צמחי מרפא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחי מרפא
    יגאל
    22/11/2011

אתמול הייתי אצל ספק גדול של צמחי מרפא, באתי לקחת משהו שהייתי צריך בדחיפות. היה שם עוד אורח שקנה לעצמו צמחי מרפא לסרטן ערמונית.
    כמה נהנתי לראות שיש אנשים שלוקחים את הנושא ברצינות ,הוא הזמין מספר צמחים: בוכו ,Bearberry ,פרחי צבר .דיברתי איתו קצת והמלצתי לקנות גם צמח שנקרא ערברבה.

לדבריו הצמחים שהוא לוקח עוזרים לו.

המשך שבוע טוב
    יגאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחי מרפא

הוספת תגובה

• צמחי מרפא - תגובה

יצחק (איצי) באר
    22/11/2011

שלום יגאל
    צר לי אבל מאד חשוב לצנן את ההתלהבות שלך בקשר לצמחי מרפא.
    1. עדיין שום מחקר רפואי רציני (ונעשו הרבה מחקרים) לא הראה שיש תועלת כלשהי בצמחי מרפא.
    2. יתכן וקיים, אצל אנשים שמאמינים בתועלת שבנטילת צמחי מרפא, תופעת הפלסבו (הנובעת משכנוע פנימי שהטיפול אכן מיטיב איתם). זה גורם להם לתחושה שהשימוש בהם מטיב את הרגשתם למשך זמן כזה או אחר.  
    אני מציע לך וליתר החולים לא לצאת מנקודת הנחה שיש בזה לרפא מישהו מסרטן.
    3. יש גם שאלה איך מכינים את התכשירים האלה, ללא עמידה בשום תקן מחייב, מה המרכיבים של התכשירים הללו? ומה הריכוז של כל מרכיב והאם אין בו חומרים העשויים לגרום נזק לחולה.
    4. בקיצור, כמו שאתה מבין, אני מאד לא בעד לסמוך יותר מידי על צמחי המרפא הללו.
    אני. ממליץ לך ולאחרים לקרוא את הספר המצוין ״רפואה אלטרנטיבית, ריפוי או פיתוי״ שבו המחברים (דוקטור ופרופסור, אנשים סופר רציניים) מנתחים את הנושא הזה בצורה מדעית ומגיעים למסקנות שחלק ברוח הדברים שכתבתי כאן.
    איצי באר.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלח לי ,אבל אתה טועה ובגדול.

יגאל
    24/11/2011

כנראה.
    מי שלא מבין את יכולת צמחי המרפא לריפוי ולטיפול במחלות כנראה לא למד מספיק,הוטעה ע"י אחרים או לא רוצה ללמוד .

צמחי מרפא הוכחו בכל דרגה של מחקר ,והם לבטח לא פלסבו.
    וברוב רובם של המקרים הם בטוחים פי כמה וכמה ובכלל לא באותו הסקלה של תרופות קונבנצינליות רגילות.
    ואגב כל מה שאני אומר לך הוכח באין סוף מחקרים.

לדגומא :
    תקרא על ההיפריקום לטיפול בדכאון קל עד בינוני.
    בן חרצית לטיפול במיגרנות.
    זרעי גדילן\סילמרין לטיפול בכבד שומני הרעלות כבד ע"י תרופות ועוד.
    אני יכול לשלוף לך ככה מהראש כמה דפים בנושא.

נזק לחולה:
    רוב התרופות והטיפולים כיום מסבים נזק רב לחולים ,הרבה מעבר למה שצמחים
    מסוגלים לעשות.כמו שאתה בטח ידוע יש הרבה סוגי כימוטרפיה שהוכחו כמסרטנות וכגורמות לגרורות.גם קרינה כמובן מסרטנת.

מרכיבים - האווסטין היה בשימוש והורד מהמדפים..הרי הוא נבדק הרבה ,ולבסוף מצאו שהוא לא יעיל בחלק גדול מהמקרים וגורם לבעיות קשות ,כולל מוות אם אינני טועה...אבל רק הוא נבדק ונמדד על המיקרוגרם..פלאי המדע.

הספר שציינת הוא לעג לרש.איך ב-20 עמודים הוא מנסה לתאר את תועלת צמחי המרפא כאשר כל יום מתפרסמים בעולם לפחות 20 מאמרים על צמחי מרפא ?
    אם כבר הייתי הולך וקורא איך בדקו את הכורכומין מהכורכום על לפחות 20 סוגי סרטן ועוד מחלות.

בקיצור המלצה לי אליך ולחברי הפורום,צאו ולמדו,ועמדו על שלכם.
    אתה כותב על זה גם בספרך לא ?

יום נפלא
    יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלח לי ,אבל אתה טועה ובגדול. - תגובה

יצחק (איצי) באר
    24/11/2011

אני אשמח אם תוכל לשלוח אלי מחקרים אמינים והדגש הוא על ״אמינים״ כלומר כאלה שפורסמו על בסיס מחקר רפואי אמיתי ולא כאלה שרואים לרוב בסגנון "החבר׳ה מספרים״.
    אני שוב קוורא לחולים לא לבסס את הטיפול על צמחי מרפא. אלה יכולים להיות תוספת לטיפול ברפואה הקונוונציונלית אך בשום פנים לא לחשוב שזה יכול להחליף אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ,תודה על התגובה. הנה כמה מאמרים: - תגובה

יצחק (איצי) באר
    26/11/2011

יגאל ידידי,
    דיברנו על מאמרים המוכחים מדעית.
    מאמר המוכח מדעית הוא כזה שנעשה מחקר מדעי אמין והתקבלו תוצאות המצדיקות את ההנחות שהמחקר מניח. כזה שהמחקר התפרסם יחד עם שמות החוקרים, תהליך המחקר והתוצאות שהתקבלו.
    כל מה שאתה מביא כאן אינו מבוסס על מחקרים רציניים ואינו מוכח מדעית.

הייתי שמח לדעת למשל שכורכומין או "צמח מרפא" אחר מביא איזשהו שיפור במצבם של חולי סרטן אבל לצערנו לא נמצאו חומרים כאלה. אלה מביאים שיפור למצבם הכלכלי בעיקר לאלו שמוכרים אותם.

לעומת זאת ישנם מחקרים רפואיים המוכיחים שיש מחסור ספציפי בגוף של חומר כלשהו, ויטמין או הורמון או מינרל, שנטילת תוספת מלאכותית מהם משפרת את מצבנו.

למשל ויטמין D- מחקרים רפואיים המראים שנטילת ויטמין D משפר את ספיגת הסידן בגופנו. זה נובע כתוצאה ממחסור שלו בגלל חשיפה לא מספקת שלנו לשמש. רמת הויטמין D ניתנת למדידה ע"י בדיקת דם פשוטה.

כאמור אני מציע לך לקרוא את הספר "רפוי אלטרנטיבי - ריפוי או פיתוי" ותבין יותר טוב על מה אני מדבר.(הצהרה- אין לי קשר להוצאה או למפיץ, בסה"כ קראתי אותו והתרשמתי עמוקות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה באמת קורא?

יגאל
    27/11/2011

או רק חוזר על המנטרה שלך ?
    כנראה אף פעם לא קראת מחקר מדעי רפואי.
    הספר ריפוי או פיתוי הוא לא מחקר והוא ספר באיכות ירודה מאוד ובטח לא מדעית.
    כמו שכתבתי לך כבר קודם,רק המחקרים ששלחתי לך מתפרסים על עשרות עמודים,והם 20 עמודים מנסים לומר לנו מה עובד ומה לא ?

ואגב ויטמין D נבדק כתוסף חשוב ברוב סוגי הסרטן.
    וכורכומין גם הוא נבדק מדעית רבות כלהלן:

BREAST CANCER
    Curcumin suppresses the paclitaxel-induced nuclear factor-kappaB pathway in breast cancer cells and inhibits lung metastasis of human breast cancer in nude mice..

Ovarian cancer
    Curcumin-induced apoptosis in ovarian carcinoma cells is p53-independent

Lymphoma
    Developing curcumin into a viable therapeutic for lymphoma.

Multiple Myeloma

LUNG CANCER
    Curcumin inhibits lung cancer cell invasion and metastasis through the tumor suppressor HLJ1..

BRAIN CANCER
    Curcumin Blocks Brain Tumor Formation.
    curcumin effectively suppresses Cyclin D1, P-NF-kB, Bcl(XL), P-Akt, and VEGF, which explains its efficacy in blocking proliferation,

Phase II Trial of Curcumin in Patients with Advanced Pancreatic Cancer

LIVER CANCER
    Anti-cancer and anti-angiogenic effects of curcumin andtetrahydrocurcumin on implanted hepatocellular carcinoma in nude mice

BLADDER CANCER
    Effects of curcumin on bladder cancer cells and development of urothelial tumors in a rat bladder carcinogenesis model

Melanoma
    In vitro and in vivo anti-tumoral effect of curcumin against melanoma cells.
    Our study shows that curcumin may provide a valuable tool for the development of a therapeutic combination against the melanoma.

GASTRIC CANCER
    Curcumin inhibits the growth of AGS human gastric carcinoma cells in vitro and shows synergism with 5-fluorouracil.

PROSTATE CANCER
    Curcumin down-regulates AR gene expression an activation in prostate cancer cell lines
    The results obtained here demonstrate that curcumin, a
    known non-toxic dietary ingredient, has a therapeutic effect
    on prostate cancer cells through down-regulation of AR gene
    expression and activation.

Head and neck squamous cell carcinoma
    Curcumin suppresses growth of head and neck squamous cell carcinoma.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו