מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שינייםמיכל16/01/2010
שלום,
הייתי היום אצל רופא שיניים בגלל שיני בינה שגרמו להזזת שן בלסת התחתונה.
הרופא המליץ לי על יישור שיניים. ועל הרחבת הלסתות כי הלסתות שלי צרות. השיניים בלסת העליונה התעקמו קצת ממציצת אצבע בגיל הילדות.
אני בת 20. ובגילי זה כבר מוזר גשר.
לחברה שלי יש קיבוע ללסת התחתונה שבא מבפנים ולא ניתן לראותו. הבנתי ממנה שהשיניים שלה היו ממש עקומות וזה יישר לה את השיניים. בנוסף יש לה קיבוע ללסת העליונה שהוא חיצוני כלומר ניתן לראותו ,שאותו היא מרכיבה רק בלילה.
שאלתי היא האם במצבי ניתן גם לעשות קיבוע כמו שלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבוע
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2010נעשה לאחר יישור השיניים כדי לקבע את מצבן החדש הרצוי. כדאי שתפני למומחה/ מומחית לאורתודונטיה לצורך ייעוץ. רשימת המומחים באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או אתר האגודה האורתודונטית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גשרמוש15/01/2010
שלום אני אמור לשים בורג עם טבעות בפה להרחבת הלסת .האם לבן אדם בגילי (גיל 30)יכול להיות שזה לא יצליח להרחיב את הלסת?ועוד שאלה איך מתבצע ניתוח להרחבת לסת עליונה?כמה זמן בד"כ ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשפעה הצפויה
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2010בגיל 30 - הרחבה על ידי הטיית השיניים, אך בדרך כלל לא פתיחה של התפר שמחבר את 2 חלקי הלסת. יש מספר גישות לניתוח. רצוי לשאול בפורום כירורגית פה ולסת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איטום חריצים בשיניים טוחנותסיגל14/01/2010
שלום רב,
בתי בת ה- 11 מתחילה טיפול אורטודונטי אצל אורטודנט בקופ"ח. הוא המליץ שתיבדק טרם התחלת הטיפול גם ע"י רופאת שיניים. רופאת השיניים בדקה אותה, אמרה שהשיניים שלה מצויינות אך המליצה על איטום חריצים לכל השיניים הטוחנות. היא אמרה שכך מקובל לעשות אצל ילדים שבטיפול אורטודנטי ע"מ למנוע עששת. האם אכן זה מקובל כרוטינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר לטיפול האורתודונטי
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2010ולאיטום חריצים ברוב השיניים. כי החריצים נמצאים בשטח הסגרי של השיניים והמכשור האורתודונטי בשטח החיצוני או הפנימי(הפונה ללשון) של השיניים. רק כשמשתמשים בטבעות על 2 הטוחנות הראשונות העליונות לצורך האורתודונטיה, הטבעות עשויות לכסות על חריצים(אחד בכל שן), שנמשכים לצד הפנימי של השיניים הללו או במקרים בהם המכשיר המכשיר האורתודונטי מודבק לשטח הסגרי - מכשיר נדיר בשימוש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שינייםאני14/01/2010
שלום..
בעוד כמה ימים יהיה לי תור לאורתודנט ואז המצב יתבהר לי יותר אבל אני די לא יכולה לחכות..
בזמן שהייתי אצל הרופא השבוע הסייעת שלו התחילה לדבר איתי על יישור שיניים ושאלתי אותה לגבי שיטת אינביזליין והיא אמרה לי שהיא לא שמעה על הצלחות מסוג הטיפול הזה.
מישהו באמת עבר אותו ויש המלצות?
קצת מפחיד לעשות משהו לא בטוח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצליח מאוד במקרים המתאימים
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אני17/01/2010אם יש צורך בעקירה על מנת היישור השיטה תהיה תקפה?
כמובן כל מקרה לגופו אבל נאמר שזה מתאים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקירה
ד``ר עתליה וסרשטיין20/01/2010ננפוץ השימוש בשיטה בעקירת חותכת תחתונה במקרה צפיפות ופחות במקרי עקירות אחרות, אך כפי שכתבת - כל מקרה לגופו. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי יישור שיניים בטכנולוגיה החדשהמיכאל14/01/2010
שלום רב.
רופאת השיניים שלי ממליצה על טיפול חדש של קוביות שעשויות מזכוכית לטענתה זה יותר אסטטי מהברזלים הרגילים ומהחרסינה והטיפול הרבה יותר מהיר
אשמח לחוות דעתך מכיוון שהרבה אנשים אומרים שאין כמו הברזלים הרגילים
בתודה מיכאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר אסטטי - נכון
ד``ר עתליה וסרשטיין16/01/2010אין הוכחות שטיפול בקוביות מסוג אחד מהיר יותר מאשר מסוג אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת לסתמשה11/01/2010
שלום רב אני בן 27 .הלסת העליונה שלי צרה וקשת השיניים כלפי פנים .הפה ולא כמו שצריך להיות .יש לי שחיקה של עצם פרקי הלסת בצד ימין .עקב כך יש לי אסימטרייה בלסת התחתונה .קשה לי לישון בלילה על צד ימין מכיוון שיש לי חיכוך בלסת.הומלץ לי להרחיב את הלסת העליונה ע"י כך שמחברים בורג במרכז הפה לשתי שיניים כדי להרחיב את הלסת ולאחר מכן נתחיל בפעולת יישור שיניים.
האם יש סיכוי שהרחבת הלסת ע"י בורג לא תצליח ?האם המצב יכול להחמיר?האם זה כואב?והאם הטיפול שהוצא לי הוא הנכון או שיש עוד טיפולים לעשות
בתודה מראש ...
אני ממש תרוד מהמצב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מחויבות להצלחה בטיפול
ד``ר אריאל דינבר11/01/2010החמרה בד"כ לא אבל תמיד יש חריגים
"לא נעים" אולי מתאים יותר מ"כואב" אבל יש המתלוננים על כאבים ממשיים.
לא ניתן להגדיר אם תוכנית הטיפול נכונה ללא בדיקה יסודית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת self-ligatingסיגל10/01/2010
שלום רב.
בתי בת ה-11 נבדקה ע"י שני אורטודונטים. קיבלתי הצעת מחיר מ- 2 המומחים, כאשר ההבדל בהצעות מסתכם בתוספת עבור "סמכים לטיפול בשיטת self-ligating שתי לסתות" (דבר המיקר את הטיפול ב- 1400 ש"ח!). המומחה אשר לא הוסיף את הסמכים הללו אמר לי שהתוספת הזו מיותרת ולא מקצרת את זמן הטיפול. הייתי שמחה לדעת מה דעתך בנושא זה.
תודה רבה, סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה עם המומחה השני
ד``ר עתליה וסרשטיין11/01/2010אין עדות מחקרית לקיצור משך הטיפול. השלב הראשוני של הטיפול של הייושר הראשוני יכול להיות מהיר יותר, אך ההמשך אטי יותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגל14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים בת 28שרון אילון10/01/2010
שלום
התעניינתי ביישור שיניים ו החלטתי שאני מעוניינת לבצע אצל רופא כלשהו את הישור שיניים והוא קבע לי טור להדבקת טבעות שאלתי אותו האם הוא צריך צילום פנורמי של הפה או צילום כלשהו הוא אמר לי שאין צורך
האם זה אמור להדליק לי נורה אדומה? האם זה לא מיקצועי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקי
ד``ר עתליה וסרשטיין11/01/2010האם מדובר במומחה או מומחית ליישור שיניים . בדקי האם שמו מופיע ברשימת המומחים באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האגודה האורתודונטית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישור שיניים סטנדרט ילדה בת 12.5לוי10/01/2010
מהו הסטנדרט, כלומר הכי שכיח ונפוץ, המחיר הכולל , בערך, בלי להגיד "תלוי".
בקופח/ במושלם/ ובפרטי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיים סטנדרט
ד``ר עתליה וסרשטיין11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת לסתאורית09/01/2010
שלום, הבת שלי עד לפני שבוע היתה עם מכשיר Hyrax הרחבת לסת במשך תקופה של בערך שנה. פתחנו אחת לשבוע ולא מדי יום כפי שאנו קוראים בפורום ואז נתבקשנו מהאורטודנטית המטפלת לא לפתוח יותר לציין שהמכשיר נפתח במלואו
לפני כשבוע ביתי סבלה מנפיחות בלסת העליונה , לאחר בירור המרחיב נכנס לתוך הלסת והבשר סגר על המרחיב האורטודנטית שברה את המרחיב ונשאר לביתי חור בלסת העליונה שהיום הוא נסגר.
בשבוע שעבר לקחו שוב מידות ואמורים להרכיב מרחיב חדש Hyrax . ונתבקשנו לא לפתוח אותו שכחתי לציין שלביתי יש שן מתחת לשן ניכר שיפור בהרחבת הלסת והשן מאחורה התחילה לצאת למקומה.
כרגע יש שוב נסיגה . האם זה לא מעט לפתוח פעם בשבוע? וזה לא הזוי להתקין מרחיב ולא לפתוח אותו אולי זה יכול לגרום שוב לנפיחות בלסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
ד``ר עתליה וסרשטיין11/01/2010ומטרת המכשיר כעת לשמור על תוצאת ההרחבה שהושגה. יש שיטות שונות של קצב הרחבה. בדרך כלל משתמשים במכשיר בהרחבה מהירה של פעמיים ביום לתקופה קצרה כדי לפתוח את החיבור בין 2 חלקי הלסת אך אין מניעה להרחבה אטית. בדקו את החך לראות שאין נפיחות. לא ניתן להבטיח שלא תתרחש שוב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- trainer-מכשיר לישור שינים פונקציונלנעמה07/01/2010
שלום רב,
לבני (בן 9) הומלץ ע"י רופא השיניים על טיפול ב trainer משום שהשינים העליונות בורחות החוצה, כי הלשון נזרקת קדימה (נדמה לי שזה מוגדר כמנשך פתוח).
הטיפול הנ"ל הומלץ על מנת למנוע טיפול אורטודנטי, או לתת נקודת פתיחה טובה יותר בעתיד.
מאחר והמכשיר חדש יחסית, אשמח לקבל חוות דעת נוספת לגבי טיב הטיפול.
יש לך מושג מה עלות של טיפול הנ"ל? רופא השיניים שלנו מבקש 2500 ש"ח עבור המכשיר=ביקורות אחת לחודש.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודר לשון
ד``ר עתליה וסרשטיין11/01/2010Trainer=אולי הכוונה לגודר לשון. כדאי להתייעץ עם מומחה או מומחית ליישור שיניים, שיבדוק/תבדוק את ילדך לפני השימוש במכשיר.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטהאמיר06/01/2010
שלום.
רציתי לשאול מהו משך הזמן הממוצע שבו מרכיבים פלטה לשימור.
אני כבר מרכיב יותר משש שנים, וממש נמאס לי כבר מזה.
זה רעיון טוב לשים קיבוע במקום בשלב זה.
בנוסף, לאחרונה התחלתי להרגיש לחץ מסויים כשאני שם את הפלטה בלסת התחתונה (לאחרונה שמתי בתדירות נמוכה את הפלטה). האם זה אומר שהשיניים זזו? להמשיך לשים את הפלטה בלסת התחתונה או שצריך לבצע איזשהו טיפול חדש? במצב כזה ניתן לשים קיבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך שימוש
ד``ר עתליה וסרשטיין06/01/2010לפי הצפי לשינוי במצב. צפויה הצטופפות טבעית של השיניים הקדמיות התחתונות בעיקר עד גיל 25 ,אל גם בהמשך הצטופפות קלה יותר. נטיה זו נבדקה במחקרים עד גיל 40. לחץ יכול לרמז שחלה תזוזה. ניתן לשים קיבוע. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווףאורית04/01/2010
שלום שמו לי היום גומיות (אני עדין בלי גשר) והאחות אמרה שבתור הבא ישימו לי טבעת
אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
אורית04/01/2010וגם הגומיות מאוד מאוד כואבות לי יש לכם טיפ בישבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדי כאבים
ד``ר עתליה וסרשטיין05/01/2010כגון אקמול. סביר להניח שהמצב היום השתפר. לא כן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה השתפר תודה
אורית05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין השינייפרעות04/01/2010
אני בת 22 וקיים אצלי רווח בין השיניים הקדמיות העליונות שנובע מהטיה צדית של כל שן. בילדותי הרווח היה גדול יותר ועם הזמן הוא קטן יותר (1 מ"מ קרוב לחניכיים ו2 2.5 מ"מ בקצה). אורטודנט אצלו ביקרתי אמר שנוסף לרווח בו אני מבחינה ישנן עוד בעיות של סגר וכו'. בהנחה ששאר הדברים לא מפריעים לי האם אפשר לטפל ברווח בלבד? אני לא מעוניינת בטיפול ארוך טווח...
שאלה נוספת: האם אפשר לטפל ברווח שנובע מהטיה צדית רק באמצעות מכשור נשלף? האם משך השמן בטיפול כזה ארוך יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרויות הטיפול
ד``ר עתליה וסרשטיין04/01/2010ניתן לטפל ברווח בלבד ולהתעלם מבעיות סגר. הטיפול , שניתן לחזות במדויק את תוצאותיו במצב הטית השיניים, שאת מתארת, יהיה במכשיר קבוע. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישור שיניים המשך
רעות06/01/2010האם במקרה הנ"ל ניתן להדביק את הקוביות רק על 2 השיניים הקדמיות? או 4 מימימום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אורתודנטי ובעיות חיךיעל01/01/2010
שלום רב,
אנו הורים לילדה בת 6 שבעברה ניתוח חיך שסוע בגיל שנה ולפני 6 חודשים ניתוח מתלה לועי בשניידר.
אנו יודעים שיש בעיית שיניים ועוברים טיפולים משמרים אצל רופא שיניים לילדים במסגרת קופ"ח כללית.(3 חורים)
הרופא אמר שיש צורך עכשיו להתחיל לבדוק את נושא הטיפול האורתודונטי,בעיות של צפיפות שיניים,צורך בפלטה וגשר,שינה עם מסכה מיוחדת בלילה .
במקום בו נפלו שני שיניים יצאה רק אחת.
הרופא הציע שניגש ליעוץ אורתודונטי אצל מומחה אורתודונטי לילדים ובמיוחד לילדים עם בעיות חיך.
אנו גרים בצפון הרחוק ,
האם קופות החולים ממנות גם טיפול אורתודונטי לילדים עם בעיות חיך במסגרת פרטית וטיפול בשעות אחה"צ ולא רק במסגרת של בית חולים ע"י הוצאת התחייבות לטיפולים?
האם אתה מכיר או יודע היכן יש מומחים בתחום האורתודונטי לילדים עם בעיות חיך באיזור חיפה והצפון לקבלת חוות דעת נוספת?
שוב, הבעייה היא לא המרחק אלא הטיפולים שמבוצעים בשעות הבוקר והצהריים.
ראיתי באתר של בית החולים את המידע על המחלקה שלכם .
בכל מקרה, האם ניתן יהיה להגיע אצלכם לבית החולים לייעוץ אם נרצה, גם אורתודונטי וגם שיניים(בתשלום כמובן)?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למי לפנות
ד``ר עתליה וסרשטיין04/01/2010כדאי לפנות למחלקה לאורתודונטיה ברמב"ם. סביר להניח שיש להם מידע על השתתפות קופות החולים ועל רופאים פרטיים באזור הצפון, שעוסקים בתחום זה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)