בלוטת ערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת ערמונית
    שי ד
    01/09/2011

שלום רב... יש לי שאלה דחופה ...חזרתי הרגע מרופאת המשפחה עקב בדיקת סיטי כליות ( אבנים) ואולטרסאונד כליות....הסיטי כולל פרוטוקול אבנים מצביע כי אין אבנים בכליות , האולטרסאונד מצביע שדווקא יש אבן 3 מ"מ בקוטב ת חתון של כליה ללא הידרונפרוזיס אבל וזה מה שחשוב צויין שיש בלוטת ערמונית בנפח 22 סמ"ק , שארית שתן לאחר התרוקנות בנפח 41 סמ"ק.
    הרופאה שלי המדהימה אבל נראה לי שהיא מפחדת להגיד לי שמדובר בעצם בגידול סרטני והיא הולכת מסביב.....השאלה אם אני צודק שהיא לא מציינת את האמת או שפשוט מדובר בכמעט כלום משהו שאפשר לחיות איתו....
    תודה מראש על תשובתכם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת ערמונית

הוספת תגובה

• בלוטת ערמונית - תגובה

לני הירש
    01/09/2011

שלום שי ד
    אני מעייץ לך ללכת לאורולוג כי זה המומחיות שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטת ערמונית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    01/09/2011

שלום שי,
    על בסיס הנתונים שהבאת, אין שום סיבה להניח שיש לך סרטן הערמונית.
    לגילוי סרטן הערמונית דרושות 3 בדיקות:
    פי אס אי, בדיקה רקטלית ידנית וביופסיה.
    לפי הנתונים שאתה מביא אף אחת מהבדיקות הללו לא נעשתה לך.
    לערמונית מוגדלת יכולות להיות מספר סיבות כמו למשל דלקת, הגדלה שפירה של הערמונית שהרבה פעמים זה קורה כשאנו מתבגרים וגם יכול להיות סרטן הערמונית.
    אני מציע שתקבע פגישה עם אורולוג. זה ברור שהוא צריך לוודא באמצעות בדיקות ולא באמצעות השערות מהי הסיבה לערמונית המוגדלת
    לקבלת עוד מידע על סרטן הערמונית אתה מוזמן להכנס לאתר העמותה ״ חיים עם סרטן הערמונית״ וכמו כן אתה מזמן לדבר איתי.  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתכם

שי ד
    01/09/2011

ברור לי כי רק אורולוג יכול להעניק תשובות מוסמכות..... אין בדבר כל ספק... אבל היתה חשובה לי חוות דעת של אנשים שמכירים את המצב והתפתחות הבעיה מבלי לחשוב כרופא.....אלה כאמור כצופה מהצד...... שוב תודה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו