ברכיתראפיה בערמונית גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיתראפיה בערמונית גדולה
    ערמוני
    01/04/2012

אני מבין שמי שיש לו ערמונית גדולה מקבל טיפול הורמונלי להקטנת הערמונית לפני הקרנות ממקור חיצוני. האם ברכיתראפיה ניתן לבצע בערמונית גדולה ללא טיפול הורמונלי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברכיתראפיה בערמונית גדולה - תגובה

לני הירש
    01/04/2012

שלום ערמוני
    ברכיתראפיה בערמונית גדולה לא בהכרח יצליח לגמור את הסרטן. זאת הסיבה למה שהרופא רוצה לתת הורמונים - להקטין את הערמונית. הייתי סומך על מה שהרופא אומר.
    אם אתה תראה את השאלה שמופיע לפני השאלה שלך תוכל ליראות מה יכול לקרות בטיפול ברכיתראפיה.
    אני הייתי בודק עוד אפשריות של טיפולים למשל ניתוחים או קרינה חיצונית.

אם אתה גר קרוב לירושלים, חולון, חיפה או רעננה כדי לך להגיע למפגשים של קבוצות התמיכה של העמותה ושם תוכל לשאול גברים שעברו כל מיני טיפולים.

בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיתראפיה בערמונית גדולה - תגובה

יצחק (איצי) באר
    01/04/2012

שלום לך ערמוני,
    יש מקרים שבהם נותנים לחולה טיפול הורמונאלי להקטנת הערמונית לפני הקרנות אך יש מקרים שלא. זה תלוי בהחלטות הרופא המטפל.
    בכל מקרה בו יש ספקות מומלץ לקבל חוות דעת נוספת מרופא מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו