ריצות רבות להטיל שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצות רבות להטיל שתן
    רחל ר
    19/02/2013

אבי בן 87 אובחן עם סרטן ערמונית שהתפרץ לכיס השתן חלקית ,והיות והיתה סתימת מעבר שתן הוכנסו לו שני נפרוסטומים לכליות עם שתי שקיות חיצוניות,בינתיים עבר 15 הקרנות ,ולאחר 3 חודשים ניסו לסגור נפרוסטומים ,לראות אם ילך טבעי,וכך נכנס ויצא מספר פעמים בנסיונות פתיחה וסגירה, כיום 4 חודשים לאחר ההקרנות המירו לו צד אחד בסטנט וצד שני המירו רק לצינור חיצוני . הסתימה נשארה, הבעיה היא שחצי יום כשהוא בחוץ הוא צריך להטיל שתן אחת ל3-4 שעות ומהצהריים כשנכנס הביתה מתחיל לרוץ כל שעה בערך כולל בלילה,האם מוכר לכם מקרה כזה של ריצות תכופות ואם כן אודה על כל מידע שתעבירו לי, בבית החולים לא נתנו פתרון,אציין שמתחילת תקופת הנפרוסטומים ציינו שיש לו חיידק עמיד לאנטיביוטיקה וכנראה שעדיין קיים. תודה בת מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצות רבות להטיל שתן

הוספת תגובה

• ריצות רבות להטיל שתן - תגובה

יצחק (איצי) באר
    19/02/2013

שלום רחל
    המקרה של אביך מורכב. אין לי מספיק ידע כדי לתת לך תשובות. העצה הכי טובה שאני יכול ליעץ היא להתיעץ עם מומחה בתחום. חוות דעת נוספת עשויה אולי להועיל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו