סרטן הערמונית-טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן הערמונית-טיפול
    ריצ'י
    31/07/2012

שלום לפני כשבוע בעלי קיבל תשובה לביופסיה פריניאלית שביצע . בבדיקה יש ממצא לסרטן הערמונית . מדד הגליסון הינו: 4+4=8 הערמונית לא מוגדלת , אין לו כאבים או תופעות אחרות . ה-psa -כ- 8 .בדיקת ct - תקינה(באגן ובטן), במיפוי עצמות קיימת קליטה מוגברת דיפוזית בברכיים בולטת בפתלות מוגברת ב-RTACG אי סדירות בעמוד שדרה כולו. קליטה מוגברת ב- sijlt+rt לסיכום: הממצאים יכולים להתאים לשינויים ניוונים או ארטריטים קלים. מה להערכתך מצבו? לאיזה מומחה הטוב ביותר בארץ כדאי לפנות? (אנחנו מאזור הצפון אך אין בעיה להגיע לכל מקום..) אלו טיפולים קיימים? אודה על תשובתך הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן הערמונית-טיפול

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית-טיפול

ריצ'י
    04/08/2012

לני שלום המון המון תודה על תשובתך המרגיעה ועל השיחה הטלפונית . נפגשנו אתמול עם האורולוג שהציע שתי אופציות :ניתוח או הקרנות . כל יתר הטיפולים , בעיניו, לא רלבנטים בגלל שהגליסון 8 . ההשלכות בשתי האופציות נראות לנו די מדאיגות וההחלטה קשה. בנתיים החלטנו לא להחליט... עד לפגישה עם האונקולוג המומחה בתחום, בתקווה שיהיה "איש בשורות" וכמובן נשמח לשמוע אותך ביום א' שוב תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית-טיפול - תגובה

יצחק (איצי) באר
    01/08/2012

שלום ריצי
    התגובה של לני מכוונת את בעלך לכיוון של טיפול הורמונאלי.
    אני חושב שזה כיוון נכון.
    אני יכול להגיד עוד מספר דברים:
    ממליץ לכם ללמוד על סרטן הערמונית. יש המון חומר באינטרנט.
    למשל באתר של העמותה שלנו ״חיים עם סרטן הערמונית״. אנו בעמותה תומכים בחולים ובמשפחותיהם.
    עם גליסון 8 אני ממליץ על מעקב הדוק תוך התיעצות עם רופאים מומחים בנושא.
    את מוזמנת גם להתקשר אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית - טיפול

ריצ'י
    04/08/2012

איצי שלום תודה רבה על התייחסותך . האורלוג הציע ניתוח או הקרנות . שתי אופציות בלבד בגלל שהגליסון 8 .אף אחת מהאפשרויות לא מרגיעה כי בשתיהן יש השלכות קשות על איכות החיים . אנו נפגשים בשבוע הבא עם אונקולוג מומחה בסרטן הערמונית ואני מאד מקווה שיציע טיפול חדשני אחר. יש סיכוי לכך , לדעתך? אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית - טיפול - תגובה

יצחק (איצי) באר
    04/08/2012

שלום ריצ׳י
    תזכרי שאני לא רופא ואין בדברים שאני כותב כאן משום המלצה רפואית.

לפי מיטב ידיעתי, ניתוח או הקרנות מתאים למי שהתאים הממאירים לא פרצו מהערמונית. במקרה כמו של בעלך, בדרך כלל, מציעים טיפול הורמונאלי.
    אני חושב שכדאי לכם לקבל חוות דעת נוספת (לפחות אחת) מרופא מומחה מהמעלה הראשונה לסרטן הערמונית.
    אני הייתי חושב שכדאי אולי להתחיל באופן מיידי בטיפול הורמונאלי כדי לדכא את המחלה עד שתגיעו להחלטה מהו הטיפול.
    אני מזמין אותך לדבר איתי.
    בהצלחה, איצי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו