האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך פילאטיס למרות כאבי גב?
    טל חיין
    29/09/2020

שלום,
    בימי שיגרה אני עושה פילאטיס 3 פעמים בשבוע,
    אך לאור תקופת הקורונה לא יוצא לי להקפיד על כך..
    לאחרונה החלו לי כאבי גב, אשמח לדעת האם כדאי להמשיך ולעשות פילאטיס או להפסיק לתקופה מסוימת.
    תודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• כאבי גב

שירלי טאו זימברג
    30/09/2020

שלום רב, לפי התיאור שלך בשגרת יומך בזמנים כתיקונם היית עושה פילאטיס 3 פעמים בשבוע. מסתמן שכאבי הגב החלו דווקא מאי עשיה או מעשיה מעטה של תרגול הפילאטיס. אני ממליצה לך להתמיד ולעשות אולם לשים לב למצב הכאב. להקשיב לגוף. אם הכאב ממשיך או אף מתגבר אזי יש להפסיק.
    עיצה נוספת, שימי לב למצב איסוף הבטן בכל תרגיל, בכל רגע בזמן התרגול.שימי לב לנשימות. ודבר נוסף, לגובה הובלת הגפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• כאבי גב

ריקי ברוך
    05/10/2020

מתוך ההבנה וההתנסות שלי אני מתרגלת פילאטיס עם מאמנת מקצועית שמתקנת אותי בזמן שאני שוגה מתרגלת לא נכון. חשוב מאד שהתירגול יהיה תחת השגחה ובאשר לשאלות רפואיות הכי נכון להתייעץ ברופא. אגב עוד לפני שהתחלתי לתרגל פילאטיס, יוגה, אימון פונקציונלי ועוד התחלתי ליטול דניסטי הסידן האמורפי וכל הכאבים שהיו מנת חלקי אז היו כלא היו. חזקתי את השלד בכמה אופנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו