עזרה בהחלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהחלטה
    לילי
    05/10/2011

לפורום שלום לאבי גילו גידול בפרוסטטה right lobe-no evidence.left lobegleoson7 (3+4) with few single cells present in 2 of 6 cords involving aproximately 5% of tissue surmitted. ביקרנו 2 מומחים וכל אחד דיבר על טיפול אחר שניהם פסקו שצריך הקרנות אבל אחד אמר שהזריקות לאחר ההקרנות מיותרות והנזק יותר גדול מהתועלת שכחתי להזכיר אבי בן 78 בריא אנחנו מבולבליםהאם אפשרי לקבל עזרה בקשר לטיפול ההכי טוב למצבו תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהחלטה

הוספת תגובה

• עזרה בהחלטה - תגובה

יצחק (איצי) באר
    06/10/2011

שלום לילי,
    קבלת החלטה על טיפול בסרטן הערמונית היא תמיד קשה במיוחד שבד"כ יש מספר אפשרויות.
    לפי הנתונים שמסרת המחלה של אביך היא מינימלת כאשר בצל ימין אין תאים ממארים ובצד שמאל ישנם תאים ממאירים בודדים ב 2 מתוך 6 הדגימות. מה שקצת נוגד זה שהגליסון הוא 7.
    האם את מתכוונת במילה "זריקות לאחר ההקרנות" לטיפול הורמונאלי שהוצע לאביך? לעניות דעתי הלא מקצועית (אני לא רופא כמובן) בגלל הגליסון 7 הוצעו לאביל הקרנות וזה נשמע לי הגיוני (ניתוח לא בא בחשבון בגלל גילו המבוגר. את ההחלטה לגבי הטיפול ההורמונלי (זריקות) ניתן להחליט אח"כ.
    יתכן שניתן לנקוט באסטרטגיה מקובלת מאד במקרים של מחלה לא חמורה והיא מעקב פעיל (ללא טיפול ממשי)
    הייתי מתייעץ עם מומחים נוספים לסרטן הערמונית
    את מוזמנת להתקשר אלי.
    איצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו