מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצות רבות להטיל שתןרחל ר19/02/2013
אבי בן 87 אובחן עם סרטן ערמונית שהתפרץ לכיס השתן חלקית ,והיות והיתה סתימת מעבר שתן הוכנסו לו שני נפרוסטומים לכליות עם שתי שקיות חיצוניות,בינתיים עבר 15 הקרנות ,ולאחר 3 חודשים ניסו לסגור נפרוסטומים ,לראות אם ילך טבעי,וכך נכנס ויצא מספר פעמים בנסיונות פתיחה וסגירה, כיום 4 חודשים לאחר ההקרנות המירו לו צד אחד בסטנט וצד שני המירו רק לצינור חיצוני . הסתימה נשארה, הבעיה היא שחצי יום כשהוא בחוץ הוא צריך להטיל שתן אחת ל3-4 שעות ומהצהריים כשנכנס הביתה מתחיל לרוץ כל שעה בערך כולל בלילה,האם מוכר לכם מקרה כזה של ריצות תכופות ואם כן אודה על כל מידע שתעבירו לי, בבית החולים לא נתנו פתרון,אציין שמתחילת תקופת הנפרוסטומים ציינו שיש לו חיידק עמיד לאנטיביוטיקה וכנראה שעדיין קיים. תודה בת מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצות רבות להטיל שתן - תגובה
יצחק (איצי) באר19/02/2013שלום רחל
המקרה של אביך מורכב. אין לי מספיק ידע כדי לתת לך תשובות. העצה הכי טובה שאני יכול ליעץ היא להתיעץ עם מומחה בתחום. חוות דעת נוספת עשויה אולי להועיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)