הקרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקרנות
    אמיר
    15/09/2011

רציתי לברר מתי ניתן לבצע בדיקת psa לאחר ההקרנות ומה התשובה הצפויה מאחר ושמעתי ההקרנות הורסות את התאים הסרטנים באופן איטי מאוד ועל כן לוקח זמן על מנת לקבל תשובה אמיתית של פ.ס.א? אנא תשובתכם המקצועית. שנית רציתי לברר לגבי עליה פ.ס.א לאחר כישלון ביוכמי לאחר ניתוח רדיקאלי של הערמונית עקב סרטן ממוקד גליסון 3+7 ממוקד לא עבר את הקופסית שולים נקיות ס.ט +מיפוי עצמות תקינים ולדעת האורולוג והאונגולוג יתכן שהעליה נובעת משאריות בערמונית שלא ניתן לזהותם או לסלקם בניתוח איך אני יכול לדעת שאכן אלו הדברים ואם ניתן לעשות בדיקות מקיפות יותר כי אני בחרדה? פ.ס.א לפני הניתוח 5.6 ולאחר הניתוח 9 חודשים 0.26 וכעת לאחר נטילת הורמונים 0.01 . תודה לכם על התשובות ואם ניתן להתקשר לאנשים שעברו תהליכים דומים כפי שפרסמתם בפורום תמיכה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקרנות

הוספת תגובה

• הקרנות - תגובה

לני הירש
    20/09/2011

שלום אמיר

מה שחשוב בשלב הזה שהפ.ס.אי שלך יורד לכמעט 0. זה לא ברור לי אם התחחלת או סיימת טיפול בהקרנות. יהיה לך תוצאות נכונות של הפ.ס.אי רק 6 ל-8 חודשים לאחר הזריקה האחרונה של הורמונים.

אין סיבה להיות בחרדה. המצב שלך טוב אפילו הייתי אומר טוב מאוד.

תרגיש חופשי לצלצל אלי - ל-4570595 054

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו