המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך
    דן פלד
    24/09/2011

יצחק שלום.
    המאמר ניכתב ע"י רופא רציני פרופ' חיים מצקין מנהל המחלקה האורולוגית כמדומני באיכילוב.אין לי אפשרות לשלוח לך ,אולם, אכוון אותך אליו:
    1.הכנס לגוגל "10 על סרטן הערמונית"
    2.פתח את האתר "קלאב 50-תחומי עיניין-בריאות 10 על סרטן הערמונית". האתר רביעי מלמעלה
    3. בצד שמאל מופיע המאמר.
    לגבי פרחי צבר יש הרבה תרופות אני אישית מעדיף את חברת "פריסו" בהנהלת תמר סופר באתר שלה יש הרבה מאמרים,אני נוטל מינון נמוך כרגע אולם נעזר בכמוסות פרוסטהגארד של סולגר כל זה כתוספי מזון.
    לגבי נפח הערמונית ניראה גם לי מוזר ,אך, זו תשובה שקבלתי מרופא גריאטרי "מצוות המומחים "בכללית,הפניתי אליו את השאלה והתשובות מגיעות תוך 24-48 שעות.
    תודה והמשך יום שמח
    דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

יצחק (איצי) באר
    24/09/2011

אני מסכים עם מצקין.
    הוא כותב ש PSA חריג אינו הוכחה לקיום סרטן הערמונית אך כמובן לא מוכיח את ההפך.
    ככלל אני שוב ממליץ לך להתבסס על יעוץ אורולוג מומחה בפגישה פנים אל פנים ולא להתבסס רק על כתבות כאלה ואחרות שלא בטוח שהן מציגות את כל התמונה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו