פתרון צמחי או הומאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון צמחי או הומאו
    רבן
    20/08/2011

מחפש פתרון לבעיית פרוסטטה קשה,(לא סרטני)אצל אב,קשיש כבן 90.

כל הנסיונות הקונב. כשלו, לכן מתבקש פתרון ע"ב צמחי מרפא/הומאופטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון צמחי או הומאו

הוספת תגובה

• פתרון צמחי או הומאו - תגובה

יצחק (איצי) באר
    20/08/2011

שלום בן,
    לצערי איני חושב שלאדם בן 90 יש פיתרון צימחי או אחר לבעיית הפרוסטטה שניתן לתת אותו ביעוץ דרך אתר תמיכה כזה או אחר. אין לי ספק שיכולים להיות הרבה גורמים ובעיות רקע רפואיות שעשויות לגרום לבעייה שציינת וצריך לראות ולנתח את כל התמונה לפני שנותנים עצה כזו או אחרת.
    לאור העובדה שהטיפול הקונבנציונאלי לדעתך לא פתר את הבעיה אני ממליץ שרופא נטורופאת ינסה לפתור את הבעייה של אביך. אני מציין בכוונה רופא כדי שהוא אכן יוכל להעריך, באופן המקצועי ביותר, את הגורמים הרפואיים שגורמים את הבעיה לאביך ולנסות בעקבות כך לפתור את הבעיה.
    אם תרצה אני יכול להמליץ לך על רופא כזה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזהר מכל מיני תוספים בלי בקרה

אמיר
    05/12/2011

שים לב שאם אתה משתמש ברפואה טבעית או רפואה הומאופתית זה יכול לעזור לך אולי אבל אל תיתן לשרלטנים למכור לך כל מיני לוקשים במחירים מופקעים ובמיוחד תזהר ממה שאתה מכניס לגוף בעקבות כל מיני טיפולים טבעיים של שרלטנים - כך למשל קראתי כי טיפולי רפואה משלימה- מה שקוראים רפואה אלטרנטיבית לרפואה הקונבנציונלית המוכחת מדעית, יכולים להזיק אם נותנים לך תוספים לא מתאימים בלי בקרה רפואית - למשל היתה כתבה שמדברת על זה שאנשים שמשתמשים בתוסף ויטמין E וסלניום דווקא מגבירים את הסיכון שלהם לסרטן הערמונית

אז לתשומת ליבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

יגאל
    07/12/2011

אשמח לשלוח לך תמצית של צמח אפילוביום - ערברבה epilobium .
    בניגוד לדעה הרווחת אצל חלק מחברי הפורום שלא מכירים מספיק את הספרות
    הרחבה והמחקרים המדעיים בצמחי מרפא ,אני קורא עשרות כאלה כל שבוע.

הצמח הזה עזר לאבא שלי ולחברים שלי,לחלקם נעלמו הסימטומים תוך מספר ימים ,פעילותו המדעית מוכחת מחקרית והשימוש בו נעשה בבטחה במשך מאות שנים באירופה וארה"ב.

המחיר הוא לא יקר ,ולא שרלטני,אני עצמי חושב שרפואת צמחים צריכה להיות שווה לכל נפש.

בברכה יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו