקת אפשר לשקול עדשת מגע טיפולית.
קיים טיפול בשם קרוס-לינקינג שיכול לשפר במידה מסויימת את הבצקת בקרנית, אך גם זה במידה מוגבלת.
לפי התאור שלך נראה שלא יהיה מנוס מהשתלת קרנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית25/05/2009
שלום הסתכלתי על הריסים שלי במראה ובעין אחת ראיתי ריס שיש לו כמו מעין קשר בסוף והחלטתי לתלוש אותו אז תלשתי אותו עם פינצטה העין אחרי התלישה טיפה כואבת .
האם במקום הריס שתלשתי יצמח ריס חדש בגלל שתלשתי אותו והוא לא נשר לבד תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/05/2009במקום כל ריס שנושר צומח ריס אחר במקומו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספריעל24/05/2009
מה יהיה מספר המשקפיים שלי אם הראיה שלי היא 6/9?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד``ר יורם שוחט24/05/2009אין אפשרות לדעת מה המספר, כי ייתכן קוצר ראייה או רוחק ראייה, עם או בלי צילינדר.
מכל מקום, אם ראייתך 6/9 ללא משקפיים מדובר במספר נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש פתאומי בעין ימיןאלי24/05/2009
שלום רב.
אני כבן 36, מבנה גוף מלא (bmi=32) , אין לי עבר במחלות רלוונטיות( כגון: סכרת, לחץ דם ולב), לפני כשלושה חודשים עשיתי בדיקת עיניים (אצל רופא מומחה) - ראייתי מצויינת.
במקצועי אני גרפיקאי ומתוקף כך אני שעות מול מסך מחשב (שומר על מרחק של זרוע מהמסך) .
היום (יום א') התעוררתי עם ראייה מטושטשת בעין ימין - פתאומית. בהמשך היום אני מרגיש טיפה מסוחרר לא משהו קריטי.
אירוע זה קרה לי לפני שנים רק בעין שמאל וביום למחרת הכל חזר לקדמותו.
ראוי לציון, שלאור המידע שקראתי בנושאי 'חרדה' וכן לאור בדיקות פשוטות של לב , ל. דם ודם איני מאובחן במשהו חריג , לכן אני מתאר עצמי לצורך כך כאדם עם התקפי חרדה קלים (זה בא והולך בעיקר בתקופות של אי וודאות כפי שאני נמצא היום).
ולבסוף שאלתי: אני רגיל לכל מיני שינויים במצב רוחי ולכך כנראה יש השפעה על הגוף (נפש וגוף)
כך שאני רואה את התופעה של טשטוש בעין ימין כהתקף חרדה, שיעלםפ בהמשך. אם הזמן סיגלתי לעצמי התנהגויות מרגיעות להפחתת לחץ ולהרגעת החרדה.
לדעתם אשמח. (אני מתנצל על אורך השאלה, לטעמי, חשוב שתכירו קצת את השואל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלי
ד``ר יורם שוחט24/05/2009כל שינוי בראייה, בעיקר כאשר מדובר בשינוי פתאומי, מחייב בדיקת רופא עיניים בדחיפות !!!
אבחנה של חרדה או מצב נפשי כמקור התופעה נעשית רק לאחר שנשללו גורמים אורגניים.
לכן, פנה לרופא עיניים בדחיפות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עין שמאל "קופצת"בר23/05/2009
טוב אז לפני שבועיים וכמה ימים עין שמאל שלי התחילה לרעוד כזה כמו כל פעם שהעיין רועדת רגיל אז חשבתי שזה יעבור אבל זה לא הייתה רעידה מוכרת כי מתי שזה רועד למעלה אז זה מוכר כזה אבל לי היא רועדת למטה וזה כבר מעצבן שאחרי שבועיים ששאלתי הורים חברים משפחה כולם אמרו לי שזה עצבים וכמו שזה בא זה הולך
אבל בנתיים זה בא ולא הולך .. וזה מציק ...
עשיתי RMI אבל בלי קשר לזה לפני כ 3 חודשים כאב לי הראש עשיתי MRI לפני כ 2 חודשיים , והכל תקין ברוך השם ,
הלכתי גם לרופא עניים לפני כמה שבועות שגילה שיש קצת אבדל בין עין שמאל לעין ימיל והתחיל בחיזוק השרירים של העיין משו כזה נראה לי .. אולי זה נובע מזה ??
ד''ר יובל דומניץ24/05/2009בדרך כלל בעייה עצבית ובעד בדיקת עיניים מקיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמעות יתרדנה22/05/2009
שלום..
אני בת 23 אין לי משקפיים וגם לא באיית ראיה .
בזמן האחרון כשאר אני עולה לישון אני דומעת בלי הפסקה ..אפילו מביאה נייר לנגב וזה מפריעה לי בשינה ..
מה יכולה להיות הסיבה ?
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ24/05/2009ייתכן יובש בעיניים או דלקת לחמיות צריך בדיקת רופא עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעין מכדור טניסיעל20/05/2009
בני קיבל מכה בעוצמה חזקה מאוד בעין מכדור טניס
עינו אדומה מאוד ,הוא מתלונן על כאבים,אך ראייתו תקינה.
קיבלנו מהרופא טיפות עיניים אנטיביוטיות בשם garasone (אנו חיים במזרח אירופה)
אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי הטיפות והטיפול בכלל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ21/05/2009אני לא מכיר תרופה זו. מקובל לתת טיפות dexamycin 4 פעמים ביום לשבוע. יש לבדוק רשתיות עיניים מיידית ואחרי שבוע מהחבלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)