מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךדן פלד24/09/2011
יצחק שלום.
המאמר ניכתב ע"י רופא רציני פרופ' חיים מצקין מנהל המחלקה האורולוגית כמדומני באיכילוב.אין לי אפשרות לשלוח לך ,אולם, אכוון אותך אליו:
1.הכנס לגוגל "10 על סרטן הערמונית"
2.פתח את האתר "קלאב 50-תחומי עיניין-בריאות 10 על סרטן הערמונית". האתר רביעי מלמעלה
3. בצד שמאל מופיע המאמר.
לגבי פרחי צבר יש הרבה תרופות אני אישית מעדיף את חברת "פריסו" בהנהלת תמר סופר באתר שלה יש הרבה מאמרים,אני נוטל מינון נמוך כרגע אולם נעזר בכמוסות פרוסטהגארד של סולגר כל זה כתוספי מזון.
לגבי נפח הערמונית ניראה גם לי מוזר ,אך, זו תשובה שקבלתי מרופא גריאטרי "מצוות המומחים "בכללית,הפניתי אליו את השאלה והתשובות מגיעות תוך 24-48 שעות.
תודה והמשך יום שמח
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
יצחק (איצי) באר24/09/2011אני מסכים עם מצקין.
הוא כותב ש PSA חריג אינו הוכחה לקיום סרטן הערמונית אך כמובן לא מוכיח את ההפך.
ככלל אני שוב ממליץ לך להתבסס על יעוץ אורולוג מומחה בפגישה פנים אל פנים ולא להתבסס רק על כתבות כאלה ואחרות שלא בטוח שהן מציגות את כל התמונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)