מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החיים נהרסובנצי06/03/2008
וברור שנסעתי לאיכילוב לבדיקת האופסיה.תוך כדי בדיקה כשאני בהקרה ויש לציין שזו בדיקה לא נעימה אני שומע מהרופא לעוזר שלו "אתה רואה מה שאני רואה " אז זהו יש משהו חשבתי בתוכי ! לאחר כשבועיים אני מרים טלפון לאורולוג שמודיע לי לבוא אליו מהר,שאלתי אם זה יכול להידחות ליום אחר מאחר והייתי כ 75 קמ מאילת,לא הו פוסק עכשיו. ברור שהבנתי שיש בעייה ותוך שעה אני מתייצב אצלו. האורולוג שהיה כל כך מקצועי מודיע לי שיש לי סרטן הערמונית גליסון 9 שזה סרטן אגרסיבי.אל תדאג מודיע לי האורולוג אני אדבר עם מנהל המחלקה שיטפל בך בהקדם וברור באיכילוב.האמת הייתי מאוד מאוד מבולבל ולא ידעתי מה לעשות העסק שנמצא סמוך לבסיס צבאי מאוד ידוע ובכלל העסק מוכר על ידי אלפי חיילים בכל הדורות,דוממתי את הגנרטור וזרקתי רוב הסחורה בצפרדע סגרתי את העסק והאחים שלי קבעו לי עוד באותו יום בבית חולים בעל שם פגישה עם פרופסור ידוע ובעל שם תור,וירדתי לאילת לקחת טיסה לתל אביב.האחים שלי חיכו לי בשדה וישר לבית חולים.הפרופסור נתן לי הרגשה מאוד טובה,הוא נראה לי מאוד מקצועי וכאמור ביקש קיבל מיד טות לMRI ואחרי ימים בודדים הוכנסתי לחדר הניתוח.ברור שהפרופסור אמר בשיחותנו שביום הניתוח כשיפתח את המקום לצורך הסרת הערמונית ,יראה אם יש גרורות הוא יסגור את הבטן ואם זה נקי אז הוא ימשיך בניתוח.ביום הניתוח ובחדר ההמתנה היו עשרות מבני משפחתי,וברגע שהאחות המקשרת הודיעה שהניתוח החל אז השמחה הייתה גדולה מאחר והיה ברור להם שאין גרורות.ובזמן הניתוח נלקחו ביאופסיות מבלוטות הלימפה ומכיס השטן.אחרי אישפוז של 10 ימים הרופא הודיע לי ונתן לי את הבדיקה הפתולוגית והתברר שיש גרורות ב 3 המקומות המוזכרים מעלה. אחרי כ 6 חודשים הפנה אותי הפרופסור להקרנות אז פניתי לתל השומר דרך אזה ידיד ד "ר לחקר בסרטן שקישר אותי עם מנהל הרדיותרפיה של תל השומר.בשעת הפגישה מנהל ההקרנות היה בהלם מזה שהוציאו לי הערמונית ,לא היה צורך הוא אמר הייתי צריך רק הקרנות וטיפול הורמונלי.הייתי בהלם למשמע המשפט הזה,אבל אני כל כך מבולבל ואיני יודע מה נכון ולא נכון.כשראיתי את המסמך שהוציא לי האורולוג שגילה לי את המחלה כתב במפורש שאני צריך הקרנות וטיפול הורמונלי.הרי ברגע שהוציא לי את הערמונית מגופי נהפכתי מוגבל מאוד וזה לא נותן לי מנוח עד היום הזה 3 שנים לאחר הניתוח.בת זוגתי שחייתי איתה 14 שנים ושהרעפתי עליה כל טוב שבעולם נטשה אותי באמצע ההקרנות,העסק סגור מיום הניתוח וכל עולמי חרב והיום אני מטופל בזריקת זולדקס פעם ב 3 חודשים והPSA הוא נמוך 0.01 אז אם מישהו יכול להיעזר בכתבה שלי אז אשמח מאוד והאיימל שלי רשום מעלה.הרבה בריאות לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיים נהרסו
לני הירש11/03/2008בנצי שלום
אני מאוד עצוב וכועס שאיזה רופא קצב הרס את החיים שלך. אתה בידיים טובות עם ד"ר צבי סיימון בתל השומר. אני מאוד רוצה לדבר איתך כי אני יודע שאני יכול לעזור לך לשקם את עצמך.
לצערי הרב, מה שקרה לך קורה לאחרים וזאת אחת הסיבות שבימים אלא אני ועוד כמה חולי סרטן ערמונית מקימים אמותא להביא לידיעת הציבור מודעות של סרטן הערמונית ולתת תמיכה ועזרה לאנשים כמוך.
נא להתקשר עלי בהקדם
לני, מס. טל 4570595 054* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)