מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור שיניים, לא מעוניינת שיראו...קורין29/09/2007
בלסת העליונה יש לי שיניים שגדלות אחת מעל השני.
ולפי מה שידוע לי יישור הוא הדרך היחידה להפטר מ-2 השכבות שנוצרו לי
הבעיה היא שאני לא רוצה שיראו.
אני מקווה מאד שתעזרי לי, כי אני כל כך רוצה שיניים ישרות בטור אחד.
תודה מראש,
קורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שיטות עיקריות
ד``ר אריאל דינבר01/10/2007סמכים שקופים, סמכים פנימיים, קשתיות שקופות (אינויזליין). יש להיוועץ עם מומחה כדי לבחור לך את השיטה המתאימה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףעזרה דחוףף28/09/2007
אוקיי אז ככה ליד השיניים הקדמיות יש לי שן אחת שפשוט יוצאת וזה ממש מכוער כאילו רק היא מפריעה לי כי בעיקרון השיניין שלי ישרות..היה לי את זה גם פעם בצד השני אבל זה הסתדר לבד וזה גם לא היה כל כך בולט.עכשיו רציתי לדעת בסביבות כמה זה צריך לעלות לי הטיפול הזה והאם יש אולי דרך אחרת במקום גשר..אני צריכה את הטיפול הזול ביותר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דחיפות
ד``ר עתליה וסרשטיין29/09/2007לא במקרה שלך ולא ברוב מקרי יישור השיניים.
כדאי להתייעץ עם מומחה או מומחית ליישור שיניים. רשימת המומחים באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. אין מחיר אחיד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשינוי הלסת והפה הרכבת שינייהאלמונית25/09/2007
שלום לכם.!
כאישה מוגבלת – מגיל 30 כבר לא נשארו לי שניים, ואם הזמן קבלתי טיפול
אצל רופאת שיניים פרטית. והרכבו לי כתרים בכל הלסת העליונה והתחתונה.
אחרי 10 שנים, התחלו הכתרים להתפרק "ושוב" הרכבתי מחדש, ועד היום
אותם הכתרים השתחקו בכל הלסת והפה, המצב החמיר מריחות לא נעימים בחלל
הפה, ודווקא אני מקפידה לצחצח אחרי כל ארוחה וגם שוטפת במי-פה, אבל
הבעיה שהכתרים באזור תמיד צהוב וגם פוגעים מצורת חלל הלסתות והפה שהתחילו
לשנות זווית והלסתות גם מתעקמות ומתקשה לדבר לא ברור וישר, וכל לעיסה באוכל
וממתקים שונים אני ננשכת בחלל השפה...ואני מתביישת לצחוק/לחייך, וגם להתנשק
עם גברים שנרתעים ממני בגלל הלסתות והריחות בחלל הפה....אני חייבת לעשות
שינויים וטיפול למניעת הנזק שיפגע מצורת הנשיות שלי ? אני מעוניינת לקבל
עזרה וטיפול לבניית לסתות ושיניים יציבות ויפות ומבריקות להיגיינה ואסתטיקה
שלי.....בדחיפות ? ? אנא עזרו לי והפנו אותי לרופא בכיר מומחה לטיפול כזה ?
אציין: שאני אישה מוגבלת ונתמכת מקצבת הנכות וטיפול כזה עולה יקר מאוד
ואני חייבת להתחיל לדאוג לפני שיפגע באיכות החיים שלי ....מי מסייע לנכים
בבעיות טיפולי השיניים העקומות ? ....אודה מתגובתכם בהקדם ! !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי משרד הרווחה
ד``ר אריאל דינבר25/09/2007כמו כן תוכלי לשאול שוב את שאלותיך בפורומים הקשורים לשיקום הפה, פורום זה עוסק ביישור שיניים בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרכבת כתרים/שינוי השיניים עקומות !
האלמונית08/10/2007אני מודה לך שהגבת בשאלותיי עקב בעייתי עם הלסתות והשיניים בפורום...ושהמלצת לי לאן לפנות...! לידיעתך אני מעודכנת ויודעת אלו זכויות שמגיעות לאנשים מוגבלים כמו במצבי זה....וכבר פנתי למשרד הרווחה שאצלם אני מטופלת כמעט 30 שנים, ותמיד מתעלמים ודוחים אותי בתירוצים שאין להם תקציב לעזור בדרישתי לטענתם אלו "מותרות" וממש נדהמתי ונפגעתי מגישתם לאמור: תסתפקי מהקיצבה שלך..לטיפולך כביכול...אומנם ישנם כאלה מוגבלים שמקבלים עזרה מיוחדת ע"פי הקריטיונים, ולדעתי זוהי "אפליה" לא מתוקנת לגבי אחת שדומה למוגבלים שמצבם במידת הדרגה שלהם...ואולי אני "טועה" כנראה ישנם עוב"סו שעושים להם הטבות מיוחדות במוגבלים שרמתם האישית משפיעה מהקשרים עקב פעילותם עם הגורמים שמטפלים בהם !
אז מה עושים כדי לפתור את השיוויון בצרכים המיוחדים שאני נזקקת להם באופן עקרונית מסכנת וחשובה שפוגעת באיכות חיי בבעייתי זאת ? ? (בגלל מחלות זיהומיות...בחלל הפה) ! !
נ.ב: איזה המלצת רופא מומחה לשיקום השיניים עקומות / הרכבת כתרים חדשים וכדאית שתפנה
אותי ברשימתך ? אודה מטיפולכם ותגובתכם בהקדם ! ! בברכה נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים חוזרגילי23/09/2007
שלום רב,
לפני כ 10 שנים סיימתי טיפול אורתודנטי אשר כלל בין השאר רסן, פלטת קוביות ופלטה שקופה. כיום אני בת 24 ובמהלך השנים השיניים שלי התעקמו חזרה. בחודשים האחרונים הלכתי להתייעצות אצל 3 מומחים ידועים בתחום בנוגע לטיפול חוזר. שלושתם אמרו כי הבעיה שלי היא לסתות בולטות והטיפול הוא ברור: עקירה של 4 שיניים על מנת להכניס פנימה את הלסת, אך הבעיה היא שאחד מהם אמר שהוא לא ממליץ לעקור (למרות שגם לדעתו זהו הטיפול האופטימלי) מאחר ושורשי השיניים שלי התקצרו בעקבות הטיפול הקודם מה שיכול לגרום להיחלשות השיניים ואף לנשירתם והוא ממליץ רק לשייף את השיניים, טיפול אשר יישר את השיניים לאותו ו אך לא יכניס את הלסתות פנימה. שני המומחים האחרים אומרים ששיוף אניו פתרון טוב למצבי ושהם לא חושבים שהתקצרות השורשים היא קיצונית.
אני מאוד מתלבטת באיזה סוג טיפול לבחור, ורציתי לדעת אם טיפול אורתודנטי חוזר הינה בעיה מוכרת ואם נתקלתם במטופלים ששינייהם נחלשו בעקבות אותו טיפול חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא בדיקה קלינית קשה לתת לך המלצות
ד``ר אריאל דינבר24/09/2007בכל מקרה טיפול חוזר יכול להאיץ ספיגת שורשים שכבר קיימת. לא ברור כמה ספיגת שורשים יש לך אך הייתי נזהר מלבצע טיפול ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוק מאוד לייעוץ לפני טיפול גדולאבי20/09/2007
יש לי נסיגת חניכיים חמורה מאוד ובצילום הרןפאה אמרה שצריך לעקור את רוב השיניים ולא בטוח שהשתלת שיניים בלסת העליונה תצליח כי החנכיים במצב גרוע .האם ניתן לשקם חניכיים כדי לבצע השתלה .במידה ולא איזה טיפול יכול לעזור לי כדי לא לעשות גשר קבוע.בתודה על העזרה שלכםאבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרוש ייעוץ פריודונטי
ד``ר עתליה וסרשטיין20/09/2007שאלתך אינ נוגעת ליישור שיניים. עליך לפנות למומחה/ית לחניכיים=פריודונטיה או לפורום פריודונטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אורטודנטי-לסת תחתונה.שרית19/09/2007
הייתי היום בבדיקה אורטודנטית, והאורטודנט גורס שאני צריכה יישור אך ורק בלסת התחתונה.
והוא הסביר שבגלל צפיפות השיניים צריך כנראה לעקור שן, כדי שלשיניים יהיה מקום לזוז ולהתיישר. אפשרות אחרת- לשייף את השיניים כך שייווצר רווח ואני לא יודעת מה זה אומר, זה נשמע ממש רע, האם זה לא שוחק את ציפוי האמייל שעל השיניים?.
בחרתי ביישור ע"י סמכים שקופים, ויש לי מספר שאלות-
האם עקירה היא כואבת? האם הטיפול של השמת הסמכים כואב?
איך לשמור כמה שיותר על ההגיינה של הקוביות השקופות על מנת למנוע הצטברות של אוכל וכו' במקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בטיפול
ד``ר עתליה וסרשטיין20/09/2007בעקירה תיתכן תחושת לחץ ומשיכה ולא כאב חד כי ניתנת הרדמה מקומית.
הטיפול של השמת הסמכים אינו כואב, אך הכוחות הפועלים על השיניים גורמים לכאב כשהשיניים נעות, שמתחיל שעות ספורות לאחר הפעלת הכוח, עולה עד למקסימום ואז שוכך. יש מי שכלל אינו סובל מכאב, ויש שרגישים יותר.
כדאי לפנות לשיננית שתדריך בצחצוח נכון לשמירת היגיינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ישור מחדשנתי18/09/2007
לפני כ-7 שנים עברתי יישור שיניים ובסיום הרופא שם מעין ברזל קבוע ששומר שהשיניים לא יזוזו, בשיניים הקדמיות בצידן הפנימי. עם הזמן נשבר השומר בשיניים התחתונות והחלה תזוזה מחדש של השיניים. כעת אני נמצאת בחו"ל וגם השומר העליון נשבר ושוב תזוזה של השיניים. הלכתי לרופא על מנת לעשות ישור מחדש או יותר נכון הצמדה משום שיש לי רווחים גדולים והתברר שיש לי בעיה בחניכיים. שאלתי היא האם אפשר לעשות את היישור למרות הבעיה בחניכיים? הרופא טוען שאני צריכה לעבור ניתוח בחניכיים, משום שהשיניים יכולות לזוז ואפילו ליפול, שאלתי האם זה נכון? והאם זה מסוכן לעשות את הישור כשיש בעיית חניכיים. עברתי ניקוי שיניים עמוק, שלטענת הרופאים אינו מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון מאד
ד``ר אריאל דינבר18/09/2007אין לבצע טפול אורתודונטי כאשר יש מחלת חניכיים. עליך לפתור ראשית את בעית החניכיים ואח"כ לבצע את הטיפול האורתודונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל טיפוליםסיגל17/09/2007
שמי סיגל ברצוני לדעת באיזה גיל רצוי לגשת לאורטודנט?
ואיך אפשר להבין שהילד/ה יש צורך להתחיל בטיפול של גשר גם ביום וגם בלילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומלץ בגיל 8-9 לגשת לבדיקה
ד``ר אריאל דינבר18/09/2007בהתאם לבעיה האורתודונט ינחה אתכם ויסביר על מגוון סוגי המכשירים הקיימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניבים כלואיםערן16/09/2007
קיימת אצלי בעיה ששני הניבים בלסת העליונה לא בקעו והם כלואים. ניבי החלב נשארו במקומם. יש לי 2 שאלות:
1. הבנתי שיש טיפול כירורגי ואורתודנטי להוצאת השיניים הכלואות. מה כולל הטיפול?
2. האם קיימת אפשרות להשתיל ניבים חדשים במקום?
תודה, ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אורתודונטי לניבים כלואים
ד``ר עתליה וסרשטיין17/09/2007כולל מכשור קבוע לפתיחת מקום לניבים הכלואים, שגדולים מניבים "חלביים", חשיפה כירורגית ומשיכה של הניבים למקום הרצוי.
באשר לשתלים במקום הניבים החלביים - רצוי להתייעץ עם מומחה לשיקום הפה , שיחליט אם דרושה הכנה אורתודונטית לפני שיקום באמצעות שתלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שינים.חסוי14/09/2007
שלום , שמי שירן ואני בת 17.
הלסת העליונה שלי יוצאת החוצה ושתי השינים הקדמיות שלי גדול יותר ביחס לשאר השינים שלי.
הייתי רוצה לעשות יישור שינים אבל אני לא מוכנה לעשות גשר עם קוביות וגם לא קוביות שקופות כי הבנתי שרואים אותם למרות שקיפותם.
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות שאני אעשה יישור שינים עם מכשיר נייד,פלתות למינהם.? שהרכיב בלילה בלבד?. רואי לציין כי הלסת העליונה שלי יוצאת אך לא ברמה משמעותית.
בנוסף , הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את גודל השינים הקדמיות ..?
בתודה שירן=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לאורתודונט/ית מומחה/ית
ד``ר אריאל דינבר14/09/2007בהתאם לבעייתך אולי ניתן יהיה להציע לך מכשור בלתי נראה. שיניים קדמיות אמורות להיות גדולות משאר השניים, אך אם האורתודונט יאשר שהן גדולות מידי באופן יחסי לשאר השיניים ניתן לשקול שינוי גודל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים - אחרי הרכבת הגשרנבילה10/09/2007
שלום,
היום הרכבתי גשר ליישור השיניים ומרגישה שהפה שלי קצת התנפח, והשפתיים שלי נדחפות יותר קדימה.אני מרגישה שוני בצורת הפה והשפתיים.
האם זה נורמלי ביום הראשון של הרכבת הגשר? אם כן, עד מתי זה נשאר כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן נורמלי
ד``ר אריאל דינבר13/09/2007לא מעט מטופלים מתלוננים על בעיה זו אך היא בד"כ חולפת או שמתרגלים להרגשה.
הסביבה בד"כ לא רואה את מה שאת מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שינייםמיכל09/09/2007
במצב בו לא הוחלט סופית האם לעקור שיניים ליצירת מקום
ליישור, האם כדאי להתעקש ולבקש לא לעקור שיניים בריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לתעקש
ד``ר עתליה וסרשטיין10/09/2007עקירת שינ יים מסייעת במקרים לא מעטים להשיג תוצאות מצויינות ביישור שיניים ואין לחשוש מפניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלק מהשיניים עקומותרותי06/09/2007
לרופאים שלום,
באופן כללי השיניים שלי די ישרות אבל יש שתי שיניים מאחורה בלסת העליונה ועוד שן אחת מקדימה בלסת התחתונה שעקומות אצלי. יש טעם ללכת ליישור שיניים במצב כזה או שהולכים ליישור שיניים רק אם כל השיניים עקומות?
תודה רבה,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישרים גם כשחלק מהשיניים עקומות
ד``ר עתליה וסרשטיין08/09/2007ובדרך כלל זה המצב- לא כל השיניים עקומות.
כדאי לפנות לאורתודונט/ית מומחה/ מומחית, כדי להעריך, אם רצוי ליישר את השיניים, ואם בלסת אחת או בשתיהן.
את רשימת המומחים מטעם משרד הבריאות תוכלי למצוא באתר ההסתדרות לרפואת שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיניים עקומות אצל פעוטהא04/09/2007
שלום רב!
נראה שלביתי בת 21 חודשים אחת משתי השיניים הקדמיות נוטה קצת הצידה,
לי (אמא) יש היסטוריה של רסן וגשרים וסיוטים מעין אלו, והייתי רוצה מאד לקוות שלא
תידרש למכשור הזה? באיזה גיל צריך לקחת אותה לאורתודנט (עכשיו אין סיכוי שהיא
תסכים לפתוח את הפה חוץ מבבכי אצל רופא..)
אשמח לעצות..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מישרים שיניים נשירות
ד``ר עתליה וסרשטיין05/09/2007חכי בסבלנות לבקיעת השיניים הקבועות לפחות לסביבות גיל 8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול להרחבת לסתרונה04/09/2007
עברתי טיפול להרחבת לסת... בסוף הטיפול הטוחנות העליונות ממש לא מתאימות לתחתונות והסגירה לא טובה. השן לא נסגרת טוב בכלל. הרופאה אמרה שזה בגלל שצד אחד היה לו סגירה טובה בהתחלה ולצד השני לא הייתה סגירה טובה.
אחרי תקופת המרחיב שני הצדדים כבר נהרסו... כי המכשיר פותח אותם שווה. צד אחד התרחק ממה שהיה טוב, והצד השני מתקרב להיות טוב. בקיצור הרופאה אמרה שזהו מתחילים את הגשר וזה יסתדר במשך השנה וחצי... יש לי הרגשה שזה לא נכון... עוד חצי שנה אני נפטרת מהמרחיב לסת ואז שום דבר כבר לא יוכל לסדר את הטוחנות... אני פוחדת לעשות טיפול חוזר אחרי היישור שיניים. מה דעתכם? אשמח לעזרה,
תודה, רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרופאה צודקת
ד``ר עתליה וסרשטיין05/09/2007התופעה שאת מתארת סבירה ביותר לאחר הרחבה ובאמצעות ה"גשר" ניתן לתקן את ההבדל בין הצדדים. בדקי שהרופאה מומחית לאורתודונטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)