מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניוון הרישתיתיוסי24/10/2008
שלום רב הפניתי שאלה זו בעבר אך לא זכיתי למענה. אבי בן 80 וסובל מניוון הרישתית בשתי עיניו. מאחר וידוע כי יש במחלה זו מרכיב גנטי, אני מעונינת לדעת האם יש טיפול מונע למחלה? וכן האם המולטיויטמין אוקיוויט עם לוטאין מומלץ כטיפול מונע? תודה אסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ24/10/2008אין טיפול מניעתי אבל מולטי ויטמינים של ד"ר פישר אופטי סייפ או של נוברטיס ויטלוקס עוזרים לפי מחקרים להאטה בהידרדרות ויכולים להילקח על ידי כל אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש בראיהדניאל24/10/2008
שלום, הייתה לי דלקת עיניים ויראלית מסוג אדנו וירוס, הדלקת עברה לפני שבוע וחצי בערך, בשבוע הזה סבלתי מרגישות לאור לתקופה קצרה ולאחר מכן נעשה לי טשטוש רציני בעיניים. כעת לאחר טיפול של שבוע שכלל שימוש בדקסאמיצין + לקרימול 3 פעמים ביום ובלילה ויסקו טירס תודה לאל המצב השתפר דרסטית אך לא 100%. הרופא שטיפל בי עד כה אמר לי להמשיך עם הדקסאמיצין למשך שבוע נוסף ולהמשיך עם הלקרימול והויסקו טירס לעוד חודש. אופן הניסוח המרתיע של הרופא גרם לי לפנות לפורום (לדוגמא: לאחר שהדלקת עברה והיה לי טשטוש בעיניים הרופא אמר שיש לי "פצעים בקרנית" מה שגרם לי לחשוש שהטשטוש לא יעבור ויותיר אותי עם נכות מסויימת ובאתר הזה נאמר לי שיש לי תסנינים ואין סיבה לדאגה) ומכאן שאלותי: 1) כמה זמן לוקח לתסנינים להיעלם? 2) האם יש חשש שראייתי לא תחזור לתקינות מלאה? נ.ב זוהי הפעם השניה שאני מפרסם כאן שאלה ואני רוצה שוב להודות על ההיענות והמסירות של הרופאים באתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ24/10/2008התסמינים חולפים ברוב המקרים אך זה לוקח מספר חודשים. הטיפול נכון וצריך סבלנות אין פיתרון קסם. הוירוס שפגע בך אלים והתוצאות ידועות צריך לטפל בסבלנות בסטרואידים במינון נמוך כפי שניתן לך וזה יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דניאל25/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ויראליתדן23/10/2008
שלום, רציתי לשאול שאלה יש לי דלקת בעין ימין העין אדומה ויש כאבים ועיקצוצים חזקים רציתי לדעת האם זה אופייני למחלה וכמה זמן היא נמשכת והאם חייב להתמיד בטיפול או שמא הסיפור מההפטרה הזה עובר מעצמו? בתודה מראש.
ד''ר יובל דומניץ24/10/2008דלקת עיניים זה שם כולל להרבה סוגים שונים של דלקות . ללא בדיקה במרפאה אי אפשר לומר מה המשך שלה מה הגורם ומה הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בעין או p.v.dמיכל23/10/2008
שלום רב אני בת 39.לאחר ניתוח בהרדמה מלאה (הפלה) גיליתי בעין שמאל כתם כהה,מעין צל או זבוב (כפי שהרופא הגדיר) ששט בעין וזז עם האישון. מדובר בכתם אחד ועוד כמה נקודות. הרופא אבחן את זה כשינויים בגל של העין או p.v.d והסביר שזה פונקציה של גיל או טראומה שהגוף עבר. ברצוני לדעת אם זה קשור להפלה ואיך אפשר לטפל בזה וכמו כן,האם תוכל להסביר לי עוד על התופעה. בברכה מיכל
ד''ר יובל דומניץ24/10/2008מדובר בשינויים בנוזל תוך העין שקשור לקוצר ראייה לרוב ללא קשר להפלה. אין טיפול לכך רקה רצוי בדיקה פעם בחצישנה לראות שרשתית העיניים ללא חורים על ידי הרחבת אישונים. אם יש תופעה של וילון או רואים הרבה זבובים לפנות ישר לבדיקה. עם הזמן תהליך של חודשים עד שנים ייתכן והזבוב ייעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם בעין או p.v.dמיכל23/10/2008
שלום רב אני בת 39.לאחר ניתוח בהרדמה מלאה (הפלה) גיליתי בעין שמאל כתם כהה,מעין צל או זבוב (כפי שהרופא הגדיר) ששט בעין וזז עם האישון. מדובר בכתם אחד ועוד כמה נקודות. הרופא אבחן את זה כשינויים בגל של העין או p.v.d והסביר שזה פונקציה של גיל או טראומה שהגוף עבר. ברצוני לדעת אם זה קשור להפלה ואיך אפשר לטפל בזה וכמו כן,האם תוכל להסביר לי עוד על התופעה. בברכה מיכל
ד''ר יובל דומניץ24/10/2008הוסבר קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בראיהנאוה23/10/2008
שלום לפני חודש הרגשתי שאני רואה מטושטש הלכתי לאופטימטריסטית -היא אמרה שיש לי+בעין 1, ואני צריכה משקפים. אחרי יומיים הלכתי לרופא עיניים - אבחנתו שאני רואה 6/6 ואין שום בעיה הוא בכל זאת שלח אותי לעשות בדיקת שדה ראיה (יש תור רק במרץ) בנתיים הטשטוש בעין אחת מתגבר ואיתו כאבי ראש, מה עושים?
ד''ר יובל דומניץ23/10/2008הסיבות לטשטוש רבות ייתכן ויש בעיית מיקוד ראייה . אני לא יכול לתת אבחון בלי בדיקה אך יש מקום לבירור מיקוד ראייה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה דחוף עבורי!!!! בבקשה תענו לי!!!!דורית23/10/2008
לאחר שרשמת וכמובן קיבלתי הפניה דחופה לבית חולים. אני כעת חוזרת באישפוז בן 4 ימים בית חולים בלינסון , עברתי בדיקות עיניים, ועצבים כל הבדיקות הן תקיניות . 1. האבחנה: PARTIAL RT.3 NERVE PARESIS (RIR PARESIS) - M\P VASCULAR ORIGINE תוכלי לפרש מה זה?? 2. מה הפתרונות ? האם אין פתרון? , במשך השנים המצב יחמיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדורית
ד``ר יורם שוחט23/10/20081. הפרוש הוא "חולשה של העצב השלישי, קרוב לודאי עקב הפרעה באספקת הדם".
2. תלוי בגיל ובבעיות רקע כגון סכרת או יתר לחץ דם. אם כל הבדיקות היו תקינות קיימת אפשרות שהבעיה תחלוף מעצמה.
הערה: היית מאושפזת במשך 4 ימים. קשה לי להאמין שלא הצגת שאלות אלה לרופאים במחלקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים אדומות!טלי22/10/2008
שלום, יש לי משקפיים לראייה מרחוק, המספר לא כל כך גבוה...עין אחת 2-, העין השניה 1.75-, בעין אחת ישנו גם צילינדר, השאלה שלי היא: כל הזמן העיניים שלי אדומות ואני שמה טיפות דמע מלאכותיות, הבעיה שזה לא עוזר. כשרואים אותי חברים/ משפחה לא מבינים מה קורה, העיניים תמיד אדומות/רגישות...מה ניתן לעשות? איך ניתן לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי
ד``ר יורם שוחט23/10/20081. אין קשר למשקפים. אם את מרכיבה עדשות מגע בהחלט יתכן קשר.
2. אי אפשר לענות על שאלותיך ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמעות בעיניים גם לאחר ניקוי התעלותלדוקטורים ממו22/10/2008
לדוקטורים הנכבדים. זה כמה שנים שהעיניים דומעות אצלי. לפני שנה בערך רופא העיניים ניקה את תעלות העיניים והשתמשתי באנטיביותיקה בעיניים לפני השינה. לאחרונה שוב התילו העינים לבכות ללא סיבה והרף. עיין ימינית גם מפרישה וכואבת. מה עושים? בתודה מראש מוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטי
ד``ר יורם שוחט23/10/2008יש סיבות רבות לדמעת. אי אפשר לענות על שאלתך ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראיה כפולה ואבחנה שהתקבלה מבית חולידורית22/10/2008
לאחר שרשמת וכמובן קיבלתי הפניה דחופה לבית חולים. אני כעת חוזרת באישפוז בן 4 ימים בית חולים בלינסון , עברתי בדיקות עיניים, ועצבים כל הבדיקות הן תקיניות . 1. האבחנה: PARTIAL RT.3 NERVE PARESIS (RIR PARESIS) - M\P VASCULAR ORIGINE תוכלי לפרש מה זה?? 2. מה הפתרונות ? האם אין פתרון? , במשך השנים המצב יחמיר? 3
ד''ר יובל דומניץ23/10/2008מדובר בשיתוק עצב 3 על רקע בעיית כלי דם ייתכן ויש לך ברקע סכרת או ילד. קודם כל צריך לטפל בבעיית כלי הדם למנוע שבץ עתידי. שנית פיתרון לשיתוק שגורם לכפל ראייה הוא משקפי פריזמה . יש סיכוי לשיפור הסיכוי להחמרה נמוך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"רים היקרים --פלאשים. סבל גדולlooly20/10/2008
נותחתי PRK לפני שנה וחצי. מכמה חוד' אחרי הניתוח החלו תופעות מוזרות של מעין פלאשים בעיניים (שתיהן יחד) כמו אור מסנוור/מרצד אחרי שתסתכלים בשמש הרבה זמן. כל התקף כזה נמשך כחצי שעה ומשתק מתפקוד לגמרי, כמו מעוור חלקית את הראיה. התופעות קורות בהפרש של ימים/ שבועות/ חודשים אך תמיד חוזר בלי קשר לאור/ חושך/ תזונה/ עייפות/ שעה או כל דבר שאפשר להעלות על הדעת. יכול לתקוף באמצע עבודה, נהיגה, בית וכל דבר. הבנתי שהתופעה דומה לחלק ממיגרנה אך אצלי אינה מלווה בכאבים כלשהם. יש לציין שכאשר זה קורה, חושך מקל על הפלאשים אך לא פותר. מה דעתך האם יכול להיות קשר לניתוח, והאם זה יכול לעבור מעצמו, האם מוכרים לך מקרים דומים לשלי. תודה רבה רבה רבה על האינפורמציה, כל מידע שתתן יעזור ויעודד.
ד''ר יובל דומניץ21/10/2008אין קשר בין התופעה לניתוח . צריך לבצע בדיקת קרקעיות עיניים אצל רופא עיניים ובדיקת נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבזקי אור בעין
המודאגת22/10/2008בוקר טוב , בהמשך להודעה למעלה - גם לבעלי קרה כבר מספר פעמים ההבזקים של אור לבן בעין אחת שאכן משתקים אותו לפעילות של כ שעה שעתיים . הוא היה בבדיקה אצל רופא עיניים (עם הרחבת אישונים) והוא אמר לו שהכל תקין והמקרה קשור למיגרנה. ושהמצב קורה בזמן של עישון / אלכוהול / לחץ / שמש / קפה וכו' . שתי הפעמים האחרונות שקרו לבעלי - היו בטווח של מספר ימים ובאף אחת מהן לא היו מעורבים הנ"ל. מה יכולה ליהיות הבעיה ? (הוא כבר קבע תור לניורולוג - אבל יש עוד זמן...) תודה מראש על כל תשובה... יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ23/10/2008מדובר כנראה בבעייה נוירולוגית שלא בתחום שלי. ההפנייה לנוירולוג נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת יקרה
looly25/10/2008אשמח לשמוע על התקדמותכם בתחום כי אני עברתי בדיקות ולא גילו מאיפה הבעיה.. לולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להשתלת עדשה טבעיתיוסילוי20/10/2008
שלום שמי יוסי ואני בן 41 לפני שנים רבות בהיותי בגיל 12 עברתי טראומה בעין ימין שפגעה חלקיתבעישון וכתוצאה מכך נותחתי מיידית כדי לתפור את החתך, וכן להסרת העדשה הטבעית. כיום לאחר שנים אני רואה בעין ימים 6/60 וכן העין ברחה ימינה ויש לי פזילה ולהזכירכם אין לי עדשה טבעית בעין. שאלתי היא : האם אפשר להשתיל עדשה אחרת במקומה ולסדר את הפזילה או שאין כבר מה לעשות. אם כן היכן נמצאת רפואת העיניים הטובה ביותר בעולם. מחכה לתשובה ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
ד``ר יורם שוחט20/10/2008אי אפשר להתייחס למקרה פרטני ללא בדיקה יסודית.
בעקרון, אפשר להשתיל עדשה ואפשר לנתח פזילה, אך כאמור התאמתו של כל מקרה וסיכויי ההצלחה ייקבעו על פי ממצאי הבדיקה.
רפואת העיניים בארץ נמצאת בקו אחד עם המרכזים המובילים בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד'ר שוחט אני אקבע פגישה לאחר
יוסי לוי20/10/2008החגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראייהישראל20/10/2008
שלום אני בן 17, אני מרכיב משקפיים: עין ימינה הוא מינוס 4.25 ושמאל מינוס 11.00 (עין עצלנית) אבל משקפיים אני מרכיב מינוס 3.75 ושמאל מינוס 7.50. שאלה: האם המינוס בעתידי עוד יכול לגדול ולהיות עוד יותר רע, כי אני רוצה ללמוד באוניברסיטה, ומה אני יכול לעשות כדי להקטין את המינוס אולי יש איזה שהו טיפול או תרופות.תענו לי בבקשה בהקדם האפשרי. תודה. האם בעתידי אני יכול להיות עיוור או לחלות במחלת עיניים כמו קטרקטה. והאם מינוס כזה גבוה יכול להוביל לפטור מצבא כי בלי משקפיים אני לא רואה כלום.
ד''ר יובל דומניץ20/10/2008קוצר הראייה יכול לגדול עקב שימוש במחשב או גנטיקה. אין דרך להקטין מספר. חשוב במספרים כשלך לבצע בדיקת קרקעיות עיניים כל שנה לשלול חורים ברשתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לשאלתי דפנהדפנה ביינגלס19/10/2008
סליחה על התוספת אך אני חשה כאילו יש מתחת לעפעפים העליונים משהו שמפריע לי ניסיתי היום תרופת סבתא והעברתי כרוב על העיניים וזה גרם לתחושת הקלה למשך מספר שעות האם להמשיך בזה? תודה וחג שמח דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיוון שקשה לי למצוא רופא עיניים
דפנה ביינגלס19/10/2008מכיוון שקשה לי למצוא רופא עיניים שיכול לקבל אותי מחר האם אחד מכם יכול לעזור לי מחר ולקבל אותי לבדיקת עיניים? האם אתם עובדים דרך הכללית או דרך כללית מושלם? אשמח לתשובתכם המהירה תודה דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
ד``ר יורם שוחט19/10/2008בעקרון, כל מה שמרגיע מותר לשמוש.
בכל זאת כדאי שתראי רופא עיניים. לכל קופת חולים יש מוקד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בראיה לאחר דלקת וראליתיוסי19/10/2008
שלום ד'ר הייתי לי דלקת ויראלית במשך שבועים וחצי בשתי העיניים במהלך התקופה הזו קיבלתי סוגים שונים של טיפות בביקור האחרון אצל הרופא נאמר לי שהדלקת הסתיימה אך נשארו כתמים בקרנית וחלקם במרכז הקרנית. הראיה ירדה לי, אני לא רואה חד. וכשאני מסתכל על תאורה, בעיקר בלילה אני רואה סביב למוקדי אור קרניים של אור וסינוור. 1- כמה זמן יקח לכתמים הללו לעבור? 2- אחרי שהם יעברו אני יחזור לראות כמו בעבר? 3- הרופא אמר לי שרוב הסיכויים שהכתמים יעברו, במידה והם לא עוברים יש דרך אחרת לטפל בהם? שיוף קרנית או משהו בסגנון אודה לך אם תענה לי על כל השאלות
ד''ר יובל דומניץ19/10/2008הירידה בראייה ממשקעים בקרניות שעוברים תוך מספר חודשים. טיפות של סטרואידים מחישות את ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי דלקת ויראלית
יוסי19/10/2008הרופא אמר לי שהעיניים שלי יבשות ונתן לי טיפות "רפרש" ברגע שאני שם את הטיפות אני פתאום רואה יותר חד ויותר נקי זה אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)