יחסי מין וטיפול בסרטן הערמונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין וטיפול בסרטן הערמונית
    זיוה
    10/02/2013

לבעלי נמצא סרטן הערמונית והוא עבר טיפול בהזרקה מקומית - החדרה של חומר רדיואקטיבי, הרופא ביקש ממנו לחזור עוד 3 חודשים לביקורת,
    שאלתי האם החומר הרדיואקטיבי יכול לעבור אלי ביחסי מין.
    האם יש לנקוט באמצעי זהירות ועד מתי? ומה אם נקיים יחסים ללא הגנה, האם זה מסוכן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יחסי מין וטיפול בסרטן הערמונית - תגובה

יצחק (איצי) באר
    10/02/2013

שלום זיוה,

אני לא שמעתי על הטיפול הזה. אולי תפרטי קצת: מה שם הטיפול? לאן בגוף הוא הוזרק? האם את בטוחה שזהו חומר רדיואקטיבי?
    אשמח לשמוע על כך אבל אולי הכי טוב שתשאלי את הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית ויחסי מין

זיוה
    11/02/2013

תודה על תשובתך המהירה לפי מה שבעלי תאר לי מדובר בטיפול "חדשני" בהזרקה לערמונית של חומר רדיואקטיבי שמטפל באזור בו יש את התאים הסרטניים.
    (התהליך בוצע בהרדמה מקומית) ממה שקראתי באינטרנט מדובר בברכיתרפיה, ביקשו ממנו לחזור עוד שלושה חודשים לביקורת על מנת לבדוק את השיפור.
    אנא התייחסותך המהירה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן הערמונית ויחסי מין - תגובה

יצחק (איצי) באר
    11/02/2013

הי זיווה
    ברכיתראפיה זהו טיפול מוכר.
    אני לא יודע האם זה בטוח לקיים יחסי מין אחרי הטיפול. אני מציע לך עוד פעם לשאול את הרופא שביצע את הטיפול.
    בברכה
    איצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות המהירה

זיוה
    11/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו