מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברכיתראפיה בערמונית גדולהערמוני01/04/2012
אני מבין שמי שיש לו ערמונית גדולה מקבל טיפול הורמונלי להקטנת הערמונית לפני הקרנות ממקור חיצוני. האם ברכיתראפיה ניתן לבצע בערמונית גדולה ללא טיפול הורמונלי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיתראפיה בערמונית גדולה - תגובה
לני הירש01/04/2012שלום ערמוני
ברכיתראפיה בערמונית גדולה לא בהכרח יצליח לגמור את הסרטן. זאת הסיבה למה שהרופא רוצה לתת הורמונים - להקטין את הערמונית. הייתי סומך על מה שהרופא אומר.
אם אתה תראה את השאלה שמופיע לפני השאלה שלך תוכל ליראות מה יכול לקרות בטיפול ברכיתראפיה.
אני הייתי בודק עוד אפשריות של טיפולים למשל ניתוחים או קרינה חיצונית.
אם אתה גר קרוב לירושלים, חולון, חיפה או רעננה כדי לך להגיע למפגשים של קבוצות התמיכה של העמותה ושם תוכל לשאול גברים שעברו כל מיני טיפולים.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכיתראפיה בערמונית גדולה - תגובה
יצחק (איצי) באר01/04/2012שלום לך ערמוני,
יש מקרים שבהם נותנים לחולה טיפול הורמונאלי להקטנת הערמונית לפני הקרנות אך יש מקרים שלא. זה תלוי בהחלטות הרופא המטפל.
בכל מקרה בו יש ספקות מומלץ לקבל חוות דעת נוספת מרופא מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)