מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי רסן ללשון .הודיה11/11/2009
האורטודנט שלי אמר לי שיש סיכוי גדול שהוא יוריד לי את הגשר עוד חודשיים אם אני
יקפיד להשים את הגומיות שנתנו לי
ולפני זה הוא אמר שאני יצתרך רסן ללשון
השאלה שלי היא האם אני יצתרך להשים את הרסן אחרי שאני יוריד את הגשר או שבכלל
שמים רסן ללא הגשר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודר לשון?
ד``ר עתליה וסרשטיין12/11/2009לא קיים רסן ללשון. אולי הכוונה לגודר למנוע דחיפת הלשון קדימה. נין להרכיבו עם או ללא הגשר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סמכיםמאיה11/11/2009
אני בת 33 ולפני כ5 חודשים התחלתי יישור שיניים עם קוביות לבנות שלעניות דעתי יותר גדולות מקוביות המתכת הרגילות, שאלתי היא האם ניתן להסיר את הקוביות ולהחליפן בגשר שניתן להסיר כשרוצים. הקוביות מאוד מפריעות לי ומורידות לי את הבטחון העצמי כיוון שהן בולטות כל כך.
בברכה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשר להסרה/פלטה
ד``ר עתליה וסרשטיין12/11/2009עלייך להתייעץ עם האורתודונט שלך אם ניתן במקרה שלך לטפל באמצעות פלטותשקופות כדוגמת אינוויזאליין, שניתנות להסרה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה10/11/2009
שלום,
אני עומדת להוריד את הסמכים (אחרי טיפול של שנתיים וחצי), ורציתי לדעת כך:
1.האורתודנט הדביק לי קיבוע (חוט ברזל פנימי) למעלה ולמטהכבר, האם אני אצטרך גם פלטה?
2. האם לאחר הורדת הסמכים חייבים לעשות ניקוי אבן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקולים
ד``ר עתליה וסרשטיין10/11/2009נתון לשיקול האורתודונט אם להוסיף גם פלטה
לא חייבים להוריד אבנית, אם אין אבנית בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת מכניסה יד לפהצורית09/11/2009
שלום,
יש לי תינוקת כבת חודשיים, לאחרונה היא החלה להכניס ידה לפה,
אני מתלבטת האם לאפשר לה זאת או לתת לה כתחליף לכך- מוצץ.
האם הכנסת יד לפה שסביר שתהפוך להרגל לא עלולה בהמשך לגרום
לצמיחת שיניים עקומות?
אשמח לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתת לה מוצץ
ד``ר עתליה וסרשטיין10/11/2009עד גיל 5 בקרוב אין בעיה בשימוש במוצץ. מיד /אצבע הרבה יותר קשה להיפטר. לקראת בקיעת השיניים הקבועות רצוי להיפטר מהמוצץ כדי שלא תהייה השפעה על הסגר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח קטן בין שתי השיניים הקדמיותמתן08/11/2009
יש לי רווח של בערך 1 מ"מ בין שתי השיניים הקדמיותף הרופא שיניים שלי אמר שאפשר לתקן אבל זה תמיד יפתח שוב מכיוון שיש שריר בין שתי השיניים(בחלק העליון שלהן או משהו כזה) שמפריד אותן, וצריך ניתוח קטן בהרדמה מקומית להסיר אותו ואז לתקן וזה לא יפתח.
רציתי חוות דעת שניה, האם הוא מדבר שטויות? או שבאמת יש דבר כזה? אם כן כמה אפקטיבי המיני ניתוח הזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המקובל כיום
ד``ר עתליה וסרשטיין10/11/2009ה"שריר" נקרא פרנולום. גם אם הוא עובר בין השיניים וגם אם אינו קיים או מוסר- לרווח יש נטייה להיפתח. קיימים אמצעים לשמירה של הרווח סגור. פנה למומחה לאורתודונטיה אם הינך מעוניין לסגור את הרוות. ניתן לשקול הרחבת השיניים הסמוכות לרווח בחומר מרוכב או על ידי פסטות חרסינה - על ידי רופא השיניים שלך או מומחה לשיקום הפה ואז אין סכנה לפתיחת הרווח. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבת לסת תחתונהגל08/11/2009
שלום!
השיניים בלסת התחתונה שלי צפופות מאוד. נאמר לי שאצטרך להרחיב את הלסת. שאלתי היא האם הרחבת הלסת גורמת שיראו את ההרחבה כלפי חוץ? כלומר -האם מבנה הפנים משתנה לאחר שהלסת הורחבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק קשת השינים מורחבת
ד``ר עתליה וסרשטיין10/11/2009לא הלסת. להבדיל מהלסת העליונה, אותה ניתן להרחיב. אין דיווחים על שינוי מבנה הפנים לאחר ההרחבה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט שיניים בחיוך...מיכל06/11/2009
שלום,
כשאני מחייכת, רואים רק את שש השיניים הקדמיות והשאר נחבאות להן, ככל הנראה כי קשת השיניים/הלסת העליונה שלי צרה.
1. מהן האפשרויות לגרום לכך שייראה חיוך "מלא שיניים"?
2. האם זה תהליך שנקרא הרחבת קשת או הרחבת לסת ומה ההבבדל בין השניים?
3. מה ההבדל בין טיפול ע"י סמכים פנימיים לבין אינויזיליין (יתרונות וחסרונות)
4. מה יותר מתאים למצב שלי כפי שתיארתי?
5. מה משך הטיפול המשוער?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני למומחה
ד``ר אריאל דינבר07/11/2009על המומחה להגדיר מה הסיבה להצרות ובהתאם לקבוע את תוכנית הטיפול.
לא ניתן לענות על שאלות ספציפיות לגבי הטיפול ללא אבחנה מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיי אופציות בשיטת הלינגואלתיתי06/11/2009
הייתי אצל אורטודנט מומחה בארה"ב (אני גרה שם) ואני דיי רוצה לעשות רק את החלק העליון לינגואל\ ואת החלק התחתון דיימון.
אז הוא הראה לי שתיי אופציות
1. Lingual stb
2 LIngual in- ovation
מה יותר טוב??? הוא אמר לי שאני יהיה עם הלינגואל משהו כמו שנה וחצי
הלכתי לפי מייטב ידיעתי לאורטודנט מומחה
רק שאני יודעת שהראשון עולה פחות 1800$ משאופצייה השנייה
מה הולך יןותר בארץ??? הראשון או השני
ומה מומלץ יותר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדובר בסוגים שונים של סמכים
ד``ר אריאל דינבר07/11/2009כל עוד מדובר במומחה שיודע מה הוא עושה, זה אותו דבר. הסמכים הם אמצעי להגיע לתוצאה. זה כמו רכב שאת בוחרת כדי להגיע ליעד שלך. חשוב מי נוהג ברכב כדי שיביא אותך בבטחה ליעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את התשןבה שלך
תיתי08/11/2009אני הולכת לנשיא של האגודה של הלינגואל
אתה יכול לאמר לי אם שמעת עליו
MARIO .E PAZ
HIS WEB:.INVISIBLEBRACES
אני גרה בלוס אנג'לס ויש פה הרבה אורטודנטים
מרוב שיש, אני כבר מבולבלת למי ללכת אז החלטתי ללכת לנשיא של האגודה הזאתי ,ויחסית הוא ממש סביר מבחינת מחירים והעובדים שלו ממש נחמדים .
אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי מישראל ולתת לי אולי אורטודנט טוב שאתה מכיר בלוס אנג'לס.
ורציתי לדעת : האם ברגע שאני אוכלת משהו זה ניתקע לי בסמכים בפנים????
תודה
תיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
תיתי08/11/2009אני הולכת לנשיא של האגודה של הלינגואל
אתה יכול לאמר לי אם שמעת עליו
MARIO .E PAZ
HIS WEB: INVISIBLEBRACES
אני גרה בלוס אנג'לס ויש פה הרבה אורטודנטים
מרוב שיש, אני כבר מבולבלת למי ללכת אז החלטתי ללכת לנשיא של האגודה הזאתי ,ויחסית הוא ממש סביר מבחינת מחירים והעובדים שלו ממש נחמדים .
אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי מישראל ולתת לי אולי אורטודנט טוב שאתה מכיר בלוס אנג'לס.
ורציתי לדעת : האם ברגע שאני אוכלת משהו זה ניתקע לי בסמכים בפנים????
תודה
תיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני חשבתי שפונים אלינו רק מישראל
ד``ר אריאל דינבר12/11/2009נחמד לשמוע שיש גם קהל בלוס אנג'לס.
ובכן איני מכיר אישית את האורתודונט המדובר ואני מניח שאם הוא נשיא אגודת הלינגואל בארה"ב אז יש לו קבלות על עבודתו. אין באפשרותי להמליץ לך על רופא זה או אחר אך נראה לי שהבנת את רוח הדברים, את בדרך הנכונה.
בקשר לשאלתך, מזון עלול להתקע בין הסמכים בכל מקרה, גם אם הם מודבקים בחזית וגם אם הם מודבקים מבפנים. כמובן שקשה יותר לנקות מבפנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תיתי15/11/2009שיהיה לי בהצלחה אני מתחילה את הטיפול בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינווזליןשאלת המשך06/11/2009
שלום, אני בן 28 יש לי רווח גדול בין השינים בלסת העליונה.
עד עתה לא עשיתי כל טיפול אורטודנטי (אני מודה שפחדתי...) אבל כעת החלטתי לטפל בזה.
דרך הפורום התוועדתי לשיטת של האינוויזלין והסתכלתי באתר שלהם ובמקורות נוספים.
בעבר כאשר ביררתי על טיפול אצל אורטודנט נאמר לי כי לפני תחילת הטיפול (אותו רופא רצה לשים לי טבעות), עלי לעקור שן (שן המסתתרת מאחורי שן). האם זה מונע ממני מלהיות מטופל בשיטת האינווזלין?
כמו כן האם כבר יש מספיק ידע וניסיון לשיטה זו והוא מומלץ?
על פניו השיטה (למעט הנושא הכספי), נראית לי כשיטת הטיפול האידיאלית עבורי כמטופל חרדתי. האם קיימים חסרונות משמעותיים? האם זה אכן מומלץ?
איפה אוכל לדעת מי הרופאים המוסמכים לטיפול בשיטה זו בארץ?
תודה רבה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במהלך הטיפול
ד``ר עתליה וסרשטיין06/11/2009באינוויזאליין רצוי שלא לבצע שחזורים ובמיקומים מסויימים גם עקירות, כדי שלא תהייה התאמה פחות טובה של הפלטות השקופות. יש לפחות 10 שנים של ידע ונסיון עם השיטה והיא מומלצת למי שמתאים לה. לדעתי כל המומחים לאורתודונטיה מוסמכים לטפל בשיטה. תוכל להיכנס לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים או לאתר האגודה האורתודונטית ולבדוק על כל אורתודונט, אם הוא עוסק בשיטה או להתקשר למרפאות האורתודונטים כדי לוודא זאת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שאלת המשך06/11/2009תודה על התיחחסותך.
לא הבנתי מתשובתך האם במקרה שלי שבמיקום אחד ישנם 2 שיינים (אני מניח שיש לזה שם מקצועי רק שאינני יודע אותו), האם ניתן לעשות את האינווזליין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לענות רק לאחר בדיקה
ד``ר עתליה וסרשטיין06/11/2009בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי קרמי..רוית05/11/2009
בס"ד
שלום לכם יש לי רווח קטן בשיניים העליוניות אבל לא בשתיים הקדמיות אלא בצד,הבנתי שאחת האפשרויות היא לסגור באמצעות ציפוי קרמי שגם עושה את השיניים מושלמות לבנות עם חיוך יפה והבנתי שרוב הדוגמניות מצפות את 4 השיניים העליוניות בציפוי זה,האם זה נכון?על העלויות שמעתי אבל הכסף לא משנה אני רוצה שיניים לבנות בוהקות וסגירה של הרווח...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון שיקומי טוב
ד``ר עתליה וסרשטיין05/11/2009לא מבוצע על ידי אורתודונטים. על יתרונות וחסרונות תוכלי למצוא בתחום שיקום הפה. לגבי רוב הדוגמניות - איני יכולה לאשר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין השיניים הקדמיותרעות28/10/2009
אני מעוניינת לסגור רווח בין השיניים הקדמיות העליונות שנובע מהטיה צדית של 2 השיניים האלו בלבד. האם במקרה כזה ניתן להרכיב סמכים רק על 2 השיניים האלו או על המינימום האפשרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לשתף יותר שיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין31/10/2009הדבקה רק על 2 הקדמיות עלולה לפתוח רווחים בצידיהן. עם זאת ניתן לנסות , אם זה רצונך, ליישר את 2 המרכזיות בלבד, ואם התוצאה אינה משביעת רצון להוסיף שיניים נוספות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רעות31/10/2009כמה זמן יישור 2 השיניים הנ"ל עשויה לקחת, פחות או יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה
ד``ר עתליה וסרשטיין31/10/2009חודשים ספורים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים בפעם השנייה בחייתיתי28/10/2009
היי אני בת 33 ולפני 9 שנים היה לי גשר (הקוביות השקופות בפי) + עקירת שתיי שיניים בלסת העליונה. החייך היה יפה והשניים שלי ישבו ממש אחת מול השנייה ! היה לי שיניים יותר מידי בחוץ.
היום כעבור 9 שנים שוב אני צריכה לחזור על הפעןלה מחדש ת הפעם בגלל שהלסת שלי זזה שוב החוצה + יש לי רווח באחת השיניים שלי רק אני צוחקת אז רואיםאת זה זה מהצדבכל אופן,רציתי לדעת
1. אני מתכוות לעשות את הברקטים החדשים שיש זה ניקרא sapphire
אני גרה בארה"ב וזה מאוד פפולרי פהת מה דעתכם על זה??? \
2 וללסת התחתונה האורטודנט יעשה לי את הדיימון הכסוף תתתמה דעתכם על זה?
מבחינת זמן אני אמורה להיות עם זה מקסימום שנה ושלוש .
סדר גודל של עלות משהו כמו 7000$ שזה נחשב המון פהת כי בד"כ לוקחים פה מ 5000$
עד 6000$
הייתי רוצה את דעתכם בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ד``ר עתליה וסרשטיין28/10/20091. מדובר בסמכים שקופים בלסת העליונה - מקובלים בשימוש
2. דיימון מקובל גם כן
גם המחיר, המקובל בארה"ב, גבוה בהרבה מזה שמקובל בארץ, אבל זה המצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזזת לסתות באמצעות רסןדנה26/10/2009
שלום רב,
האם בעקבות טיפול אורטודנטי עם רסן אפשר להזיז את הלסת אחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות הרסן
ד``ר עתליה וסרשטיין27/10/2009קיימות מספר תיאוריות באשר לפעולה האורתופדית של הרסן, כאשר אחת מהן היא הזזה אחורה, אך מקובל יותר שהרסן יכול לעכב את גדילת הלסת העליונה בזמן שהלסת התחתונה ממשיכה לגדול וכך קטן הפער בין הלסתות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח קטן בשיניים קדמיות עליוניותשני26/10/2009
שלום,
יש לי רווח קטן בשיניים העליוניות הקדמיות- הציעו לי לשים חומר של סתימה ביניהם.
האם זה ייראה טבעי בהתחשב בעובדה שהשיניים אינן לבנות? עד כמה זה יעיל ? האם לא יכול להישבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון של הרחבת השיניים
ד``ר עתליה וסרשטיין26/10/2009אם השיניים אינן רחבות במיוחד, ההגדלה תראה טבעית. ניתן להתאים את גוון השחזור לגוון השיניים.
הפתרון יעיל אך כל שחזור עלול להשבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוביות פנימיותסמדר23/10/2009
שלום
אני מתעניינת לגבי יישור שיניים עם קוביות פנימיות.
אני מנסה להבין מה ההשפעות של זה, ומה החיסרון ביחס לקוביות חיצוניות.
האם זה כואב יותר?
האם הטיפול ארוך יותר?
מה הסבירות לבעיות, הארכת תקופת הטיפול עקב אי הגעה לתוצאה מקסימלית?
האם זה מפריע להתנשק?
האם זה מפריע בביצוע מין אוראלי?
אשמח לקבלת תגובות
אני ממש צריכה חיזוקים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורתודונטיה לינגואלית
ד``ר אריאל דינבר24/10/20091. כואב פחות בשפתיים, כואב יותר בלשון, כואב במידה דומה בשיניים.
2. בד"כ לא, אך תלוי מאד במקצועית הרופא
3. זהה לתשובה מס 2
4. לא
5. אני מניח שזה אפשרי אך עלול להיות מסוכן, ניתן לשקול שימוש בשעווה אורתוזונטית כדי לכסות את הסמכים, למרות כל האמור לעיל הייתי ממליץ להימנע מחשש לפציעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)