מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לואי לאחר פרוסטטקטומיבעילום שם31/07/2012
האם קיים מצב שלאחר ניתוח ראדיקאל פרוסטטקטומי לא יהיה כלל דליפת שתן ואימפוטנציה? מספר אנשים שביצעו את הניתוח סיפרו שאין להם כימעט תופעות לואי אני לא בטוח שאנשים מוכנים להודות בכל האמת.האם יש כאן אנשים מבאי הפורום אשר מוכנים לספר לי את האמת לאמיתה מבלי ליפות את הדברים? אני עברתי ניתוח רובוטי בח"ול אצל אחד מהמנתחים הגדולים ומסתובב עם פד ודליפת שתן ולא מסוגל לקיים יחסי אישות.מודע לכך שזה נושא רגיש ל הפתח איליו אך בכל זאת הייתי מעונין לקבל תשובות כנות מאנשים . כמובן שאני בראש ובראשונה מודה למנתח שהציל את חיי אך איכות החיים שלי השתנתה ביותר וקשה לי עם כך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור משה
איציק01/08/2012משה היקר.!בקשר לשאלתך אני עברתי לפני כשנה וחצי ניתוח (חצי רובוטי) לפרוסקופיה בוולפסון ומוכן למסור לך אינפורמציה לגבי מצבי ובכלל.
תפנה טלפונית אל לני הוא ימסור לך את מספר הטלפון שלי ..
ברצון רב אשמח לעזור
איציק מ..נשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לואי לאחר פרוסטטקטומי - תגובה
יצחק (איצי) באר01/08/2012שלום משה
צר לי לשמוע על מצבך אבל למיטב ידיעתי יש כמה פרמטרים המשפיעים על התוצאות.
הפרמטר הראשון הוא נסיונו של המנתח. רצוי שתיידע איפה בוצע הניתוח.
הפרמטר הנוסף הוא מה היה מצב המחלה אצלך איתו נכנסת לניתוח. כלל אצבע פרטי שלי הוא שהתנאים האידיאלים הם PSA נמוך מ 10 וגליסון 6. ככל שהמחלה במצב מתקדם יותר עשויות להתעורר יותר קשיים לאחריו.
שאלה נוספת היא כמה זמן עבר מאז הניתוח.
גילוי נאות - אני עצמי לא עברתי ניתוח.
אני מקווה שהעניינים אצלך ישתפרו במהלך הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)