מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי חולה בסרטן הערמוניתסימה19/09/2011
שלום רב,
לפני כחודשיים אבחנו אצל בעלי סרטן הערמונית. מאז הוא הפך לשבר כלי, הוא ממעט לצאת מהמיטה, מרחם על עצמו כל הזמן, לא רוצה לפגוש אנשים שבאים אלינו הביתה לסלון ומוצא תירוצים שונים כדי להימנע מכל יציאה אפשרית מהבית. אני מאוד עצובה ומתוסכלת לנוכח המצב, אני מנסה לעשות כל מה שאפשר כדי לשמח אותו, אני מכינה לו אוכל שהוא אוהב, אנחנו צופים בסרטים נחמדים, ועוד כל מיני דברים שהוא אוהב אך כלום לא עוזר.
מה עוד אפשר לעשות? האם יש בעלי מקצוע אשר מתמחים בתמיכה באנשים חולי סרטן, וסרטן הערמונית בפרט? אני אובדת עצות, אשמח לככל עצה אפשרית.
\תודה רבה,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי חולה בסרטן הערמונית - תגובה
יצחק (איצי) באר19/09/2011שלום סימה.
צר לי לשמוע על בעלך אך נדמה לי שניתן לטפל בבעיה בצורה יעילה.
לא ברור מהכתוב מה מצבו הרפואי של בעלך וכמובן שזה פרמטר מפתח בטיפול.
עם זאת בבעיה שאת מעלה יש לדעתי לטפל בעזרת פסיכולוג המנוסה בטיפול בחולי סרטן. במידה ואת מעונינת אני מוכן להמליץ לך על מישהו כזה.
אני מוכן, כחולה ששרד 10 שנים ומרגיש היום מצוין, במידה והדבר מתאים, גם לנסות לעודד את בעלך. לצורך הזה נא קשרי בינינו בטלפון.
אני גם הייתי שמח אם תוכלי לפרט מהו מצבו הרפואי. מן הסתם יתכן ונוכל לסייע גם בעניין הזה שהוא כמובן לא פחות חשוב.
אני מקווה שזה עוזר.
להשתמע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה ללני,עקב גילוי סרטן בערמונית
איציק26/05/2012גילו אצלי השבוע סרטן בביופסיה cap גליסון 6 3 ועוד 3 ,בגליל אחד מתוך 12 רקמות שנלקחו כשבגליל ההתפשטות היא 17 אחוז ,ה psa שלי היה 5.19 ,הרופא המליץ כרגע לא לעשות כלום,ולהיכנס לשיטת מעקב psa כל שלושה חודשים,וביופסיה פעם בשנה ,אבל אני מאד מוטרד ואין לי שקט נפשי, היתי רוצה את עצתך, תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)