מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוםצביה02/04/2009
שלום רב לד"ר,
הבן שלי בן שנה ושלושה חודשים מזה יומיים עם חום של 37.7-38.2
מתנהג כרגיל,אוכל כרגיל ולכן לא פנינו לרופא. אני נותנת לו אקמולי רק לפני שנת הלילה כאשר החום הוא 38.2
אין לו נזלת או שיעול. האם זה וירוס שיחלוף? כי הוא נימצא איתי בבית או בחוץ באוויר הצח אין לי מושג איפה תפס וירוס.
ידוע לי שבד"כ וירוס גורם לחום יותר גבוהה.
האם יש צורך לראות רופא?
מודה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
פרופ' חיים ביבי02/04/2009אם הילד מתנהג כרגיל והחום לא גבוה יתכן מאד שמדובר במחלה וירלית.
לדעתי אם החום נמשך מעבר ל 3 ימים יש חובה להבדק על ידי רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנק של תינוקתיונית31/03/2009
שלום, ביתי בת 10 וחצי שבועות נחנקה כבר בפעם השניה.
הפעם הראשונה הייתה במיטה כשהתאמצה לעשות את הצרכים, מאז הגבהנו את המיטה לזוית מסויימת היות וחשבתי שזה ימנע את העליה של האוכל.
היום למרות שהיא נרדמה בכיסא הנדנדה שלה (בשיפוע ובכלל לא בשכיבה) , היא התעוררה פתאום מחנק .
בכל אחת מהפעמים היא השתעלה עד לדמעות, יצא לה סימילק מהאף והמון בועות של רוק מהפה.
האם זה טיבעי? מה עושים?
אני ממש ממש מפחדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שאת מתארת אינו חנק
31/03/2009חנק הוא מצב של חוסר יכולת לנשום ולא להוציא קול בשל חסימת נתיב האויר
מה שאת מתארת הינה פליטה או הקאה שאולי קשורות עם החזר קיבה-וושט
תופעה מאוד שכיחה בתינוקות
ממליץ לפנות לרופא המטפל שישמע את כל הפרטים בצורה מסודרת וייתן המלצות לטיפול ובמידת הצורך לבדיקות נוספות אם לא מדובר בפלוקס (החזר קיבה וושט)
.
בלי שום קשר לכך אני ממליץ ללמוד קורס קצר של החייאת תינוקות המתקיים במסגרות של קופ"ח, טיפות חלב או מד"א על מנת שאם יקרה משהוא יהיו לך כלים להתמודד עם האירוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יונית31/03/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה
02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..אמא אוהבת31/03/2009ביתי בת חודשיים וחצי וינקה עד גיל חודשיים.
בגיל חודשים התחלתי לתת לה מטרנה ( בכמות של 120 מ"ל), במידת הצורך הייתה אוכלת גם 180 מ"ל.
בימים האחרונים כשאני נותנת לה לאכול היא מתכווצת במהלך האוכל ומראה סימני כאב, ולכן היא גם אוכלת בין 80-90 סי.סי - כמות קטנה יחסית לארוחה שהיא אוכלת( שקילה אחרונה בגיל חודשיים 5070 - היום בטח קרוב ל-6 ק"ג)
מה יכול להיות מקור הכאב?
האם שיבוש בכמות האוכל שהיא אוכלת עלול לפגוע בהתפתחותה לעת עתה?
אולי זה קשור לגזים? ( ניסיתי הכל- סימוקול, גרפווטר..כלום לא עזר)
אני לא יודעת מה לחשוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב בטן
פרופ' חיים ביבי31/03/2009יש מספר סיבות לכאב בזמן אוכל. אחת מהן היא עודף אוכל. המינון המתאים לגיל הוא 150 סמ"ק לק"ג משקל, לחלק למספר הארוחות. כל 3 שעות = 8 ארוחות וכו'.
אם מינון אוכל סביר יש לפנות לרופא המטפל לשלילת סיבות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפילהאמא אוהבת30/03/2009מה העניין לגבי תינוקת בת חודשיים וחצי שנפלה מספה בסלון?
הילדה מגיבה, מחייכת, עוקבת ומרימה את הראש כרגיל.
האם יש מקום לדאגה?
אין שינוי בהתנהגות, היא לא מקיאה ולא כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנפילה
פרופ' חיים ביבי31/03/2009יש צורך לברר האם היתה חבלה (אפילו קלה בראש) או היתה נפילה על מצע רך ללא חבלה בראש.
לחבלות בראש עד גיל שנתיים מתייחסים בחומרה ויש צורך לפנות לרופא בהקדם.
זה לא אומר שכל ילד מתחת לגיל שנתיים יסבול מפגיעה קשה במוח אלא שהסיכוי יותר גדול בגיל הצעיר.
בכל מקרה אם עברו יותר מ 24 שעות והתינוקת בסדר אין מקום לדאגה אבל רצוי שרופא יראה אותה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחת האכלהאמא אוהבת30/03/2009שלום,
ביתי בת חודשיים ושלושה שבועות- שתהיה בריאה.
היום אחי האכיל אותה מבקבוק , ולאחר שלקחתי אותה ממנו ראיתי שיש לה סימן על הקרקפת.
אחי לבש חולצה עם רוכסן ( ריץ- רץ) שהייתה פתוחה, ולכן בשל תנוחה ממושכת עליו נהיה לה סימן בראש של הריץ רץ ( בחלקהאחורי של הראש).
האם יכול להיות שכאב לה? האם זה יכול להיות מסוכן? היא בכל זאת תינוקת ואני מפחדת מאוד.
אומנם זו ילדה שניה שלי (יש לי עוד בן), אבל בכל מה שקשור לראש יש לי פחדים נוראיים, היות ועברתי המון עם הבכור שלי.
אני מקווה שהשאלה לא טיפשית, אבל אני לחוצה. אשמח לקבל תשובה מהירה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאכלה
פרופ' חיים ביבי31/03/2009אם יש רק סימן לחץ של הרוכסן ללא ימום אין מקום לדאגה. אם התינקות רגועה קרוב לוודאי שלא כאב לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת נורופןטל30/03/2009ביתי בת השנה שוקלת 9 ק"ג בערך. על הנורופן רשום לתת מגיל שנה 5 cc ובמשקל רשום מ- 10-14 ק"ג. היא אומנם בת שנה אבל לא שוקלת ככה.
אז כמה לתת??? 2.5 או 5 ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנורופן
פרופ' חיים ביבי31/03/2009המינון המדוייק הוא 10 מ"ג לק"ג משקל עד כל שעות (עד 4 פעמים ליום)
הסירופ מכיל ב 5 מ"ל - 100 מ"ג כך שמינון צריך להיות עד 4.5 מ"ל למנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דםטל30/03/2009לביתי בת השנה יש חום כבר 4 ימים. עשו לה בדיקת דם ויצא: wbc= 12.1
מה זה אומר??? לא צריך אנטיביוטיקה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרס.דם
פרופ' חיים ביבי30/03/2009ספירת הדם צריכה להבדק בהתחשב למצב הקליני.
סך הכל מספר הכדוריות הלבנות נמצא ברף העליון של הנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדייקת דם של בת שנה מזה אומראיריס30/03/2009אומר ?
12.0- 4.4 K/ul 11.9 WBC
5.30- 3.70 M/ul 5.15 RBC
13.5- 10.5 g/dl 12.7 HB
39.0- 33.0 % 39.6 HCT
86.0- 70.0 fL 77.0 MCV
31.0- 23.0 pg 24.7 MCH
36.0- 30.0 g/dl 32.0 MCHC
16.0- 11.0 % 16.0 RDW
450- 100 K/ul 244 PLT
15.0- 7.0 fL 10.4 MPV
50.0- 30.0 % 23.5 NEUT%
70- 50 % 67 LYM%
12.0- 2.0 % 5.4 MONO%
7.0- 0.0 % 2.3 EOS %
2.0- 0.0 % 1.6 BASO %
4.00- 0.00 % 1.31 LIC%
- % 1.70 ALY%
8.5- 1.5 K/ul 2.8 NEUT.abs
9.5- 3.0 K/ul 8.0 LYMP.abs
1.00- 0.16 K/ul 0.64 MONO.abs
1.0- 0.1 K/ul 0.3 EOS.abs
0.2- 0.0 K/ul 0.2 BASO abs
- K/ul 0.15 LIC
- K/ul 0.20 ALY
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרס.דם
פרופ' חיים ביבי30/03/2009בדיקה תקינה. יש להראות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי נותנים מנה שניה של פרוונר?אורית30/03/2009נתתי לבני (בן 8 חודשים היום) מנה ראשונה של חיסון פרוונר לפני כמעט חודשיים (9.2)
הייתי בטוחה שרשמתי לי מתי אני אמורה לתת לו מנה שניה אבל... כמובן שכחתי
אחרי כמה זמן נותנים את המנה השניה? אחרי חודש או יותר?
האם זה נורא אם זה התעכב וניתן אחרי חודשיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפרבנר
פרופ' חיים ביבי30/03/2009הזרקה לתוך השריר: ילדים בגילאים 2-6 חדשים: יקבלו שלוש מנות של 0.5 מ"ל כל אחת, בהפרש של לפחות חודשיים בין המנות. מומלץ מתן מנה רביעית בשנה השניה לחיים. ילדים בגילאים 7-11 חדשים: יקבלו שתי מנות של 0.5 מ"ל כל אחת, בהפרש של לפחות חודשיים בין המנות. מומלץ לתת מנה שלישית בשנה השניה לחיים. גילאים 12-23 חדשים: יקבלו שתי מנות, של 0.5 מ"ל כל אחת, בהפרש של לפחות חדשיים בין המנות. גילאים 24 חדשים עד גיל 5 שנים: מנה בודדת של 0.5 מ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש ?עפרה30/03/2009שלום רב,
בתי בת ה - 10 סובלת מכאבי ראש, נעשה צילום רנטגן של מערות הפנים והתוצאה הינה מערת לסת ימנית מוצלת, מחיצת אף סימטרית.
האם תוכלו לומר לי מה הכוונה מאחר והתור שלה לרופא אף אוזן גרון נקבע רק לעוד שלושה שבועות ואני קצת דואגת, שכן היא סובלת.
בתודה מראש.
עפרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסינוסיטיס
פרופ' חיים ביבי30/03/2009הממצא מתאים לסינוסיטיס.רופא ילדים יכול לטפל בבעיה עד התור לא.א.ג.
החשוב ביותר להקל את הסבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן עם התפתלויותשרית29/03/2009בני כמעט בן 3 שנים סובל מכאבי בטן עזים מאז אתמול. הוא מתפתל מכאבים והם אפילו מעירים אותו משנתו. כאבי הבטן אינם מלווים בהקאות או בשלשול אם כי היתה לו יציאה אחת ליום ונראתה רגילה.
על אוכל אין הרבה מה לדבר - לחם, אורז, פתי בר.
הוא תשוש לחלוטין, בקושי הולך ולמרות שאין לו חום מעל 37.3 גופו פולט חום והוא מזיע רבות.
לאור עומס אצל הרופא המטפלת לא הצלחתי היום לקבוע תור.
אשמח לשמוע את חוות דעתך בדחיפות.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוות דעתי היא שהילד צריך בדיקה
29/03/2009ולא ניתן לבדוק בפורום
לכן אנא הגיעי מחר לבדיקת רופא ואם אין תור התייעצי עם האחות שתראה האם הוא צריך להיכנס כדחוף המידע שנתת אינו מאפשר לתת הערכה מעבר לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמץ גופני אינטנסיבי קצר בפעוטותמשה29/03/2009אחייניתי בת 3 והיא סובלת מאסטמה (כמו הוריה)
יש לה חור קטן בלב שהוא כנראה בתהליך סגירה (היא נולדה פגית) והיא באחוזון התחתון מבחינת גודל ומשקל.
בגן הציבורי שלידי ישנה גיבעה
האם יש סיכון בלרוץ עימה במעלה הגיבעה? להבנתי התפרצות אסטמה צפויה רק במאמץ ממושך.
כאן מדובר על ריצה של פחות מדקה.
האם מאמץ כזה (אינטנסיבי וקצר) עשוי לחזק אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנה לרופא המטפל
29/03/2009הוא מכיר את הילדה ומהלך גדילתה וסיבוכי הפגות אם היו
הוא מכיר את טיבו של החור במחיצה בלב
והוא מכיר את אופיה של מחלת האסטמה.
ככלל, פעילות גופנית בכל גיל ובכל מצב בריאותי היא מבורכת אך צריכה להתאים לחולה ולמחלתו.
גם חולים חוב שיעסקו בפעילות גופנית.
ולכן, ללא היכרות עם תיקה הרפואי לא אוכל להמליץ מעבר לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק אנטיביוטיקה?p&y27/03/2009עקב דלקת גרון חריפה עם חום גבוה הרופא רשם לבני בן ה-9 אוגמנטין. משטח גרון חזר עכשיו תקין. האם להמשיך או להפסיק את האנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהפסקת טיפול
27/03/2009אם משטח הגרון הותקן לפני קבלת התשובה והאנטיביוטיקה ניתנה בשל חשד לדלקת גרון, ניתן להפסיק טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות אכילהאושרית25/03/2009
שלום ד"ר,
בתי בת חודשיים ו-3 שבועות. ינקה במשך 3 שבועות, בשל בעיות שהיו לי עם ההנקה עברה לתמ"ל. לא חוותה שום בעיות במעבר לתמ"ל. הייתה אוכלת נהדר, ממש "שואבת" בקבוקים...לפני כחודש קיבלה את החיסון לרוטה וירוס - שלשולים ומאז התחילו בעיות באכילה - היא מתקשה לאכול יותר מ30-50 מ"ל ברצף. לפעמים גם הרבה פחות. מזיזה את הראש בפראות במהלך האכילה, הרבה פעמים אוכלת בצורה הבאה- שלוק אחד ומוציאה מהפה וחוזר חלילה. עד החיסון הייתה גומרת בקבוק של 120 מ"ל בשלוק אחד, עכשיו בקושי מסיימת ולוקח לה שעה שלמה לסיים את הבקבוק בגלל ההפרעות. יש לציין כי עדיין עולה במשקל.
הרופא חושב שזה אולי רפלוקס - למרות שאינה פולטת או מקיאה כלל. כבר שבוע לוקחת מ"ל זנטק פעמיים ביום. לא נראה שזה עוזר , בנוסף ממש שונאת את התרופה...אשמח לקבל את דעתך המקצועית, האם שמעת על תופעות כאלו, האם יש לך השערות נוספות לגבי העניין?
אשמח מאוד לתגובתך ותודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות אכילה
25/03/2009בגיל הזה יש לעיתים קרובות עוויתות מעי שיכולות להסביר את התופעה
דברים נוספים הבאים בחשבון זה רווח קטן בין ארוחות
אם עולה היטב במשקל כנראה שכן אוכלת היטב
נסי בזמן הארוחות שלא תהיינה הסחות דעת, לא מלמולים ולא רעשי רקע באוכל רק אוכל!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס והטיפול בילדיםדני מור25/03/2009לבני אובחנה המחלה , לצערי כי רב
בלית ברירה אנו שוקלים להתחיל בטיפול משחתי
האם הדייבובט, בה אני משתמשת ומא מרוצה, מתאימה גם לילדים?
אם אני מגיבה טוב למשחה זה יכול להשפיע על תגובתו של בני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתרופה צריכה להינתן ע"י רופא
25/03/2009אמנם השם זהה אך המחלה לא בהכרח אותה מחלה וילד חולה אינו מבוגר חולה
את צריכה לשאול את השאלה הנ"ל את רופא העור המכיר את הילד והוא זה שימליץ
דייבובט הינה תרופה מצויינת למי שהיא מתאימה ובהתוויה וניתן להשתמש בה בילדים להם מתאים הטיפול הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עודמומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)