ניתוח רובוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח רובוטי
    דויד
    08/08/2012

שלום. מי המנתחים הקיימים בארץ לניתוח כזה? האם יש מנתח עם רקורד של 300 ניתוחים ומעלה בארץ? מה עלות הניתוח הרובוטי בחו"ל (לדוגמא אצל ד"ר סמאדי)? האם יש כאן מישהו שעשה את הניתוח בארץ או בחו"ל? אודה על אינפורמציה. האמת שאנחנו שוקלים ללכת ל"דר סמאדי. תוך כמה זמן ניתן לקבוע אליו תור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח רובוטי

הוספת תגובה

• ניתוח רובוטי - תגובה

לני הירש
    08/08/2012

שלום דויד

יש לנו בארץ כמה רופאים שמתמחים בניתוחי רובוטי עם תוצאות דומות לאלה של ד"סמאדי ואולי יותר טובות. אני בתור יוש ראש של העמותה בקשר עם הרבה חולי סרטן ערמונית שעברו ניתוחי רובוטי בארץ וגם אצל ד"ר סמאדי.

אנחנו לא מוסרים שמות של רופאים בפורום זה אבל אפשר להתקשר אלי ואשתדל לכוון אותך, לתת לך עזרה ותמיכה.

לפי דעתי, השקאה של 70,000$ + לא שווה את הנסיעה לניו יורק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על הסברך בקשר לניתוח הרובוטי

רז בר-טל
    09/08/2012

אני חייב להגיב להסברך על הניתוחים הרובוטיים הנערכים בישראל - זוהי פשוט טענ כוזבת כאילו הניתוחים האלה בישראל זהים ברמתם לניתוחים רובוטיים הנערכים בארה"ב. מעבר לכך - לכל מי שיש ביטוח רפואי הכולל גם ניתוחים בחו"ל, שלא יחשוב פעמיים ויטוס לארה"ב. גם אם תטענו שקיימת סכנה של חוסר אונות וקיצור אבר המין גם בניתוח רובוטי (כפי שניסיתם להסביר לי בשיחת טלפון) - בדקתי את הנושא לעומק במחקרים קליניים וטענה זו פשוט חסרת בסיס לחלוטין. מידת הסיכון לחוסר אונות ולקיצור האבר בניתוח רובוטי בטלה בשישים לעומת ניתוח רגיל בישראל. אין זה סוד שמרבית המנותחים בישראל סובלים בצורה כזו או אחרת מחוסר אונות בעקבות הניתוח ומקיצור משמעותי של אבר המין, שהולך ומחריף עם הזמן - האם אתם יכולים לסתור עובדה זו באורח מחקרי ? אני מקווה שלא תסירו את תגובתי מהאתר !!! ב ב ר כ ה רז בר-טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה על הסברך בקשר לניתוח הרובוטי - תגובה

יצחק (איצי) באר
    13/08/2012

רז
    אתה מפיץ כל מיני נתונים כאילו הן עובדות חקוקות בסלע. אני שוב מבקש ממך שלא תפיץ עובדות שאינן בדוקות ע"י איש מלבדך כאילו זה נכון ומוכח.
    לעצם העניין:
    קיצור הפין למיטב ידיעתי אינו קשור בשום פנים איפה מתבצע הניתוח ומהי שיטת הניתוח.
    בנוסף, לפי מיטב ידיעתי, אין לך שום סטטיסטיקה על ההצלחות ו/או הכשלונות של של ניתוח פה או שם. הצהרות כמו "מידת הסיכון לחוסר אונות ולקיצור האבר בניתוח רובוטי בטלה בשישים לעומת ניתוח רגיל בישראל" הן פשוט קשקוש מקושקש.
    תפסיק בבקשה את הכנסת הרוח הרעה הזאת לפורום המכובד הזה, שאינה נסמכת על עובדות. בנוסף מה יעשו אלה שקוראים את דבריך ואין להם אפשרות לעשות את הניתוח בארה"ב אחרי שהם קוראים את דבריך????
    אנחנו כאן כדי לעזור לחולים ולא לזרוע פאניקה ורוח רעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נותחתי אצל ד"ר סמאדי

בעילום שם
    13/08/2012

תוכל לכתוב כתובת מייל או ט"ל ואצור איתך קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו