מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור עם עקירותא27/06/2010
שלום אני התענינתי ביישור שיניים אני בת 24 , לא מעשנת ואין לי בעיות קשות בשיניים , פניתי לרופא לקבלת צעת מחיר והוחלט על טיפול בסמכים שקופים כולל עקירות של 2 שיניים , (שכמובן לא כלול במחיר ) הרופא הציע הצעת מחיר של 14.500 רציתי לדעת האם מדובר במחיר " הגיוני " , נב הרופא הוא אורטודנט מוסמך .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחיר
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010איננו עוסקים בנושא, אך נשמע סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור בגיל מבוגררועי27/06/2010
שלום,
אני בן 31 ומעוניין ביישור שיניים.
מה העלות המשוערת של יישור שקוף, כזה שלא רואים כלל ( יש לי רווח מקדימה כאשר השיניים העליונות בולטות החוצה לעומת התחתונות).
האם יש השתתפות כל שהיא של הביטוחים המשלימים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איננו עוסקים בתמחור
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010המחירים אינם קבועים. ברר בביטוחים, שיש לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםשני26/06/2010
הביקרתי אצל אורתודנט לצורך תהליך יישור שיניים ונלקחו מידות וכו לצורך התקנת הגשר. שאלתי היא האם האורתודנט לקח בחשבון את מצב החניכיים כי הוא לא שלח אותי למומחה חניכיים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלי אותו
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלהאיתי24/06/2010
יש ברשותי גבס מלפני כמה שנים, שעל פיו יצרו לי פלטה.
לאחרונה נשברה לי הפלטה ואני מעוניין לעשות פלטה חדשה על סמך אותו הגבס.
(אני לא מעוניין לעשות את כל התהליך מחדש של הגבס)
איפה אני יכול לבצע את זה וכמה זה אמור לעלות לי?
בברכה,
איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לאורתודונט/ית המטפל/ת
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010אין מחירים קבועים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבהילה24/06/2010
שמי הילה..
אני עשיתי טיפול אורטודנטי בשיטת dimon הרופא שהלכתי אליו מומחה ולא חסתי בעלויות אני בת 32 אוטוטו.
שאלתי היא הרופא הוריד לי את הגשר העליון ושם לי ע"פ בקשתי קיבוע למעלה ליתר ביטחון
אני צריכה לקחת את הפלטה מחר לאחר שבוע שהוא אמר לי להגיע ואמר שאין מה לדאוג השיניים לא יזוזו בשבוע יש משהו שמפריע לי שתי שיניים צדדיות בכל צד שן אחת בצד שמאל, ושן שניה בצד ימין כאילו בפנים שלא נראה לי שהם באותו שורה ממש מפריע לי בעין היה יכול להזיז עוד קצת שיכנסו מממש לשורה בצורת קשת.
שאלתי היא האם אפשר דרך הפלטה שאני צריכה להיות איתה 8 שעות לסדר את שני השיניים או שזה אבוד? וגם מה שקרה ששני השינים הקדמיות העליונות אני רואה שיש סדק מעין פס באמצע השן(צורות השיניים שלי פעם רופא אמר לי שיש לי שיני פרפר) אני מפחדת שזה ישבר לי או יתפורר אם הזמן בכדי לראות את הסדק צריך אור חזק במקרה ראיתי את זה האם אני צריכה לעשות משהו צפוי וכו'? וממה יכול להגרם סדק ? האם זה מהגשר כי לא ראיתי לפני כן שהיה לי סדקים בשני השיניים הקדמיות.
אני בחורה פדנטית ואסטתית ושיניים זה חשוב לי מאוד.
בכבוד רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון דרך הפלטה
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010אפשרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים בגיל מבוגראילנית23/06/2010
שלום אני בת 39, נאמר לי שאני צריכה לעשות יישור שיניים, עקב מחסור בשן בלסת תחתונה, הלסת העליונה קיבלה נטייה פנימה, לאחרונה אני מרגישה החמרה, הלסת מתעקמת ואחת השיניים הקדמיות מתחילה לרדת. האם מצבי חמור? איזה סוג של יישור שיניים אפשרי בשבילי? ולכמה זמן בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצב והסוג
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010של היישור הרצוי יכולים להעשות רק על ידי בדיקתך על ידי מומחה או מומחית לאורתודונטיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי כברא'23/06/2010
שלום יש לי גשר כבר שנתיים וחצי מאז גיל 15
בפגישות החארונות עם האורטודנט הוא הודיע כי סיימנו עם הטיפול ואפשר להוריד את הלמעלה ולהתחיל עם קיבוע..
אבל שמתי לב כי הלסת העליות ממש מרוחקת מהתחתונה ולחברים שלי שיש גשר זה כלל אינו ככה.
כששאלתי אותו למה הלשת העליונה לא במקביל לתחתונה. הוא אמר שזה לא משנה וזה בסדר ככה לדעתו אך אם אני רוצה לקרב את הלשת העליונה לתחתונה יש צוררך לשים גומיות.
חשוב לציין כי הוא אמר שהצורה בה הלשת העליונה שלי קודמת לתחתונה זה בגלל התווי פנים שלי.....
בסופו של דבר החלטנו לשים גומיות ועכשיו כואב לי בטירוף. אני עדין לא סגור האם כדי להמשיך בטיפול לקירוב שתי הלסותות או להפסיק ולקבל את זה ככה
כבר נמאס לי המגשר הזה ואני מת להעיף אותו כבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההחלטה בידיך
ד``ר עתליה וסרשטיין23/06/2010אם המצב נראה לך יפה, הסכם לסיים את הטיפול. אם אתה רוצה לשנות - אין ברירה - זה אורך זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
א'28/06/2010הלסת העליונה והתחתונה אמורות להיות מקבילות זו לזו ?
או שלא חייב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעליונה קדמית
ד``ר עתליה וסרשטיין01/07/2010לתחתונה ורחבה מהתחתונה - רצוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטה אחרי גשרעידו23/06/2010
שלום . היום הורדתי את הגשר לשמחתי והרופא אמר לי שאני צריך להיות עם פלטה במשך שנה כל יום 24 שעות ,זה הפתיע אותי משום ששאלתי ילדים אחרים שסיימו את הטיפול והם אמרו שהם היו עם הפלטה רק בלילה . אם אפשר בבקשה תגובות נוספות ומה עליי לעשות . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כולם שווים
ד``ר עתליה וסרשטיין23/06/2010לכל אחד בעייה אחרת , שבעקבותיה טופל וגם הגישות הטיפוליות שונות. לא תינזק מהרכבת הפלטה כל היממה. הסיכוי לתזוזת שיניים גדול יותר ככל שמשתמשים פחות במכשירים לשמירת התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
עידו23/06/2010תודה על התשובה עזרת לי . אם קורים פעמים שאני לא שם את הפלטה למשך חצי יום לפחות , האם זה יגרום נזק או שלא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לנסות
ד``ר עתליה וסרשטיין28/06/2010עשה הפסקות בשימוש בהדרגה. בהתחלה של2-3 שעות וכן הלאה תוך בקורת שאין תזוזות ושהפלטה נכנסת בקלות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת רווחים בשיניים העליונותמנש22/06/2010
יש לי שיינים ישרות ורק כמה רווחים בשיניים העליונות - האם יש דרך לסגור את הרווחים בלי לשים גשר?
כי לא מפריע לי השיניים ואני רוצה רק לסגור את הרווחים שבשיניים העליונות - האם יש דרך אחרת (טיפול,פלטה, הדבר הזה ששמים בלילה) לסגור רווחים בשיניים העליונות ללא גשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתאם לבעיה ולגודל השיניים
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010יש אפשרות להשלים ולהרחיב שיניים (טיפול אסתטי על ידי רופא שיניים כללי או מומחה לשיקום הפה) אך יש לבדוק היטב אם זה המקרה שלך ואם זה יתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שיטותאנדריאה22/06/2010
לבני יש בעית לםת קטנה וצפיפות יתר(ישנן שינייםשאין להן מקום לבקוע) הציעו לו 1.פלטה עם בורג ולסובב מידי יום ןאחרי זה שהשיניים יצאו למקום שיצרו להם טיפול בקוביות.ושיטה שניה התחלה עם קוביות ואחרי זה רסן.
איזו אפשרות עדיפה?
תודה מראש לתגובה
אנדריאה
0* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גברתי היקרה
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010לא אוכל לענות לך בלי לדעת מה הבעיה המדויקת של בנך. זה לא מרשם לעוגה, זה טיפול רפואי שבא לפתור בעיה ספציפית שנסתרת מעיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים עם הרחבת לסת עם בורגשגיב22/06/2010
שלום,
החלטתי לעשות יישור שיניים
והאורתודנטית אמרה כי אצטרך 3 חודשים לערוך הרחבת לסת באופן פרטי בבית
ע"י עזרה של סיבוב בורג.
ידידה שגם עשתה בעבר יישור שיניים, שאלה את האורתודנטית שלה ואמרה
כי שיטה של הרחבת לסת עם בורג היא שיטה מאוד ישנה, והיום יש כבר גשר
מובנה שהוא עם פעולת הרחבת לסת.
זה גורם לדילמה היכן לבצע את הטיפול,
כי אני מעוניין לעשות את הטיפול הטוב והעדכני ביותר..
האם באמת הרחבת לסת באמצעות בורג זה ישן? לא יעיל? יעיל פחות...?
תודה מראש,
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת לסת ע"י מכשיר להרחבה
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010ע"י סיבוב בורג מאד יעילה
כמו כן ישנם מקרים בהם אנחנו מסתפקים בהרחבה ע"י הקוביות המודבקות + החוטים. בהחלט תלוי בכמות ההרחבה הנדרשת. בן כמה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל הוא משתנה רלוונטי להחלטה?
שגיב03/07/201024
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט, משפיע גם על אופן ההרחבה.
ד``ר אריאל דינבר04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אורתודנטי לילדה בת 11ענבר22/06/2010
שלום רב,
בתי בת ה - 11 החלה בטיפול אורתודנטי - קיבלנו הצעת מחיר הכוללת את מרכיבי הטיפול. לאחר שביצעה צילומים נדרשים, הגענו לרופאה למדידות, ותוך כדי עיון בצילומים ובדיקת הפה של הילדה, הרופאה אמרה שהיא ממליצה על טיפול בשיטת SELF LIGATING שהוא יעיל, מצריך פחות ביקורים במרפאה וחדשני יותר. טיפול זה כרוך בהזמנת רכיבים מיוחדים, ממעבדה חיצונית וכמובן בתוספת עלות.הרופאה ציינה שהטיפול הינו חדש יחסית והיא לא ממליצה לכל אחד אבל היות וישנה צפיפות בפה השיטה מומלצת.
האם תוכלו לתת לי הסבר על השיטה והאם כדאי לטפל בדרך זו?
תודה מראש,
ענבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מודבר משיטה חדשנית
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010סמכים ללא גומיות קיימות בשוק מזה שנים רבות ואני באופן אישי משתמש איתם מזה 10 שנים. יש להם הרבה יתרונות אך גם חסרונות, הן הפכו לנפוצות יותר ויותר כי יש מספר רב יותר של דגמים חדשים הטובים מאלה שהיו בעבר. באופן אישי אני ממליץ על מכשור זה, אין צורך בהזמנות מיוחדות ממעבדות. הרופא רשאי לדרוש עלות גבוהה יותר עקב עלותם הגבוהה יותר של הסמכים. אוסיף שחלק גדול מהאורתודונטים שמשתמשים במכשור זה לא גובים עלות נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה - שאלה נוספת
ענבר23/06/2010תודה על התשובה המהירה.
האם בבקשה תוכל לפרט את החסרונות של השיטה?
הרופאה המטפלת אמרה שהיא עובדת עם שיטה זו רק כשנתיים.
היתרונות שאני הבנתי מהרופאה הינם - קיצור זמנים, פחות ביקורים במרפאה, וגם מתן פיתרון לעקירות שיניים במקרים מסויימים, כלומר עשוי למנוע עקירות .
האם מה שהבנתי נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונות שינייםאילנית22/06/2010
2 בנותי בנות 13 ו-14 עומדות להתחיל טיפול אורתודנטי. אחת נשלחה לצילומים שונים ובנוסף תמונות שיניים וםפנים אבחנתיות והשנייה לא. האם התמונות לא נחוצות תמיד? האם מדובר בתמונות רגילות או רנטגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקי שוב מול המרפאה
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010ייתכן שמדובר בטעות והילדה השנייה כן זקוקה לצילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין השיניים הקדמיות ביישורמרינה21/06/2010
שלום רב
אני בת 22 ולפני כשנה התחלתי ביישור שיניים.
בחודשים האחרונים שמתי לב כי בין השיניים הקדמיות, שבעבר עלו האחת על השניה, נוצר למעלה רווח קטן בצורת משולש (לאחר שהתיישרו וכבר לא עולות זו על זו). האורתודנט שלי אמר לי שזה קרה כיוון שהשיניים שלי הן בצורת טרפז ויש ביניהן נקודת השקה שהשיניים נוגעות מטה זו בזו וכך לא מתאפשרת סגירה של הרווח. הוא הציע לי לבצע שיוף עדין של שיניים אלה, כ-2 מיקרון כל שן, כך שלא תהיה ביניהן נקודת השקה והרווח, שנראה כמו פירור שחור שנתקע בין השיניים, יצטמצם וייסגר. לדבריו מדובר בתהליך נפוץ ובמצב ידוע כאשר הטיפול בו פשוט ולא כרוך בסיכון.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.
בברכה,
מרינה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטה מקובלת לפתרון הבעיה
ד``ר אריאל דינבר23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור של שתי שינייםשרון21/06/2010
שלום,
יש לי שיניים מאוד ישרות למרות שלא עברתי טיפול מעולם.
הן כולן ישרות חוץ משתי השיניים החותכות בלסת העליונה.
אחת נכנסת פנימה ממש טיפה, והשנייה קצת נוטה באלכסון.
השאלה שלי היא האם בשביל שתי שיניים בלבד אני חייבת לעבור טיפול של גשר (לאורך כל השיניים שבלסת העליונה) למשך שנה לפחות, או שיש דרך טיפול אחרת, מהירה יותר ופחות נראית לעין שתזיז רק את שתי השיניים האלו?
אני פשוט לא רוצה להתעסק עם שאר השיניים כי הן ממש יפות וישרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגון
ד``ר עתליה וסרשטיין21/06/2010של שיניים נוספות נדרש בהנעה של כל שן. לא בהכרח השיניים המעגנות ישנו את עמדתן.
יש דרכים בלתי נראות ואפילו כאלה שיכולות למנוע את תזוזות השיניים, שאלא רוצים להזיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
שרון21/06/2010לצערי לא קיבלתי תשובה ברורה לגמרי...
מה הכוונה עיגון שיניים?
אשמח לקבל יותר פרטים על דרכי הטיפול הקיימות?
האם אינויזליין יכולה לעזור פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינויזאליין
ד``ר עתליה וסרשטיין23/06/2010יכול לעזור ,אך כדאי שאורתודונט מומחה יבדוק אותך ויאמר לך מה השיטה האידאלית במקרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)