תופעות לואי לאחר פרוסטטקטומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי לאחר פרוסטטקטומי
    בעילום שם
    31/07/2012

האם קיים מצב שלאחר ניתוח ראדיקאל פרוסטטקטומי לא יהיה כלל דליפת שתן ואימפוטנציה? מספר אנשים שביצעו את הניתוח סיפרו שאין להם כימעט תופעות לואי אני לא בטוח שאנשים מוכנים להודות בכל האמת.האם יש כאן אנשים מבאי הפורום אשר מוכנים לספר לי את האמת לאמיתה מבלי ליפות את הדברים? אני עברתי ניתוח רובוטי בח"ול אצל אחד מהמנתחים הגדולים ומסתובב עם פד ודליפת שתן ולא מסוגל לקיים יחסי אישות.מודע לכך שזה נושא רגיש ל הפתח איליו אך בכל זאת הייתי מעונין לקבל תשובות כנות מאנשים . כמובן שאני בראש ובראשונה מודה למנתח שהציל את חיי אך איכות החיים שלי השתנתה ביותר וקשה לי עם כך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עבור משה

איציק
    01/08/2012

משה היקר.!בקשר לשאלתך אני עברתי לפני כשנה וחצי ניתוח (חצי רובוטי) לפרוסקופיה בוולפסון ומוכן למסור לך אינפורמציה לגבי מצבי ובכלל.
    תפנה טלפונית אל לני הוא ימסור לך את מספר הטלפון שלי ..
    ברצון רב אשמח לעזור

איציק מ..נשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לואי לאחר פרוסטטקטומי - תגובה

יצחק (איצי) באר
    01/08/2012

שלום משה
    צר לי לשמוע על מצבך אבל למיטב ידיעתי יש כמה פרמטרים המשפיעים על התוצאות.
    הפרמטר הראשון הוא נסיונו של המנתח. רצוי שתיידע איפה בוצע הניתוח.
    הפרמטר הנוסף הוא מה היה מצב המחלה אצלך איתו נכנסת לניתוח. כלל אצבע פרטי שלי הוא שהתנאים האידיאלים הם PSA נמוך מ 10 וגליסון 6. ככל שהמחלה במצב מתקדם יותר עשויות להתעורר יותר קשיים לאחריו.
    שאלה נוספת היא כמה זמן עבר מאז הניתוח.
    גילוי נאות - אני עצמי לא עברתי ניתוח.
    אני מקווה שהעניינים אצלך ישתפרו במהלך הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו