מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך טיפולדן פלד23/10/2011
למנהלי הפורום שלום.
היום קיבלתי את תוצאות הביופסיה מתוך 12 הדגימות שתיים נגועות בסרטן,
אין גרורות הקופסית תקינה.
טרם חזרתי לאורולוג.
רופא המישפחה אמר לי שיתכן ולא יעשו דבר אלא מעקב.
מה דעתכם.?
תודה ורק טוב
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניסיונינו ...
יהודית24/10/2011מניסיונינו, גם לבעלי רק שני גלילים מתוך 16 היו נגועים וגם הם היו נגועים 10-15% בלבד. אולם בביופסיה שבוצעה בניתוח התברר ש-50% מהבלוטה היתה נגועה!!!!!!!!!!!!! מציעה לך להתייעץ עם אורולוג אונקולוג רציני ולא להשען על דעת רופא משפחה בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית שלום ותודה על המידע,בינתיים
דן פלד24/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול - תגובה
לני הירש24/10/2011שלום דן
אתה לא סיפקת לנו מספיק מידע -למשל הגיל שלך, תוצאות של הפיופסיה (תוצאות הגליסון 3+3 או 3+4 לדוגמה), גם לא אמרת מה התוצאות של בדיקת ה-פ.ס.אי.
סרטן הערמונית לא פסק דין מוות אבל בכל זאת כל יום בחור אחד נפטר מהמחלה הזאת. מאוד כדי לקבל יועוץ מאורולוג בכיר שמבין במחלת סרטן הערמונית וגם כן דעה מאונקולוג שמבין מהמחלה.
מה שיכול לעזור לך זה לבוא למפגשים של קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית שהעמותה מארגנת ב-ירושלים, רעננה, חיפה וחולון. בקבוצות התמיכה תפגוש גברים עם ניסיון של טיפולים שונים ותשמע איך הם מתמודדים עם תופאות שונות.
לקבלת יותר פרטים תרגיש חופשי להתקשר אלי - 4570595 054* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
דן פלד24/10/2011לני שלום.
תודה על עזרתך,בעקבות תגובתך בדקתי מתוך 12 דגימות שתיים סרטניות כל אחת 3+3=6 , PSI=8.9 .
בקרוב אפגש עים אורולוג,דעתך?
רק טוב
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול - תגובה
לני הירש25/10/2011דן שלום
חשוב לדבר עם אורולוג בכיר וגם כן אונקולוג. האורולוג משתקל על הערמונית וחושה איך להוציא את זה. האונקולוג דואג יותר על איך לטפל בסרטן. זאת הסיבה למה שצריך לקבל שתי דעות מכיוונים שונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול - תגובה
יצחק (איצי) באר24/10/2011הי דן
אני מצטרף לתשובתו של לני.
אוסיף עוד כי בנוסף לכל ההתיעצויות עם המומחים להיות ערני ולעשות בדיקות PSA בתדירות מספקת זה תמיד טוב.
בריאות, ולהתראות בקבוצת התמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
דן פלד25/10/2011לני ואיצי שלום
תודה לשניכם,התברר ששניכם צודקים,ביתי המקסימה לקחה את הדו"ח
לאורולוג הוא אמר לה שאפשר לחיות עים המימצאים 10 שנים ללא כל טיפול,
קבענו תור אצלו לתוכנית מעקב.
רק בשורות טובות
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול - תגובה
יצחק (איצי) באר25/10/2011טוב מאד.
עוד פעם אני מדגיש את 2 הנקודות החשובות במקרה שלך:
1. לקבל חוות דעת נוספת ממומחה
2. להיות ערני ולוודא שהמעקב הפעיל יעיל כדי שלא תהיינה הפתעות בהמשך.
רק בריאות
איצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
לביא יונתן13/11/2011שלום דן
לפי מה שקראתי מצבי דומה למצבך .אצלי התגלה הסרטן באוגוסט 2010 .בחרתי לעשות מעקב פעיל . בנוסף אימצתי את שיטת באדוויג . עברה למעלה משנה psa ירד
מ10.2 ל 7 . זה עדיין לא אומר שהסרטן בנסיגה , כיוון שקיימים מקרים שהמדד הזה לא מספיק אבל אני כאמור במעקב. אני עושה בדיקת psa אחת לחודש ולא אחת ל3 חדשים כפי שמומלץ.אני אינני רופא ומספר זאת רק מנקודת המבט שלי .אם תרצה לדבר איתי 0523925225 רצוי בשעות הערב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)