רכישת ספרים או סרטי הדרכה לטובת תרגול פילאטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת ספרים או סרטי הדרכה לטובת תרגול פילאטיס
    אירית
    04/09/2021

אהלן, מחפשת לרכוש ספר / סרטי הדרכה לטובת תרגול פילאטיס בביתי ע"ג רפורמר. אודה מאוד להמלצות רלוונטיות.
    תודה רבה, אירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• תירגול רפורמר ומציאת סרטוני תרגול ביוטיוב

שירלי טאו זימברג
    04/09/2021

שלום אירית, ביוטיוב תוכלי למצוא סרטונים לתרגול על הרפורמר.אני מקווה שיש לך הכשרה מקצועית, אחרת את עלולה להזיק לעצמך.לחילופין,אני מייעצת לך לקבל שיעורים אפילו חד חודשי עם צילום של עצמך ולתרגל.כך תקשיבי להנחיה קולית ותוכלי ליישם. בהצלחה ובהנאה.שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ספרים וסרטוני הדרכה לרפורמר ורכישתם

אירית דייטש אהר
    04/09/2021

תודה רבה על ההתייחסות והמענה.
    אני מתאמנת במקביל בסטודיו כבר מספר שנים.
    הבעיה עם סרטןני היוטיוב היא שהם קצרים מאוד, וקשה להרכיב מהם שיעור שלם שעובד על כלל הגוף, ובןודאי לדעת באיזה ק0יץ להשתמש. ככל שאפשר לקנות ספר הדרכה על הרפורמר שמשמש בקורסים יותר מאשמח.
    תודה גדולה, אירית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חומר עיוני על הרפורמר ולרכוש באינטרנט

שירלי טאו זימברג
    04/09/2021

הבנתי.עד כמה שידוע לי קיים חומר עיוני באנגלית בלבד. תוכלי לרכוש באינטרנט.אף בית ספר להכשרת מדריכים לא ימכור לך חומר עיוני בלבד.נסי את הצעתי, שיעור זום אחת ל...תציעי למורה שלך. את מכירה את שפתה,צלמי את השיעור ותתרגלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ספרים או סרטוני הדרכה לרפורמר

אירית דייטש אהר
    04/09/2021

תודה רבה, אנסה.
    שיהיה חג שמח ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו